1. Bosch
  2. Bosch CreationLine MUM58231

Bosch CreationLine MUM58231

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Bosch CreationLine MUM58231 verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Bosch CreationLine MUM58231.

Specificaties Bosch CreationLine MUM58231

Merk

Bosch

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,9 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Aantal standen

 

7

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 28,2 cm

Diepte: 27,1 cm

Omschrijving van Bosch CreationLine MUM58231

De Bosch MUM5 CreationLine is de perfecte keukenhulp voor iedereen die graag experimenteert in de keuken. Met dit veelzijdige apparaat maak je niet alleen de lekkerste smoothies, maar ook gehakt en kun je ingrediënten fijn snijden of raspen met de extra opzetstukken. Dit betekent dat je maar één apparaat nodig hebt voor al je culinaire creaties! Met een indrukwekkend vermogen van 1000 watt is deze mixer ook geschikt voor het kneden van zwaar deeg. Maak bijvoorbeeld je eigen heerlijke pizzadeeg en snijd de groenten voor op de pizza fijn met de handige foodprocessor. Daarnaast kun je met de vleesmolen zelf je eigen gehakt maken, waardoor je volledige controle hebt over de kwaliteit en smaak van je gerechten. De mixer heeft een ruime mengkom van 3,9 liter, waarmee je genoeg beslag kunt maken voor één heerlijke taart. En het beste van alles is dat je na gebruik de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser kunt reinigen. Dit bespaart je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je snel weer aan de slag kunt met het creëren van de meest smaakvolle gerechten. Met de Bosch MUM5 CreationLine wordt koken en bakken een waar feest!

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige motor kneed je moeiteloos zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg. Met de extra accessoires kun je ook smoothies maken, gehakt bereiden en ingrediënten fijn snijden of raspen. Je kunt de accessoires netjes opbergen in de meegeleverde opbergtas in je keukenkastje.

Minpunten
  • De mengkom is kleiner dan het gemiddelde en is geschikt voor het beslag van één cake tegelijk.

Veelgestelde vragen over Bosch CreationLine MUM58231

Bosch CreationLine MUM58231 kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 28,2 cm
Breedte: 28 cm
Diepte: 27,1 cm
Inhoud: 3,9 l

Bosch CreationLine MUM58231 is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch CreationLine MUM58231 is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch CreationLine MUM58231:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Wij hebben onderzocht waar Bosch CreationLine MUM58231 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.