t Winkeltje van PKN Leerdam

t Winkeltje van PKN Leerdam is een Winkel gelegen aan Noordwal 44 in Leerdam.

Meer informatie over t Winkeltje van PKN Leerdam in Leerdam

t Winkeltje van PKN Leerdam is een Winkel gelegen in Leerdam op Noordwal 44.

Op zoek naar een kringloopwinkel? t Winkeltje van PKN Leerdam is een kringloop voor al je tweedehands spullen. t Winkeltje van PKN Leerdam neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Winkel in de buurt van Leerdam? Dan ben je bij t Winkeltje van PKN Leerdam op de juiste plek. Bij t Winkeltje van PKN Leerdam kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Winkel is gelegen aan Noordwal 44 in Leerdam. Je kan t Winkeltje van PKN Leerdam telefonisch bereiken op: 31 345 630 081 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij t Winkeltje van PKN Leerdam hebben ze alles.

Wil je weten wat t Winkeltje van PKN Leerdam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Winkeltje van PKN Leerdam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Winkeltje van PKN Leerdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Winkeltje van PKN Leerdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. t Winkeltje van PKN Leerdam

Bezoekers bekeken ook