1. Bosch
  2. Bosch MUM58234

Bosch MUM58234

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Bosch MUM58234 verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Bosch MUM58234.

Specificaties Bosch MUM58234

Merk

Bosch

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1000 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,9 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Aantal standen

 

7

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 27,1 cm

Diepte: 28,2 cm

Omschrijving van Bosch MUM58234

De Bosch MUM58234 is een veelzijdige mixer die niet alleen perfect is voor het maken van beslag, maar ook voor het bereiden van smoothies en het fijn snijden of raspen van ingrediënten met behulp van de extra opzetstukken. Dankzij deze uitbreidingsmogelijkheden is deze mixer een ware alleskunner en heb je slechts één apparaat nodig voor al je keukenbehoeften. Met een krachtige motor van 1000 watt is deze mixer in staat om zelfs het zwaarste deeg moeiteloos te kneden. Dus als je bijvoorbeeld je eigen pizzadeeg wilt maken, is dit apparaat de ideale keuze. Daarnaast kun je ook de foodprocessor gebruiken om de groenten voor op de pizza te snijden, waardoor je bijna geen werk meer hebt. De mixer wordt geleverd met een mengkom van 3,9 liter, waarin je voldoende beslag kunt maken voor één taart. Maar als je meerdere taarten tegelijk wilt maken of een stapeltaart wilt creëren, kun je gebruik maken van de extra mengkom, waardoor je tijd en moeite bespaart omdat je tussendoor niet hoeft af te wassen. Met de Bosch MUM58234 haal je een veelzijdige en krachtige mixer in huis die al je keukenklusjes een stuk eenvoudiger maakt. Of je nu beslag wilt maken, smoothies wilt bereiden of ingrediënten wilt snijden of raspen, deze mixer heeft alles wat je nodig hebt. Met zijn stijlvolle design en gebruiksvriendelijke bediening is deze mixer een perfecte aanvulling voor elke ke.

Pluspunten
  • Dankzij de sterke motor kun je zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg, goed kneden. Met de bijgeleverde blender kun je ook smoothies mixen en met de foodprocessor snijd en rasp je ingrediënten fijn. Dankzij de extra mengkom kun je meerdere bereidingen achter elkaar doen, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen.

Minpunten
  • De mengkom heeft geen maataanduiding, daarom heb je een extra maatbeker nodig wanneer je vloeistoffen afmeet.

Veelgestelde vragen over Bosch MUM58234

Bosch MUM58234 kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 27,1 cm
Breedte: 28 cm
Diepte: 28,2 cm
Inhoud: 3,9 l

Bosch MUM58234 is een Keukenmixer met een vermogen van 1000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch MUM58234 is gemaakt van Kunststof en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUM58234:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Extra mengkom, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUM58234 voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.