1. Bosch
  2. Bosch MUMS2EW40 Wit

Bosch MUMS2EW40 Wit

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Bosch MUMS2EW40 Wit verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Bosch MUMS2EW40 Wit.

Specificaties Bosch MUMS2EW40 Wit

Merk

Bosch

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

700 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,8 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Aantal standen

 

4

Afmetingen

Breedte: 26,6 cm

Hoogte: 26,6 cm

Diepte: 27,7 cm

Omschrijving van Bosch MUMS2EW40 Wit

Met de Bosch MUMS2EW40 Wit haal je een veelzijdige keukenmachine in huis, compleet met een uitgebreid accessoirepakket. Deze keukenmachine biedt je talloze mogelijkheden en is een onmisbaar hulpmiddel in de keuken. Met een vermogen van 700 watt is de Bosch krachtig genoeg om moeiteloos meerdere bereidingen achter elkaar te maken. De roestvrijstalen mengkom heeft een inhoud van maar liefst 3,8 liter, waardoor je met gemak tot wel 2,5 kilogram deeg kunt maken. Dankzij de geavanceerde 3D Planetary Mixing techniek bewegen de opzetstukken, zoals de klopper en kneedhaak, in maar liefst 3 richtingen. Hierdoor wordt het beslag perfect en luchtig gemengd. Bovendien beschikt de machine over 4 snelheidsstanden, zodat je altijd de juiste bereiding kunt kiezen voor jouw recept. De Bosch MUMS2EW40 Wit is niet alleen functioneel, maar ook praktisch in gebruik. Dankzij de anti-slip voetjes blijft de keukenmachine stevig op zijn plek staan tijdens het mengen en kneden van de ingrediënten. Bovendien zijn de losse accessoires vaatwasserbestendig, waardoor je ze na gebruik eenvoudig kunt reinigen. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar hoef je ook geen moeite te doen om de accessoires met de hand schoon te maken. Kortom, met de Bosch MUMS2EW40 Wit haal je een betrouwbare en veelzijdige ke.

Pluspunten
  • Met behulp van de extra accessoires kan je ook smoothies maken, gehakt bereiden en ingrediënten fijn snijden of raspen. De roestvrijstalen mengkom is stevig en absorbeert geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Dankzij het gemiddelde vermogen kan je meerdere bereidingen achter elkaar kneden zonder dat de motor oververhit raakt.

Minpunten
  • De mengkom is kleiner dan het gemiddelde en is geschikt voor beslag voor één cake tegelijk.

Veelgestelde vragen over Bosch MUMS2EW40 Wit

Bosch MUMS2EW40 Wit kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 26,6 cm
Breedte: 26,6 cm
Diepte: 27,7 cm
Inhoud: 3,8 l

Bosch MUMS2EW40 Wit is een Keukenmixer met een vermogen van 700 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 4 standen.

Bosch MUMS2EW40 Wit is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUMS2EW40 Wit:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Rasp opzetstuk, Vleesmolen opzetstuk

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUMS2EW40 Wit voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.