Beste koop producten
vergelijken zonder gedoe

Ben jij op zoek naar de beste koop of als beste getest producten? Dat kunnen we ons voorstellen, je wil natuurlijk wel de beste producten van dit moment bekijken en misschien wel kopen. Maar wat is dat beste koop eigenlijk? Nou, het antwoord op deze vraag is gelukkig simpel. Beste koop is een term die veel wordt gebruikt bij vergelijkend warenonderzoek, en daarvoor ben je op onze website aan het juiste adres.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Aanbieders
Aansprakelijkheidsverzekering
Alles in 1
Autoverzekering
Brokers
Creditcards
Deposito
Energie
Fietsverzekering
Financieel
Gas
Gas & Stroom
Geld lenen zonder BKR
Gezondheid
Hypotheek
Inboedelverzekering
Internet
Internet en TV
Internet, TV, Bellen
Leningen
Matras
Opstalverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Persoonlijke lening
Rechtsbijstandverzekering
Reisverzekering
Retail
Spaarrekening
Stofzuiger
Stroom
Uitvaartverzekering
Verzekeringen
Wasmachine
Zorgverzekering

Populairste producten

Smartwatch

1.718 bezoekers

Koptelefoon

2.531 bezoekers

Fietsen

1.466 bezoekers

Laptop

2.531 bezoekers

Grasmaaier

2.731 bezoekers

Wasmachine

2.203 bezoekers

Hoe wordt de beste koop gevonden?

In Nederland doet de Consumentenbond uiteraard veelvuldig onderzoek naar het beste product in iedere specifieke niche, uit dat onderzoek komt dan de beste koop. Het onderzoek is relatief simpel.

De beste producten uit de test worden gerangschikt op een kwaliteitsschaal van 0 tot 100. Daarna worden er bepaalde factoren meegenomen en wordt er gekeken naar de beste verhouding op het gebied van kwaliteit/prijs.

Het beste product hoeft niet perse de beste koop te zijn

Let daarom goed op en kijk niet alleen naar de prijs. Als je een product ziet met de term beste koop betekent dat niet direct dat je het beste product gevonden hebt. Om te voorkomen dat een relatief slecht maar goedkoop product als beste koop wordt gezien, wordt er doorgaans een minimum-kwaliteitsniveau van 60 punten op 100 vereist voor een product om als beste koop genoemd te worden.

Maken jullie gebruik van een top 5 of een top 10 lijst?

Om alles overzichtelijk te houden hebben we alle producten in verschillende niches samengebracht in een top 5 of  top 10. Daardoor heb je direct zicht op het beste produkt in een bepaalde markt, kun je alle beste koop producten bekijken en kun je direct beginnen met product vergelijken. We hebben namelijk alle grote aanbieders op een pagina geplaatst waardoor je direct kunt zien waar je een product kunt verkrijgen.

Wil je direct beginnen? Mooi zo, klik een van onze producten aan in het onderstaande overzicht en je krijgt direct alle product reviews te zien in een handige top 5 of top 10. Na het lezen van deze overzichten heb je direct een beeld van alle beste producten van het jaar. We weten zeker het vinden van een produkt een makkie wordt voor je!

Wat betekent het als een product als beste getest is?

Een goede vraag, maar gelukkig is het antwoord ook simpel. De producten die het label ‘beste getest’ krijgen hebben de beste kwaliteit. Doorgaans kun je dat ook terug zien in het testoordeel dat gegeven wordt door organisaties zoals de Consumentenbond.

Het is wel belangrijk om het volgende mee te nemen in je oordeel. Fabrikanten kunnen namelijk tegen een vergoeding een licentie krijgen voor het gebruik van de keurmerken van de Consumentenbond.

In het verleden was dit niet toegestaan, daardoor ontstond er een enorm aantal nep-keurmerken zonder echte waarde. Om die reden zijn er een aantal keurmerken door de Consumentenbond uitgebracht.

Hoe lang mogen bedrijven adverteren met de keurmerken?

Dat ligt er aan, de periode waarin een keurmerk gebruikt kan worden is afhankelijk van het soort keurmerk dat verkregen is. Om je een overzicht te geven van de geldigheidsduur hebben we een opsomming gemaakt:

 

 • 12 maanden na toekenning voor het keurmerk Beste Merk
 • 6 maanden na toekenning voor het keurmerk Beste uit de Test
 • 6 maanden na toekenning voor het keurmerk Groenste Stroom
 • 3 maanden na toekenning voor het keurmerk Beste Koop
 • 3 maanden na toekenning voor het keurmerk Laagste Prijs

Bekijk welke producten je kunt vergelijken om direct te besparen!

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken