Gemakkelijk auto huren online vergelijken zonder gedoe?

Begin nu met het vergelijken van auto’s op huurbasis, alles over het huren van auto’s op één centrale plek met alle informatie die je nodig hebt. Nooit meer teveel betalen voor je huurauto.

Start nu met vergelijken en geniet van de voordeligste Huur tarieven!

Alles op 1 centrale website bij elkaar

 

Gemakkelijk alle grote aanbieders vergelijken

 

Het ideale startpunt voor online vergelijkingen

 

Alle informatie over Auto’s huren

Het huren van een auto

U heeft het vast wel is meegemaakt, u wilt een lange reis maken maar u heeft hier niet de goede auto voor. De oplossing voor dit probleem is een auto huren. Met onze vergelijker kunt u gemakkelijk en snel de best mogelijke huurauto vinden.

Verder in dit artikel behandelen we een aantal punten waaraan gedacht moet worden bij het huren van een auto. Wilt u direct iets anders vergelijken? Klik dan op de link.

Voor hoelang wilt u de auto huren?

Ga voor uzelf na hoelang u gebruik wilt maken van de huurauto. Stel u maakt de keus om een auto te huren voor een paar dagen, dan is het verstandig om de dagprijs te vergelijken met de huurprijs van een week.

Het komt namelijk vaak voor dat huurprijs van een week goedkoper is dan die van een paar dagen. Ook is het slim om in verschillende categorieën met auto’s te vergelijken, dit omdat je al snel met wat extra geld een luxer model kunt rijden. 

Bent u opzoek naar een verzekering voor uw eigen auto, kijk dan eens hier.

Wat kost het om een auto te huren?

Als u in Nederland een auto wilt huren heb je veel keuze uit aanbieders. Iedere aanbieder heeft zijn eigen prijzen. Het is daarom handig om de vergelijker te gebruiken om alle aanbieders te vergelijken.

Waar moet u op letten?

Wanneer u gaat vergelijken probeer dan niet alleen op het standaard tarief te letten, maar vooral ook op de aanvullende kosten.

Zo komt het bijvoorbeeld vaak voor dat je vanaf een bepaald aantal kilometers extra geld gaat betalen. In de zomermaanden komen de aanbieders over het algemeen met leuke aanbiedingen, hier kunt u makkelijk van profiteren.

Om een beeld te geven wat nou ongeveer een huurauto kost: je kunt bij Europcar een auto huren voor een periode van een week voor € 166, hier zit 2100 kilometer bij inbegrepen. De auto die u voor deze prijs tot uw beschikking krijgt is een kleine Hyundai.

Wanneer u liever een grotere auto wenst dan kunnen de prijzen al gauw oplopen naar € 670 per week.

Wanneer kunt u het best boeken?

Gaat u bijvoorbeeld op vakantie in het hoogseizoen en wilt u een auto huren? Dan is het verstandig om zo vroeg mogelijk de auto te boeken. Het kan namelijk voorkomen dat de auto die uw graag wenst niet meer beschikbaar is omdat u te laat bent. Dat zou jammer zijn.

Verder is er een ander belangrijk punt namelijk: de prijs van uw huurauto blijft op zijn laagst wanneer je zo vroeg mogelijk boekt.

Wat als u schade rijdt met uw huurauto?

Wanneer u schade rijdt of een ongeluk veroorzaakt, probeer dan zo snel mogelijk contact op te nemen met uw autoverhuurder. De autoverhuurder zal u hierna inlichten wat de consequenties zijn van dit voorval.

Wanneer er een ongeluk heeft plaatsgevonden probeer dan ook altijd contact op te nemen met de lokale hulpdiensten. Bij technisch mankementen kunt u altijd contact opnemen met uw autoverhuurder, de autoverhuurder is bij technische mankementen verantwoordelijk voor het vinden van een oplossing.

Check van tevoren op schade

Als u gaat tekenen voor uw huurauto, zorg er dan altijd voor dat u de auto heeft gecheckt op misschien al aanwezige schade. Vindt u schade?

Maak hier dan duidelijke foto’s van en laat de verhuurder hier een aantekening van maken op het huurcontract. Probeer binnen kantooruren uw huurauto op te halen zodat u met personeel samen de auto kunt controleren.

Is het mogelijk om met meerdere mensen te rijden?

Wanneer u een lange rit moet maken dan is het natuurlijk handig als er ook andere mensen kunnen rijden. Dit is dan uiteraard ook mogelijk bij veel aanbieders. Bij een boeking kun je één of meerdere personen als bestuurder opgeven. De kosten voor extra bestuurders is afhankelijk van waar u heeft geboekt. Vaak is dit gratis. 

Moet ik borg afstaan?

Bij veel aanbieders wordt er gebruik gemaakt van een borg. Deze kan soms oplopen tot een paar honderd euro, maar geen zorgen. Als u de auto zonder schade weer hebt ingeleverd krijgt u uiteraard deze borg terug.

Deze borg wordt vaak gebruikt om te voorkomen dat er met de huurauto’s roekeloos gereden wordt.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over Auto’s huren, Huurovereenkomsten, Verhuurders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over het Huren van Auto’s!

Auto huren op vakantie

Goedkoop op wintersport Veel mensen hebben weer hun vakantieplannen realistisch gemaakt en gaan weer lekker op wintersport of op reis. Wij hebben voor jou een aantal vergelijkingen gemaakt over de goedkoopste en beste ski locaties. Daarnaast gaan we kijken welke...

De voordelen van een huurauto

Op vakantie en huren Op vakantiebestemmingen wordt het steeds vaker gedaan, een auto huren. Het is toch heerlijk om op je vakantiebestemming uit het vliegtuig te stappen, en meteen door te lopen naar je auto die klaarstaat. Steeds meer mensen doen dit en de...

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Begin nu met het vergelijken van alle auto verhuurders

Navigatie

Home

Internet - TV - Bellen

Verzekeringen

Auto

Reizen

Telefonie

Handige links

Blog artikel 1

Blog artikel 2

Blog artikel 3

Blog artikel 4

Blog artikel 5

Top 5 aanbieders

Blog artikel 1

Blog artikel 2

Blog artikel 3

Blog artikel 4

Blog artikel 5