Alles in 1 zakelijk | Bekijk hier wat de beste optie is voor jouw onderneming! | Lees hier alle informatie!

jul 10, 2020 | 0 Reacties

Alles in 1 zakelijk is voor veel bedrijven de beste optie. Het is nu eenmaal als ondernemer erg belangrijk om over goed, stabiel en snel internet te beschikken. Veel bedrijven kiezen er daarom ook voor om zakelijk alles in 1 te combineren met een glasvezel verbinding.

Internet via glasvezel is momenteel de snelste en stabielste manier van surfen op het wereld wijde web. Via een glasvezel verbinding kunnen tegenwoordig snelheden worden behaald tot wel 1.000 Mb/s.

Alles in 1 zakelijk

Of toch niet alles in 1 zakelijk?

Door een zakelijk alles in 1 pakket af te sluiten kun je gebruik maken van bellen, televisie en internet op jouw bedrijfslocatie. Dit is een veel gekozen optie onder veel verschillende soorten ondernemers. Vooral ZZP’ers zien veel voordelen in een alles in 1 zakelijk pakket.

Dit pakket voorziet namelijk in de voordelen van zakelijke service en snelheden. Vaak is het zo dat providers een stapje extra zetten voor een zakelijke klant. Het gaat hier dan ook om een vorm van extra service.

Of je nu overdag of ‘s nachts een probleem hebt, de zakelijke klantenservice is beter en sneller bereikbaar dan de particuliere variant. Daarbij zijn er verschillende pakketten die alleen beschikbaar zijn voor de zakelijke zijde van de markt.

Ben je niet geïnteresseerd in een zakelijk alles in 1 pakket? Dan begrijpen wij dat ook. Er is een groeiende groep ondernemers (en ook particulieren) die zich niet meer richt op alles in 1 pakketten.

Deze groep richt zich op het afnemen van enkel internet bij de provider. Ze maken gebruik van programma gemist, Netflix of andere streamingsdiensten om voor de televisie te ontspannen. Ben je geïnteresseerd in een ‘alleen internet pakket’? Dan kun je deze ook gemakkelijk, en vrijblijvend, vergelijken op deze pagina!

VOIP en mobiel bellen

Andere opties die veel ondernemers belangrijk vinden zijn VOIP bellen en mobiel bellen. VOIP is bellen via het internet, via de cloud. Door gebruik te maken van VOIP kun je verschillende keuzemenu’s maken, medewerkers en belgroepen toevoegen, telefoonnummers doorschakelen, en meer!

Dit alles voor een vaste, lage prijs. Ook mobiel bellen wordt steeds belangrijker. Als ondernemers ben je veel onderweg en het is fijn als je altijd bereikbaar bent en blijft. Het gebruik van losse sim-only abonnementen of abonnementen met telefoons kunnen hieraan bijdragen. 

Van alles is tegenwoordig beschikbaar. Van 1 GB internet met 100 minuten bellen en sms’en tot een volledig onbeperkt abonnement bij bijvoorbeeld Tele2, KPN en T-Mobile.

Alles in 1 zakelijk vergelijken

Als voor jouw onderneming de snelste internet verbinding van groot belang is zijn er een aantal providers die je onder de loep kunt nemen. Hieronder een klein overzicht:

Provider Pakketnaam Downloadsnelheid Uploadsnelheid Aantal TV zenders Soort internet
DeltaGlasvezel Flexpakket 1.000 Mb/s 1.000 Mb/s 73 Glasvezel
T-Mobile Thuis Glasvezel Alles-in-1 Premium 1.000 Mb/s 1.000 Mb/s 64Glasvezel
KPN Hussel Glasvezel Internet en TV 1.000 Mb/s 500 Mb/s 60Glasvezel
Ziggo Internet Giga en TV Max 1.000 Mb/s 50 Mb/s 122 Kabel (naar coax)

Deze vier grote providers bieden de stabielste en snelste internet ervaring. Tevens zijn deze vier grote spelers het duurst. Je kunt bij ons op de website jouw wensen en eisen invullen en gemakkelijk, geheel vrijblijvend, verschillende pakket met elkaar vergelijken.

Zo vind je altijd het pakket wat het beste bij jou past. Wij raden dit dan ook sterk aan om te doen. Vind je niet wat je zoekt? Dan ben je maximaal twee minuten van je tijd kwijt en kost het je niets. Alles in 1 zakelijk of alleen internet, wij vergelijk alles en bieden jou de beste prijs!

Handige & leuke video’s

Beste deal bemachtigen? Druk snel op de button en profiteer direct van grote voordelen

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken