1. Bosch
  2. Bosch MUMS2VM00 Zwart

Bosch MUMS2VM00 Zwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Bosch MUMS2VM00 Zwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Bosch MUMS2VM00 Zwart.

Specificaties Bosch MUMS2VM00 Zwart

Merk

Bosch

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

900 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

3,8 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Menghaak

Aantal standen

 

7

Afmetingen

Breedte: 26,6 cm

Hoogte: 26,6 cm

Diepte: 27,7 cm

Omschrijving van Bosch MUMS2VM00 Zwart

Met de Bosch MUMS2VM00 Zwart mix je moeiteloos meerdere heerlijke bereidingen achter elkaar. Dankzij het krachtige vermogen van 900 watt heb je de mogelijkheid om de snelheid nauwkeurig in te stellen met 7 verschillende standen. De unieke 3D Planetary Mixing techniek zorgt ervoor dat de opzetstukken, zoals de klopper en kneedhaak, in 3 richtingen bewegen. Hierdoor wordt het beslag perfect gemengd en krijgt het een heerlijke luchtige textuur. De Bosch keukenmachine is uitgerust met antislipvoetjes, waardoor hij stevig op zijn plek blijft staan tijdens het mengen, zelfs op de hoogste stand. Dit geeft je de vrijheid om te experimenteren en te genieten van het proces zonder je zorgen te maken over de stabiliteit van de machine. Daarnaast zijn de losse accessoires vaatwasserbestendig, waardoor je geen kostbare tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken na het bereiden van je favoriete gerechten. Met de Bosch MUMS2VM00 Zwart haal je een krachtige en betrouwbare keukenhulp in huis die je helpt bij het creëren van de meest verrukkelijke gerechten. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop en maak indruk op je vrienden en familie met perfect gemengde beslagen en deeg. Deze keukenmachine is niet alleen een geweldige aanvulling op je keuken, maar ook een tijdbesparende oplossing voor iedereen die van koken en bakken houdt.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder dat de motor oververhit raakt. Dankzij de softstart, die de snelheid langzaam opbouwt, vliegen de ingrediënten niet in het rond. Na gebruik kun je de accessoires gemakkelijk schoonmaken in de vaatwasser.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over Bosch MUMS2VM00 Zwart

Bosch MUMS2VM00 Zwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 26,6 cm
Breedte: 26,6 cm
Diepte: 27,7 cm
Inhoud: 3,8 l

Bosch MUMS2VM00 Zwart is een Keukenmixer met een vermogen van 900 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien 7 standen.

Bosch MUMS2VM00 Zwart is gemaakt van Kunststof en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Bosch MUMS2VM00 Zwart:

Antispat deksel, Garde, Kneedhaak, Menghaak

Wij hebben onderzocht waar Bosch MUMS2VM00 Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.