Waarom kiezen voor de Interpolis pechhulpverzekering? | Lees hier alle informatie op één pagina!

nov 24, 2020 | 0 Reacties

Er is niks zo irritant als een lekke band op het moment dat je onderweg bent. Je wilt dan natuurlijk niet uren staan wachten totdat er eindelijk hulp is gearriveerd. Je wilt in een dergelijke situatie zo snel mogelijk weer verder kunnen rijden, dat kan met de pechhulp van Interpolis!

In dit artikel gaan wij meer informatie geven met betrekking tot de Interpolis pechhulpverzekering, zo weet jij na het lezen van dit artikel precies wat deze verzekering inhoudt en welke kosten er vergoedt worden. Ben je benieuwd? Lees dan snel meer over de Interpolis pechhulpverzekering!

pechhulp van Interpolis

Wat is pechhulp van Interpolis precies?

Wat houdt een Interpolis pechhulpverzekering precies in? Dat is een goede vraag! De pechhulpverzekering van Interpolis is namelijk niet zomaar een verzekering, dit is namelijk een verzekering die je af kunt sluiten als aanvullende dekking op jouw autoverzekering.

Op het moment dat je met pech en/of schade langs de kant van de weg komt te staan kun je door middel van deze verzekering makkelijk en snel geholpen worden. Zo weet je zeker dat jouw voertuig snel en op locatie gerepareerd wordt.

Is reparatie op locatie niet mogelijk? Dan ben je met de Interpolis pechhulpverzekering zeker van vervangend vervoer, zo kom je uiteindelijk toch nog aan op de gewenste locatie.

Welke vormen van pechhulp kan ik verzekeren?

Op het moment dat je kiest voor pechhulp van Interpolis ben je zeker van hulp op het moment dat je onderweg pech hebt, dit geldt voor hulp aan jouw auto, camper, motor of scooter. Zo hoef je jezelf geen zorgen te maken over de kosten van bijvoorbeeld een sleepwagen of een noodreparatie, dit valt namelijk allemaal binnen de dekking.

Bij Interpolis heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een aanvullende dekking in het binnenland of in het buitenland. Wat is nou precies het verschil tussen een aanvullende dekking Interpolis pechhulpverzekering binnenland en buitenland? Dat hebben wij voor jou in een tabel gezet.

Pechhulp binnenlandPechhulp buitenland
✔ Hulp bij een lege accu, verkeerde brandstof en een lekke band✔ Hulp bij een lege accu, verkeerde brandstof en een lekke band
✔ Je krijgt hulp, ongeacht wie de bestuurder was✔ Je krijgt hulp, ongeacht wie de bestuurder was
✔ Inclusief standaard woonplaatsservice✔ Er is geen spraken van wachtdagen, ga je morgen op vakantie dan geldt vanaf morgen de dekking
✔ Inclusief vervangend vervoer✔ Inclusief vervangend vervoer mocht de reparatie langer dan twee werkdagen duren
✔ Er zit geen maximum aan het aantal keren dat er hulp verleend kan worden✔ Inclusief het transport van het voertuig terug naar Nederland als de reparatie langer dan twee werkdagen duurt
✔ Ook de passagiers en de bestuurder worden naar de gewenste locatie gebracht als het voertuig niet gerepareerd kan worden✔ Inclusief overnachting mocht het voertuig binnen twee werkdagen gerepareerd kunnen worden
✔ Geen sleep- of voorrijkosten✔ Er zit geen maximum aan het aantal keren dat er hulp verleend kan worden

Hoe maak ik gebruik van pechhulp?

Op het moment dat je een een pechhulpverzekering hebt afgesloten bij Interpolis is het natuurlijk prettig om te weten hoe je contact op kan nemen met Interpolis als je daadwerkelijk pech hebt en helaas niet verder kunt reizen.

Je kunt in deze situatie telefonisch contact opnemen met de pechhulp van Interpolis via: +31 13 462 04 62. Interpolis streeft er natuurlijk naar om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn, in 2018 werd dan ook 60% van de klanten met pech binnen 40 seconden te woord gestaan door één van de hulpverleners.

Benieuwd naar andere pechhulpverzekeringen?

Je weet nu precies wat er met de Interpolis pechhulpverzekering verzekerd is. Als je kiest voor de pechhulp van Interpolis hoef je dus niet langer bang te zijn voor pech onderweg, mocht het voorkomen dat je pech hebt dan kan er snel hulp geregeld worden door middel van de aanvullende dekking.

Uiteraard is dit niet de enige aanvullende dekking die aangeboden word door Interpolis. Je kunt bij Interpolis namelijk ook kiezen voor bijvoorbeeld de aanvullende dekking Inzittendenverzekering. Benieuwd welke aanvullende verzekeringen er nog meer aangeboden worden en wat de kosten hier van zijn? Maak dan nu een vergelijking op deze pagina.

Ook interessant:

Handige & leuke video’s

Vergelijk alle aanbieders

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken