Klaverblad brommerverzekering kiezen in 2020? | Zie nu alle prijzen, dekkingen & voordelen!

okt 6, 2020 | 0 Reacties

Ben je op zoek naar informatie over de Klaverblad bromfietsverzekering? Dan ben je hier op het juiste adres beland. Wij gaan jou namelijk alles vertellen over de verschillende dekkingen, voordelen en mogelijkheden van de brommerverzekering van Klaverblad.

Om te beginnen ben je in Nederland verplicht om je brommer te verzekeren met een WA verzekering. Hiermee ben je namelijk verzekerd voor schade die jij veroorzaakt aan anderen en spullen van andere.

Daarnaast is het mogelijk om schade aan eigen brommer te verzekeren door een uitgebreidere basisverzekering af te sluiten.

Mocht het zo zijn dat de basisverzekering nog steeds niet genoeg dekking bied? Dan kun je deze uitbreiden aan de hand van diverse aanvullende modules. 

klaverblad brommerverzekering

Basisdekkingen van de Klaverblad brommerverzekering

Bij de Klaverblad brommerverzekering heb je de keuze uit een WA- en Casco verzekering. Deze dekkingen verschillen onderling niet alleen in prijs, maar vooral in wat zij precies vergoeden.

Daarnaast is het mogelijk om een bromfiets, snorfiets, elektrische fiets en brommobiel te verzekeren met de Klaverblad bromfietsverzekering. Hieronder hebben wij beide basisverzekeringen alvast voor jou op een rijtje gezet, zodat je precies kunt zien wat er wordt vergoed:

WA verzekeringCasco verzekering
Af te sluiten voor snor-, brom-, elektrische fiets en brommobiel
Af te sluiten voor brommobiel en elektrische fiets
Verzekerd voor letsel en overlijden van anderen tot maximaal €6.070.000Verzekerd voor letsel en overlijden van anderen tot maximaal €6.070.000
Verzekerd voor schade aan spullen van andere tot maximaal €2.500.000Verzekerd voor schade aan spullen van andere tot maximaal €2.500.000
Verzekerd voor schade aan eigen voertuig door brand, storm en ontploffing
Verzekerd voor schade door diefstal

Aanvullende dekkingen afsluiten

Vind je dat de basisdekking van de Klaverblad brommerverzekering niet genoeg vergoed? Dan is het mogelijk om deze dekking uit te breiden aan de hand van verschillende aanvullende modules.

 • Zo heb je de keuze uit twee verschillende aanvullende verzekeringen, die schade dekken voor situaties die niet worden vergoed vanuit de basisverzekeringen. Hierdoor ben je beter verzekerd en kan je met een gerust gevoel de weg op. Hieronder zie je precies welke aanvullende modules er zijn en wat deze precies vergoeden.

Aanvullende dekking voor verkeersrechtsbijstand

Verzeker jezelf voor juridische hulp bij conflicten in het verkeer met de verkeersrechtsbijstand module van de Klaverblad brommerverzekering. Hiermee heb je namelijk recht op juridische hulp wanneer je bijvoorbeeld schade moet verhalen op een derde partij. Daarnaast kan je ook worden bijgestaan wanneer de politie jouw brommer of rijbewijs heeft ingenomen. 

Aanvullende ongevallenverzekering opzittenden

Met de aanvullende ongevallenverzekering voor opzittenden ben je verzekerd voor blijvende invaliditeit of overlijden van jezelf of een mede passagier. Raak je blijvend invalide door een verkeersongeluk? Dan wordt er een bedrag van maximaal €12.500,- uitgekeerd. Bij overlijden wordt er een bedrag van maximaal €2.500,- uitgekeerd.

De belangrijkste voordelen van de Klaverblad bromfietsverzekering

Ben jij van plan om de Klaverblad brommerverzekering af te sluiten? Dan kan dat een verstandig keuze zijn. Deze brommerverzekering brengt namelijk veel voordelen met zich mee.

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij de belangrijkste voordelen hieronder alvast voor jou op een rijtje gezet. Zo zie jij meteen waarom het een verstandige keuze zou kunnen zijn om te kiezen voor de Klaverblad brommerverzekering:

 • Ruime dekking tegen een scherpe premie;
 • Hoe meer schadevrije jaren, hoe lager de premie;
 • De verzekering is eenvoudig en snel online af te sluiten;
 • Na het afsluiten van de verzekering heb je 14 dagen bedenktijd;
 • Maximaal verzekerd bedrag ligt erg hoog;
 • Verzeker je snorfiets, bromfiets, elektrische fiets of brommobiel.

Zoals je ziet zitten er veel voordelen verbonden aan de Klaverblad brommerverzekering. Wil je weten wat de voordelen zijn van andere verzekeraars? Dan is het verstandig om gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina waar je alle aanbieders met elkaar kunt vergelijken.

Brommerverzekeringen vergelijken

Benieuwd of de Klaverblad brommerverzekering de best passende verzekering is voor jou? Maak dan gebruik van de vergelijker op deze pagina waar je alle brommerverzekeringen van verschillende verzekeraars met elkaar kunt vergelijken.

Zo vul je een aantal eventuele wensen in, waardoor de zoekopdracht wordt verfijnd. Hierdoor komen er alleen maar verzekeraars in de vergelijker die voldoen aan jouw persoonlijke wensen. Vervolgens kun je deze kleine selectie onderling vergelijken op prijs, dekkingen en voorwaarden.

Je weet dan namelijk precies waar je aan begint en betaald overigens nooit teveel premie voor onnodige dekkingen. 

Handige & leuke video’s

verzekering voor brommer

Waardering

★★★★★ 

8.5 / 10

Eigen Risico

€ 0,-
€ 150,-
€ 300,-

Alle soorten scooters?

Ja

Maandelijkse premie

€ 4,79

✓ Hulp bij schade door een ongeluk 

21% assurantiebelasting

✓ 1 jaar na aankoop aanschafwaarde terug
bromfietsverzekeringen afsluiten

Waardering

★★★★★ 

8.3 / 10

Eigen Risico

WA dekking: € 0,-
All Risk dekking: € 250,-

Alle soorten scooters?

Ja

Maandelijkse premie

€ 4,53

Vervangend vervoer bij kapotte brommer

21% assurantiebelasting

✓ Dagelijks opzeggen van contract

bromfietsverzekering afsluiten

Waardering

★★★★★ 

7.9 / 10

Eigen Risico

10 % van schadebedrag

Alle soorten scooters?

Ja

Maandelijkse premie

€ 4,14

✓ Premie van HEMA is relatief laag

Premievoordeel door keuze eigen risico

✓ Makkelijke overstapservice gebruiken

bromfiets verzekering vergelijken

Waardering

★★★★★ 

7.9 / 10

Eigen Risico

€ 100,-

Alle soorten scooters?

Ja

Maandelijkse premie

€ 4,86

Meteen 50% no-claim korting
21% assurantiebelasting

✓ Aantrekkelijke premie voor 20+

Begin nu met vergelijken voor de beste deals!
Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken