1. Bosch
  2. Bosch MUM5824C CreationLine

Bosch MUM5824C CreationLine

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Bosch MUM5824C CreationLine verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Bosch MUM5824C CreationLine.

Specificaties Bosch MUM5824C CreationLine

Merk

Bosch

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,9 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Aantal standen

 

7

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 28,2 cm

Diepte: 27,1 cm

Omschrijving van Bosch MUM5824C CreationLine

Met de Bosch MUM5824C CreationLine kun je niet alleen smoothies maken, maar ook gehakt bereiden en ingrediënten fijn snijden of raspen met behulp van de extra opzetstukken. Dit maakt de mixer bijzonder veelzijdig en zorgt ervoor dat je maar één apparaat nodig hebt. Met een vermogen van 1000 watt is deze mixer perfect geschikt voor het kneden van zwaar deeg. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen pizzadeeg maken en de groenten voor op de pizza fijn snijden met behulp van de foodprocessor. Daarnaast kun je met de vleesmolen zelf gehakt maken naar jouw smaak. De mengkom heeft een inhoud van 3,9 liter, wat genoeg is voor het maken van beslag voor één taart. Wil je meerdere taarten tegelijk maken of een stapeltaart bereiden? Geen probleem! Met de extra mengkom kun je gemakkelijk meerdere taarten achter elkaar maken, zonder tussendoor af te hoeven wassen. Dit bespaart tijd en zorgt voor meer plezier in de keuken. De Bosch MUM5824C CreationLine is niet alleen een praktische keukenhulp, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Met zijn strakke design en hoogwaardige afwerking is deze mixer een lust voor het oog. Kortom, met de Bosch MUM5824C CreationLine kun je eindeloos experimenteren in de keuken en de heerlijkste gerechten bereiden.

Pluspunten
  • Dankzij de krachtige capaciteit kun je zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, kneden. Met de extra accessoires kun je ook smoothies maken, gehakt bereiden en ingrediënten fijn snijden of raspen. Dankzij de maataanduiding kun je vloeistoffen direct in de mengkom meten.

Minpunten
  • Een plastic behuizing is minder stevig dan een roestvrijstalen behuizing en verkleurt na verloop van tijd.

Veelgestelde vragen over Bosch MUM5824C CreationLine

Bosch MUM5824C CreationLine kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 28,2 cm
Breedte: 28 cm
Diepte: 27,1 cm
Inhoud: 3,9 l

Bosch MUM5824C CreationLine is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch MUM5824C CreationLine is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUM5824C CreationLine:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUM5824C CreationLine voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.