1. Bosch
  2. Bosch MUM59M55

Bosch MUM59M55

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Bosch MUM59M55 verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Bosch MUM59M55.

Specificaties Bosch MUM59M55

Merk

Bosch

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,9 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Hakmolen opzetstuk, Kneedhaak, Menghaak, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Aantal standen

 

7

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 28,2 cm

Diepte: 27,1 cm

Omschrijving van Bosch MUM59M55

Met de Bosch MUM59M55 kun je niet alleen beslag maken of deeg kneden, maar dankzij de vele opzetstukken kun je er nog veel meer mee doen. Deze multifunctionele keukenmachine biedt de mogelijkheid om je eigen gehakt te maken met behulp van de vleesmolen, en ingrediënten fijn te hakken met de hakmolen. Daarnaast kun je eenvoudig groenten snijden en raspen met de foodprocessor, en verse sap maken in de citruspers. En het handige is dat je de sap gemakkelijk kunt meenemen in de to go beker. Met de handige antispatdeksel hoef je je geen zorgen te maken over spetters uit de kom, waardoor je keuken schoon blijft. De krachtige motor van 1.000 watt zorgt ervoor dat je moeiteloos zwaar deeg kunt kneden, bijvoorbeeld voor een heerlijk zelfgemaakt brood of pizzabodem. En met de 3,9 liter mengkom kun je genoeg beslag maken voor een taart. Kortom, met de Bosch MUM59M55 kun je eindeloos experimenteren in de keuken en de meest heerlijke gerechten bereiden.

Pluspunten
  • Met behulp van de krachtige motor kun je moeilijk deeg, zoals brood- of pizzadeeg, kneden. Met de extra bijgeleverde accessoires kun je ook smoothies, sinaasappelsap, gehakt maken en ingrediënten fijn snijden of raspen. Je kunt de accessoires netjes opbergen in de meegeleverde opbergtas in je keukenkastje.

Minpunten
  • De mengkom is kleiner dan gebruikelijk en is geschikt voor beslag voor slechts één cake tegelijk.

Veelgestelde vragen over Bosch MUM59M55

Bosch MUM59M55 kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 28,2 cm
Breedte: 28 cm
Diepte: 27,1 cm
Inhoud: 3,9 l

Bosch MUM59M55 is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch MUM59M55 is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUM59M55:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Hakmolen opzetstuk, Kneedhaak, Menghaak, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUM59M55 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.