De Doorstroom

De Doorstroom is een Tweedehandswinkel gelegen aan Joris Minnestraat 4-6 in Eindhoven.

Meer informatie over De Doorstroom in Eindhoven

De Doorstroom is een Tweedehandswinkel gelegen in Eindhoven op Joris Minnestraat 4-6.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Doorstroom is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Doorstroom neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Tweedehandswinkel in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij De Doorstroom op de juiste plek. Bij De Doorstroom kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Tweedehandswinkel is gelegen aan Joris Minnestraat 4-6 in Eindhoven. Je kan De Doorstroom telefonisch bereiken op: 31 40 820 0303 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dedoorstroom.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Doorstroom hebben ze alles.

Wil je weten wat De Doorstroom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Doorstroom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Doorstroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Doorstroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Doorstroom

Bezoekers bekeken ook