Black en Decker bladblazer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Black en Decker bladblazer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Black & Decker bladblazers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Black & Decker bladblazer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Je wil een Black & Decker bladblazer kopen op het internet, dat lijkt makkelijk maar het kan flink tegenvallen, je hebt tegenwoordig namelijk zo ontzettend veel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar. Het is dus slim om vooraf goed onderzoek te doen naar alle beschikbare Black & Decker bladblazers, kijk goed naar je behoeften en alle opties in elke prijsklasse.

Dit onderzoek doen kan soms nog wel eens tegenvallen, er zijn namelijk behoorlijk veel verschillende aanbieders die Black & Decker bladblazers verkopen. Gelukkig kunnen we je daar prima bij helpen, om het je makkelijk te maken hebben we een top 5 Black & Decker bladblazers samengesteld zodat je direct weet welke modellen er populair zijn op dit moment. Eerst meer weten? Lees dan onze handige gids om antwoord te krijgen op al je vragen over de diverse Black & Decker bladblazers.

1. Black & Decker BEBLV300

De Black & Decker BEBLV300-QS maakt de klussen in de tuin een stuk simpeler. Bladeren uit de tuin verwijderen was nog nooit zo makkelijk geweest doordat het apparaat beschikt over een zuigfunctie. De bladeren worden opgevangen in de meegeleverde opvangzak met een inhoud van 72 liter. En wat nou als je grote bladeren in de tuin hebt?

Maak je geen zorgen, de blaadjes worden voordat ze in de opvangzak belanden versnippert tot kleinere stukken. Hierdoor hoeft de opvangzak maar zelden leeggemaakt te worden.

Verder bepaal je zelf de luchtsnelheid voor het wegblazen of opzuigen van de bladeren, met een maximale snelheid van 404 km/u. Houdt er altijd rekening mee dat dit model op de netstroom werkt en je meestal een verlengkabel nodig zal hebben, deze wordt niet standaard meegeleverd.

Voor- en nadelen Black & Decker BEBLV300-QS

Bij de Black & Decker BEBLV300-QS worden een aantal spullen meegeleverd. Je zal een handleiding ontvangen met daarin de uitleg over de besturing. Voor het opzuigen en het wegblazen van de bladeren worden er twee verschillende buizen meegeleverd, deze wissel je eenvoudig met elkaar af.

Om de bladeren op te kunnen zuigen heb je wel een zak of iets dergelijks nodig, daarom ontvang je een opvangzak met een inhoud van 72 liter. De flexibele slang die wordt meegeleverd zorgt ervoor dat de blaadjes die opgezogen worden in de opvangzak terechtkomen.

Zuig de bladeren op met de opvangzak
Opvangzak draag je op je rug, zo zijn je handen vrij
Pas de luchtsnelheid naar eigen wens aan
⨯ Vrijwel voor iedere klus een verlengsnoer nodig

Beste keus B&D bladblazer volgens Wilma,

“Dit model van Black & Decker is een echte topper, door het strakke ontwerp en de krachtige functionaliteit kun je met gemak alle bladeren wegzuigen. Ik geef dit model een 8,5 score in de lijst van beste Black & Decker bladblazers.”

2. Black & Decker GWC3600L20

Deze Black & Decker GWC3600L20-QW is een 2-in-1 apparaat waarmee je bladeren zowel wegblaast als opzuigt. De tuin in de herfst bladvrij maken wordt hiermee kinderspel. Blaas alle bladeren op een hoop en zuig deze vervolgens in één keer op.

De bladeren die in de opvangzak terechtkomen worden hiervoor nog versnippert tot kleine stukjes. Zo raakt de opvangzak met een inhoud van 17,5 liter niet gelijk vol na een klein stuk van de tuin gehad te hebben.

Dit model geeft je de keuze om te kiezen voor de maximale kracht of voor de maximale batterijduur. Met de ‘Turbo mode’ blaas je dan op volle kracht terwijl je in de ‘Eco mode’ kracht bespaart waardoor je langer door gaat. Dankzij het ergonomische handvat en het lage gewicht van 3,4 kg ligt dit model heerlijk in de hand.

Voor- en nadelen van de Black en Decker GWC3600L20-QW

Naast de Black & Decker GWC3600L20-QW ontvang je een aantal standaard meegeleverde items. Er wordt handleiding meegeleverd die je vertelt hoe het apparaat werkt. De 36 Volt 2,0 Ah Li-ion accu waar dit model op functioneert heb je zeker nodig en ontvang je daarom ook direct bij je bestelling. De oplader van deze accu wordt ook standaard meegeleverd.

Prettig om mee te werken dankzij het lage gewicht
Beschikt over een extra handvat voor meer grip
Pas het toerental van de luchtsnelheid handmatig aan
Minder sterke blaaskracht dan bij vergelijkbare modellen

3. Black & Decker GWC3600L25

Met de Black & Decker GWC3600L25-QW ga je zonder het vervelende van een stroomkabel aan de slag om je tuin weer bladvrij te maken. Dankzij de ingebouwde accu kan je ook de plekken achter in de tuin moeiteloos bereiken, zo wordt heel de tuin weer spik en span.

De bladeren die je op een hoop blaast kan je vervolgens opzuigen met de zuigfunctie van dit model. Deze blaadjes worden eerst versnippert voordat ze in de opvangzak terecht komen.

Omdat de zak maar een inhoud heeft van 17,5 liter is dat wel zo handig, hierdoor hoef je de zak maar zelden te legen. Bepaal ook zelf op welke luchtsnelheid je de blaadjes wegblaast of opzuigt met een maximale snelheid van 218 km/u.

Voor- en nadelen Black & Decker GWC3600L25-QW

Ook bij de Black & Decker GWC3600L25-QW worden een aantal spullen standaard meegeleverd. Je ontvangt een handleiding met daarin de uitleg over de bediening van het apparaat. Zo weet je precies hoe je wisselt tussen de standen en hoe je de luchtsnelheid aanpast.

De opvangzak van 17,5 liter wordt ook standaard meegeleverd, hierdoor wordt het mogelijk om de bladeren op te vangen tijdens het zuigen. Je ontvangt nog een 36 Volt 2,5 Ah Li-ion accu die je ook op andere apparaten van hetzelfde merk gebruikt. De oplader van de accu wordt natuurlijk ook meegeleverd.

Bewegingsvrijheid dankzij de ingebouwde accu
Stel de luchtsnelheid naar eigen wens in
De accu gebruik je ook voor ander gereedschap met hetzelfde platform
 Beschikt niet over een draagriem

4. Black & Decker GWC54PC

De Black & Decker GWC54PC-QW helpt je bij het verwijderen van de bladeren op je erf. Ook de natte bladeren en takken blaas je eenvoudig weg met de ‘Powercommand’ knop, je blaast dan met een snelheid van 195 km/u.

Dankzij de accu van dit model maakt het niet uit of je een grote of kleine tuin hebt. Alle plekken worden hierdoor makkelijk bereikbaar doordat je veel bewegingsvrijheid hebt. Laadt de accu weer binnen 3 kwartier op en je kan weer verder waar je gebleven was.

Bovendien is dit apparaat eenvoudig te controleren en te hanteren doordat het is voorzien van een handvat aan zowel de onder- als bovenkant.

Voor- en nadelen Black & Decker GWC54PC-QW

Naast de Black & Decker GWC54PC-QW ontvang je een aantal meegeleverde spullen. Zo wordt er een handleiding meegeleverd die je uitleg geeft over de besturing van dit model.

Je ontvangt de bijbehorende 54 Volt 1,5 Ah Li-ion accu die ervoor zorgt dat je geen last meer hebt van een beperkte werkruimte. Verder wordt de acculader ook standaard meegeleverd.

Beschikt over een extra handvat voor meer grip
Geen last meer van een kabel dankzij de ingebouwde accu
Luchtsnelheid is aan te passen aan de werkomstandigheden
⨯ Niet mogelijk om het afval op te zuigen

5. Black & Decker GW3050

Met de Black & Decker GW3050-QS maak je het ontbladeren van je tuin een stuk gemakkelijker. Dit geweldige apparaat biedt je de mogelijkheid om het bij elkaar geblazen afval op te zuigen. Vervolgens komt het afval terecht in de opvangzak met 50 liter inhoud.

Een functie die je zeker gaat helpen is de versnipper functie, deze zorgt ervoor dat de bladeren en takken versnippert worden voordat deze in de zak belanden. Hierdoor past er meer in de opvangzak en hoef je ‘m niet om de havenklap te legen.

Met een blaaskracht van 418 km/u zal geen enkel blad meer blijven liggen en wordt de tuin volkomen bladvrij. Ga ook licht en simpel te werk dankzij de draagriem en het extra handvat waardoor je extra veel grip hebt.

Voor- en nadelen Black en Decker GW3050-QS

Er worden standaard een aantal spullen meegeleverd bij de Black & Decker GW3050-QS . Zo ontvang je hier de handleiding van zodat je precies weet hoe het apparaat werkt. Voor de zuigfunctie heb je de opvangzak nodig, deze wordt ook standaard meegeleverd.

De draagriem die je ontvangt zorgt er voor dat je comfortabel te werk gaat en dat je niet het volle gewicht in je handen hebt liggen. Het tuinruimsysteem dat wordt meegeleverd maakt het mogelijk om het apparaat op een container of afvalzak aan te sluiten. Zo heb je de bladeren meteen opgeruimd en heb je geen last meer van hopen bladeren in de tuin.

Ga comfortabel aan de slag dankzij de draagriem
Hark de losse bladeren los en zuig deze vervolgens op
Mogelijk om het toerental aan te passen aan de klus
⨯ Vrijwel altijd een verlengkabel nodig voor gebruik

Meest gestelde vragen over Black & Decker bladblazers

Hoe kun je een goedkope Black en Decker bladblazer vinden?

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de goedkoopste Black en Decker bladblazer, dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkope Black en Decker bladblazer op accu hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 5 Black Decker bladblazer samengesteld, daar kun je niet alleen de beste bladblazer Black en Decker vinden, maar ook de goedkoopste Black Decker bladblazer direct bekijken.

Een goedkope bladblazer Black en Decker vinden heb je binnen 5 minuten geregeld, en om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een aantal handige verwijzingen gemaakt naar alle goedkoop Black and Decker bladblazer.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 5 goedkoopste Black & Decker bladblazer benzine van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van de goedkoopste Black & Decker bladblazer, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden

Wat is de beste Black en Decker bladblazer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Black en Decker bladblazer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke bladblazer Black en Decker is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Black Decker bladblazer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop bladblazer Black en Decker direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Black Decker bladblazer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Black & Decker bladblazers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Black & Decker bladblazer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.