1. Bosch
  2. Bosch MUM58243

Bosch MUM58243

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Bosch MUM58243 verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Bosch MUM58243.

Specificaties Bosch MUM58243

Merk

Bosch

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,9 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Extra mengkom, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Aantal standen

 

7

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 28,2 cm

Diepte: 27,1 cm

Omschrijving van Bosch MUM58243

Met de Bosch MUM58243 kun je niet alleen verse sapjes en smoothies maken, maar ook ingrediënten fijn snijden of raspen met behulp van de extra opzetstukken. Dit maakt de mixer zeer veelzijdig en zorgt ervoor dat je maar één apparaat nodig hebt. Dankzij het vermogen van 1000 watt is deze mixer geschikt voor het kneden van zwaar deeg, zoals bijvoorbeeld pizzadeeg. Bovendien kun je de foodprocessor gebruiken om de groenten voor op de pizza te snijden. Hierdoor neemt de Bosch MUM58243 al het werk uit handen. Met de 3,9 liter mengkom kun je beslag maken voor één taart. Maar als je meerdere taarten tegelijk wilt maken of een stapeltaart wilt creëren, kun je de extra mengkom gebruiken. Dit bespaart je weer tijd en moeite bij het tussendoor afwassen. De Bosch MUM58243 is niet alleen een krachtige mixer, maar ook een handige keukenhulp die je helpt bij het bereiden van diverse gerechten. Met dit apparaat wordt koken en bakken een stuk gemakkelijker en leuker!

Pluspunten
  • Je kunt zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, eenvoudig kneden dankzij het krachtige vermogen. Met behulp van de extra accessoires kun je ook smoothies maken, sinaasappelsap persen en ingrediënten fijn snijden of raspen. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar klaarmaken, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen.

Minpunten
  • De mengkom heeft geen maatstreepjes, daarom heb je een extra maatbeker nodig bij het afmeten van vloeistoffen.

Veelgestelde vragen over Bosch MUM58243

Bosch MUM58243 kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 28,2 cm
Breedte: 28 cm
Diepte: 27,1 cm
Inhoud: 3,9 l

Bosch MUM58243 is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch MUM58243 is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUM58243:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Extra mengkom, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUM58243 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.