1. Bosch
  2. Bosch MUM52120 Styline

Bosch MUM52120 Styline

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Bosch MUM52120 Styline verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Bosch MUM52120 Styline.

Specificaties Bosch MUM52120 Styline

Merk

Bosch

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

700 W

Bereidingsfuncties

 

Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,9 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Wit

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Aantal standen

 

4

Afmetingen

Breedte: 28 cm

Hoogte: 28,2 cm

Diepte: 27,1 cm

Omschrijving van Bosch MUM52120 Styline

De Bosch MUM52120 Styline is een keukenmachine met een iconisch uiterlijk en is het perfecte instapmodel van Bosch. Met een krachtige motor van 700 watt kan deze keukenmixer gebruikt worden voor het mixen van beslag en het kneden van licht deeg. Hierdoor kun je moeiteloos koekjesdeeg maken, maar het kneden van brooddeeg is iets te veeleisend voor deze machine. Naast het kneden en mixen, biedt de MUM52120 Styline ook de mogelijkheid om sapjes te blenden en ingrediënten fijn te snijden of te raspen met behulp van de bijgeleverde opzetstukken. Deze keukenmachine is uitgerust met een roestvrijstalen mengkom met een inhoud van 3,9 liter, wat ideaal is voor het maken van beslag voor een taart. Het roestvrijstalen materiaal van de mengkom zorgt ervoor dat deze stevig en duurzaam is, en voorkomt dat er kleur-, geur- en smaakstoffen achterblijven na gebruik. Het schoonmaken van de Bosch MUM52120 Styline is eenvoudig, omdat alle losse onderdelen in de vaatwasser gereinigd kunnen worden. Hierdoor bespaar je tijd en moeite, zodat je meer tijd kunt besteden aan het genieten van je zelfgemaakte lekkernijen. Kies voor de Bosch MUM52120 Styline en ontdek het plezier van koken en bakken met gemak!

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de bijgeleverde blender kun je ook smoothies mixen en met de foodprocessor kun je ingrediënten fijn snijden en raspen. In de bijgeleverde opbergtas kun je de accessoires netjes opbergen in je keukenkastje.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over Bosch MUM52120 Styline

Bosch MUM52120 Styline kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 28,2 cm
Breedte: 28 cm
Diepte: 27,1 cm
Inhoud: 3,9 l

Bosch MUM52120 Styline is een Keukenmixer met een vermogen van 700 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Blenden, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 4 standen.

Bosch MUM52120 Styline is gemaakt van Kunststof en is Wit van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUM52120 Styline:

Antispat deksel, Blender opzetstuk, Foodprocessor opzetstuk, Garde, Kneedhaak, Menghaak, Opbergtas voor accessoires, Rasp opzetstuk

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUM52120 Styline voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.