Fossil smartwatch kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Fossil smartwatch vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Fossil smartwatches vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Fossil smartwatch? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Wil je een geschikte Fossil smartwatch kopen? Dan ben je hier bij vergelijk-gratis op het goede adres. Met een smartwatch van Fossil zijn er verschillende functies mogelijk, zo kun je sportsessies, hartslag en slaap laten meten door de modellen van Fossil. Daarnaast is het ook een erg stijlvol object om je polis, de blits maken is dus zo gedaan.

We hebben een top 5 Fossil smartwatch opgesteld met daarbij verschillende Fossil smartwatch review en voor- en nadelen. Lees deze goed door om een goede keus te kunnen maken!

1. Fossil Q Explorist Gen 4

De Fossil Q Explorist Gen 4 is een prachtige en stijlvol horloge met een digitaal touchscreen scherm. Een van de voordelen van een digitaal horloge is dat je de wijzerplaat altijd kunt veranderen als je hem niet meer mooi vindt. Deze Fossil functioneert op het Wear OS besturingssysteem waardoor je oneindig veel apps kunt downloaden op dit model.

Wil je graag meldingen ontvangen van je smartphone op je Explorist Gen 4? Maak dan verbinding met je telefoon door middel van bluetooth. Zo ontvang je een melding van al je ontvangen e-mails, berichten en inkomende oproepen.

Wat het nog mooier maakt is de ingebouwde stappenteller. Hierdoor wordt jouw dagelijkse activiteit altijd gemeten en is het mogelijk om zelf bepaalde doelen in te stellen, bijvoorbeeld 12.000 stappen per dag.

Voor- en nadelen Q Explorist Gen 4  

Bij de Fossil Q Explorist Gen 4 ontvang je een oplader zodat je de batterij op kunt laden om gebruik te kunnen maken van dit product. Tot slot natuurlijk niet te vergeten de bijbehorende handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties en functionaliteiten van dit model.

Dit type telt je stappen, slaaptijd en hoeveel calorieën je hebt verbrand
Met de sensor is het mogelijk om je hartslag te meten
Ontvang een melding van al je berichten en inkomende oproepen
Het is niet mogelijk om daadwerkelijk te bellen met dit type

2. Fossil Q Venture Gen 4 FTW6013

De Fossil Q Venture Gen 4 FTW6013 is een prachtige digitale horloge met een ingebouwde stappenteller. Deze activity tracker houdt heel de dag door je stappen bij en het is zelfs mogelijk om persoonlijke doelen in te stellen.

Dit model beschikt over een digitaal touchscreen scherm waarop je allerlei apps kunt installeren. Omdat deze klok wordt bestuurd door het Wear OS systeem is er de mogelijkheid om talloze apps en wijzerplaten te downloaden. Dus begint een bepaalde wijzerplaat te vervelen? Dan installeer je eenvoudig een andere.

Voor- en nadelen Q Venture Gen 4 FTW6013

Door dit model met je telefoon te verbinden via bluetooth ontvang je meldingen op je scherm van al jouw ontvangen e-mails, inkomende oproepen en berichten. Zo mis je niks en ben je altijd bereikbaar.

Bij de Fossil Q Venture Gen 4 FTW6013 wordt er natuurlijk een handleiding meegeleverd zodat je direct aan de slag kunt met je nieuwe aanwinst. Als laatste niet te vergeten de oplader om de accu volledig mee op te laden.

Ontvang meldingen van inkomende oproepen en berichten
De stappenteller telt heel de dag door je stappen
Meet je hartslag dankzij de ingebouwde hartslagsensor
Het is niet mogelijk om daadwerkelijk te bellen

3. Fossil Venture Gen 4 FTW6031

De Fossil Venture Gen 4 FTW6031 is een modern ogend type. Met dank aan het prachtige touchscreen scherm waarmee je honderden verschillende dingen kunt doen. Door je telefoon via bluetooth met deze smartwatch te verbinden ontvang je alle meldingen van je telefoon ook op je horloge, bijvoorbeeld een e-mail of een WhatsApp bericht.

Wat deze Fossil helemaal geweldig maakt is ingebouwde stappenteller die de gehele dag jouw gezette stappen meet. Zo kun je altijd kijken hoeveel stappen je hebt behaalt en als je het interessant vindt dan is het zelfs mogelijk om persoonlijke doelen in te stellen.

Niet alleen je stappen worden geteld maar ook kun je je eigen hartslag en calorieverbranding bijhouden, zelfs de tijd die je slaapt wordt bijgehouden.

Voor- en nadelen Venture Gen 4 FTW6031

Bij de Fossil Venture Gen 4 FTW6031 wordt er standaard een magnetische oplaadkabel meegeleverd en een garantiebewijs. Tot slot natuurlijk de bijbehorende handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over deze prachtige uitvoering.

Dit model houdt continu je stappen en calorieverbruik in de gaten
Indien iemand jou belt zie je direct wie het is
Met de ingebouwde sensor meet je jouw hartslag
De accu gaat minder lang mee als bij vergelijkbare modellen

4. Fossil Q Explorist Gen 4 FTW4012

Deze Fossil Q Explorist Gen 4 FTW4012 beschikt over een ingebouwde stappenteller die je dagelijkse activiteit continu meet. Dit systeem maakt het mogelijk om persoonlijke doelen in te stellen en je kunt elke dag kijken hoe je er voor staat. Het digitale touchscreen scherm oogt erg mooi en geeft deze wijzerplaat een stijlvolle look.

Natuurlijk heb je nog het Wear OS besturingssysteem waardoor je honderden apps en wijzerplaten kunt downloaden. Mocht de oude wijzerplaat gaan vervelen? Dan download je dus eenvoudig een nieuwe via de store.

Als je het fijn vind om al je meldingen van je telefoon ook op je digitale scherm te ontvangen dan kun je verbinding maken via bluetooth. En zo ontvang je inkomende oproepen en allerlei andere berichten.

Voor- en nadelen Q Explorist Gen 4 FTW4012

Bij de Fossil Q Explorist Gen 4 FTW4012 ontvang je natuurlijk de bijbehorende handleiding met daarin een extra uitgebreide uitleg over alle specificaties en functionaliteit van dit prachtige model. Tot slot wordt er een oplader meegeleverd zodat je de accu kunt opladen.

Ontvang meldingen van onder andere je inkomende oproepen
Deze horloge meet je calorieverbruik, stappen en de slaaptijd
Via je pols meet je jouw hartslag met de hartslagsensor
De batterij gaat minder lang mee dan bij vergelijkbare apparaten

5. Fossil Sport Gen 4S FTW4019

De Fossil Sport Gen 4S FTW4019 is uiterst geschikt voor de hardloper die graag op de hoogte wil blijven van de aantal stappen, calorieverbruik, snelheid en zijn of haar hartslag. Dit wordt de gehele dag door gemeten, aan het einde van de dag kun je bijvoorbeeld zien hoeveel stappen je hebt gezet.

Op het moment dat je gaat slapen blijft dit model gewoon door meten want je slaaptijd wordt ook bijgehouden. Om er voor te zorgen dat de Sport Gen 4S FTW4019 comfortabel om je pols zit is het bandje van siliconen gemaakt, deze is ook te verwisselen met een ander bandje.

Als je graag op de hoogte wilt blijven van al je inkomende oproepen en berichten dan is het mogelijk om je smartphone door middel van bluetooth te verbinden met je watch. Zo blijf je op de hoogte van alle inkomende berichten en e-mails.

Voor- en nadelen Sport Gen 4S FTW4019

Bij de Fossil Sport Gen 4S FTW4019 wordt standaard een magnetische oplaadkabel meegeleverd zodat je geen kabel meer in de zijkant hoeft te steken maar je kunt deze gewoon op het magneetje leggen.

Als laatste ontvang je nog een handleiding waarin een uitgebreide uitleg staat over alle functies van dit prachtige model.

Met dank aan de GPS sensor kun je altijd je locatie zien
Dit model is waterdicht en je kunt tot wel 50 meter onder water
Via de pols kun je jouw hartslag meten met de sensor
Er zit geen microfoon op dit type dus bellen is niet mogelijk

Meest gestelde vragen over de Fossil smartwatch

Is er regelmatig een Fossil smartwatch aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Fossil smartwatch aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Fossil smartwatch te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Fossil smartwatch te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Fossil smartwatch geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen Fossil smartwatch beschikbaar is zetten we die direct in onze Fossil smartwatch review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Fossil smartwatch aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met  Fossil smartwatch vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Fossil smartwatch van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Fossil smartwatch is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Fossil smartwatch is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Fossil smartwatch dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Fossil smartwatch direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Fossil smartwatch beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Fossil smartwatch die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Fossil smartwatch vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken