1. Bosch
  2. Bosch MUM54230 Styline

Bosch MUM54230 Styline

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Bosch MUM54230 Styline verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Bosch MUM54230 Styline.

Specificaties Bosch MUM54230 Styline

Merk

Bosch

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

900 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,9 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Wit, Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Aantal standen

 

7

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 28,2 cm

Diepte: 27,1 cm

Omschrijving van Bosch MUM54230 Styline

Met de Bosch MUM54230 Styline haal je een veelzijdige keukenmixer in huis die perfect is voor degenen die graag experimenteren in de keuken. Deze mixer is niet zomaar een standaard keukenapparaat, maar biedt extra functionaliteiten die je helpen bij het bereiden van heerlijke gerechten. Met de bijgeleverde blender kun je bijvoorbeeld eenvoudig vers fruit mixen tot een heerlijke smoothie. Daarnaast is er ook een citruspers toegevoegd, waarmee je verse sinaasappels kunt persen voor een verfrissend glas sap. Het foodprocessor opzetstuk is erg handig voor het fijn snijden en raspen van ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan gelijkmatige plakjes appel, geraspte wortel of kleine stukjes chocolade. Met een vermogen van 900 watt is de MUM54230 Styline ook in staat om zwaar deeg te kneden. Je kunt dus gemakkelijk je eigen brood- of pizzadeeg maken met deze krachtige mixer. Het is belangrijk om op te merken dat hoewel de motor sterk genoeg is voor af en toe een zwaar kneedklusje, het niet aanbevolen is om dit dagelijks te doen met deze mixer. De mengkom heeft een capaciteit van 3,9 liter, wat genoeg is om beslag te maken voor één taart. En het beste van alles is dat je na gebruik de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser kunt reinigen, waardoor het opruimen een fluitje van een cent is. Met de Bosch MUM54230 Styline ha.

Pluspunten
  • Met de gemiddelde vermogen kan je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat de motor oververhit raakt. Je kan ook smoothies, sinaasappelsap maken en ingrediënten fijn snijden of raspen met de extra accessoires. Je kan de accessoires netjes opbergen in de meegeleverde opbergtas in je keukenkastje.

Minpunten
  • Met behulp van deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over Bosch MUM54230 Styline

Bosch MUM54230 Styline kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 28,2 cm
Breedte: 28 cm
Diepte: 27,1 cm
Inhoud: 3,9 l

Bosch MUM54230 Styline is een Keukenmixer met een vermogen van 900 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch MUM54230 Styline is gemaakt van Kunststof en is Wit, Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUM54230 Styline:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Citruspers opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUM54230 Styline voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.