Home » Huishouden » Stofzuiger » Snoerloze stofzuiger
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Aanbieders
Aansprakelijkheidsverzekering
Alles in 1
Autoverzekering
Brokers
Creditcards
Energie
Fietsverzekering
Financieel
Gas
Geld lenen zonder BKR
Gezondheid
Hypotheek
Inboedelverzekering
Internet
Internet en TV
Internet, TV, Bellen
Leningen
Matras
Opstalverzekering
Overlijdensrisicoverzekering
Persoonlijke lening
Rechtsbijstandverzekering
Reisverzekering
Retail
Spaarrekening
Stofzuiger
Stroom
Uitvaartverzekering
Verzekeringen
Wasmachine
Zorgverzekering
;

Start hier met besparen

Productcategorieën

;

Start hier met besparen

Productcategorieën

Snoerloze stofzuiger kopen in 2022

img
Auteur: Dennis Stevens
Functie: product expert

Goedkope snoerloze stofzuiger vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van snoerloze stofzuigers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over alle diverse snoerloze stofzuigers voordat je er eentje gaat kopen? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

 • Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd
 • Gratis ruilen
 • Beste webwinkel 2021
 • 13 échte winkels
Start met winkelen ★★★★★: 4,7 / 5
N Actuele Prijzen
N Beste levervoorwaarden
N Alles op 1 centrale plek

Je wil een snoerloze stofzuiger kopen op het internet, dat lijkt makkelijk maar het kan flink tegenvallen, je hebt tegenwoordig namelijk zo ontzettend veel verschillende soorten, maten en prijsklassen beschikbaar. Het is dus slim om vooraf goed onderzoek te doen naar alle beschikbare draadloze stofzuigers, kijk goed naar je behoeften en alle opties in elke prijsklasse.

Dit onderzoek doen kan soms nog wel eens tegenvallen, er zijn namelijk behoorlijk veel verschillende aanbieders die draadloze stofzuigers verkopen. Gelukkig kunnen we je daar prima bij helpen, we hebben een top 5 snoerloze stofzuiger samengesteld zodat je direct weet welke modellen er populair zijn op dit moment. Eerst meer weten? Lees dan onze handige gids om antwoord te krijgen op al je vragen over de diverse snoerloze stofzuigers.

1. Dyson V11 Absolute

De snoerloze Dyson V11 Absolute staat bij ons niet voor niets op nummer 1. Iedereen zal het hoog gerenommeerde huishoudmerk kennen. Vaak wel tegen een hoge aanschafprijs maar in 99% zeker het geld waard. Met name bij de nieuwe V11 Absolute welke is voorzien van tal van handige technische snufjes die het stofzuigen nog comfortabeler maken.

Laten we starten met de Torque-zuigmond. Hiermee hoef je niet zelf meer te schakelen tussen de verschillende zuigstanden. Het Toque opzetstuk is voorzien van technologie waarmee het type ondergrond wordt gedetecteerd. Echter moet die hiervoor wel in de auto-mode staan. Je hoeft het dan ook niet persé te gebruiken.

Natuurlijk krijg je ook gewoon een traditionele parketborstel meegeleverd welke geen krassen op het houten parket achterlaat. Doordat de Dyson V11 Absolute volledig draadloos is en maar 3,05 KG weegt ben je ontzettend wendbaar. Houd wel rekening met een relatief hoge geluidsproductie van maximaal 84 dB.

De vormgeving is ook bij de V11 weer ontzettend prachtig. We kunnen zien dat er dit jaar met name is ingezet op de functionaliteiten. Mede door het handige LCD scherm heeft deze snoerloze stofzuiger stijl. Hier kun je tevens alle essentiële informatie terugvinden zoals de accu en huidige zuigstand.

Met een gemiddelde accuduur van 60 minuten en geoptimaliseerde zuigkracht is deze snoerloze stofzuiger uitermate geschikt voor grotere woningen. De strijd tegen allergieën en dierenharen zijn voortaan ook een fluitje van een cent.

Voor- en nadelen van de Dyson V11 Absolute

Bij dit model krijg je uiteraard een handleiding meegeleverd en heb je recht tot 2 jaar carry-in garantie. Je krijgt ook nog een aantal andere handige accessoires meegeleverd. Namelijk de Torque-combiborstel, de parketborstel, de Mini-turboborstel, de zachte afstofborstel en hardnekkig vuil borstel.

Een flinke lijst maar je krijgt nog meer namelijk ook het traditionele 2-in-1 accessoire zoals die kierenzuigmond en zachte borstel. Natuurlijk moeten we ook de nodige oplader niet vergeten.

✓ Prachtig LCD scherm met alle essentiële informatie
✓ Krachtige motor en innovatieve luchtstroom
✓ Gemotoriseerde en automatische opzetstukken
⨯ Korte accuduur van 7 min. op de hoogste stand
⨯ Hoge geluidsproductie van 84 decibel

2. Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01

De Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 is ideaal voor de multifunctionele schoonmaker welke zich makkelijk wil manoeuvreren zonder vervelende snoeren en volle stofzuigzakken.

Dit model kan namelijk meer dan alleen maar zuigen. Je kunt de Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 ook gebruiken als een goed werkende dweil. Grondig schoonmaken was nog nooit zo makkelijk met de twee standaard meegeleverde dweil- en zuigopzetstukken.

Met een gemiddelde accuduur van 60 minuten is deze snoerloze stofzuiger uitermate geschikt voor de houten vloeren, harde vloeren, hoogpolige tapijten en laagpolig tapijten. Dierenharen zijn vanaf nu ook verleden tijd met de zeer goed werkende Mini-turboborstel.

Met de meegeleverde LED-combiborstel kun je alles goed zien, ook op donkere plekken. Een ander technisch snufje is dat deze zuigmond voor 360 graden open is. Hierdoor zuig je van de zijkanten, voorkant en achterkant! Zo mis je niets meer!

Voor- en nadelen van de Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01

Het grootste pluspunt van de Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 is het gecombineerde zuig- en dweilopzetstuk. Deze zuigmond heeft een geïntegreerd dweilsysteem waardoor je voortaan 2x zo snel bent. De zuigmond zuigt eerst om vervolgens alle fijnstof en viezigheid te verwijderen met de dweil mop. Vul hiervoor wel het waterreservoir met water en zeep om alles glansschoon te krijgen. Met het AquaBoost-pedaaltje verhoog je de vochtigheid voor grovere vuiligheid.

Je krijgt standaard de LED-combiborstel, zuig- en dweilmondstuk, mini-turboborstel, twee vezeldoeken en één laadstation meegeleverd.

✓ Zuigen en dweilen tegelijk met het gecombineerde opzetstuk
✓ Normale stand met een accuduur van 75 minuten relatief hoog
✓ 360 graden zuigmond met de LED-combiborstel
⨯ Relatief hoge geluidsproductie van 84 dB
⨯ Waterreservoir legen en microvezelpad wassen is vereist

3. Philips SpeedPro FC6724/01

De Philips Speedpro FC6724/01 snoerloze stofzuiger is voorzien van handige functionaliteiten die het stofzuigen een stuk makkelijker maken. Mede door het mondstuk dat voor 180 graden is geopend beschik je over een optimale zuigkracht. Niet alleen vuiligheid aan de voorkant wordt opgenomen maar ook via de zijkanten van de zuigmond. Achterblijvend stof of zand naast de plinten is dan ook verleden tijd met de Philips Speedpro FC6724/01.

Met een gemiddelde accuduur van 30 minuten en opzetstukken is deze draadloze stofzuiger uitermate geschikt voor harde vloeren als hoogpolige tapijten. Bij het zuigen op de laagste stand houd de 21,6 volt accu het tot wel 40 minuten vol.

De handige turbostand kun je goed gebruiken voor vloerkleden. Het is simpelweg makkelijk manouvreren met de Philips Speedpro FC6724/01, zelfs onder bank zuigen is geen enkel probleem doordat je de steel volledig plat kunt leggen.

Als je last hebt van allergieën dan raden we het je aan om sowieso op zoek te gaan naar een draadloze steelstofzuiger met een HEPA 13-filter. Dit model beschikt over een anti-allergie filter zodat microdeeltjes niet worden uitgeblazen. Constant niezen door rondvliegend stof is verleden tijd met de Philips Speedpro FC6724/01.

Voor- en nadelen van de Philips Speedpro FC6724/01

Bij dit model krijg je uiteraard een handleiding meegeleverd en heb je recht tot 2 jaar carry-in garantie. Je krijgt ook nog een aantal andere handige accessoires meegeleverd. Namelijk de combiborstel, kierenzuigmond, zachte afstofborstel en een laadstation.

✓ Zuigmondstuk welke voor 180 graden is geopend
✓ Gemiddelde accuduur van 30 minuten
✓ Goed werkende anti-allergie filter
⨯ Relatief hoog geluidsniveau van 80 dB
⨯ Turbostand voor tapijten en dierenharen vraagt veel accu

4. Bosch Unlimited BBS1U224

De Bosch Unlimited BBS1U224 mag absoluut niet ontbreken in onze top 5 snoerloze stofzuigers. Met dit model weet je namelijk zeker dat je altijd over voldoende accucapaciteit beschikt. Met name voor de grotere woningen is dit erg handig, alles in één keer stofzuigen is immers wel zo fijn.

Je krijgt standaard 2 afneembare accu’s meegeleverd welke je pijlsnel volledig in 1 uur oplaadt. Beide accu’s gaan op de laagste zuigstand gemiddeld 60 minuten mee. Een flinke tijd meer dan haar duurdere concurrenten hierboven.

Ook de Bosch Unlimited BBS1U224 is voorzien van een handige turbostand voor vloerkleden, tapijten en natuurlijk niet te vergeten, dierenharen. Door de standaard meegeleverde opzetstukken is dit product op tal van manieren voor verschillende doeleinden te gebruiken.

Ook een handige functionaliteit is dat je dit model komt omtoveren tot een kruimeldief. Traptreden of de auto zuigen zijn voortaan een fluitje van een cent. Daarnaast zit je niet meer te stoeien met de draad.

Voor- en nadelen van de Bosch Unlimited BBS1U224

Bij dit model krijg je uiteraard een handleiding meegeleverd en heb je recht tot 2 jaar carry-in garantie. Je krijgt ook nog een aantal andere handige accessoires meegeleverd welke dit model toch wel ontzettend veelzijdig maken.

Maak gebruik van de combiborstel, flexibele kierenzuigmond, grote meubelzuigmond, het 2-in-1 accessoire, dubbele accu’s, een snel lader en een prachtig vormgegeven laadstation.

✓ 2 accu’s waarmee je tot wel 60 minuten kunt stofzuigen
✓ De 2 accu’s zijn beide in 1 uur volledig opgeladen
✓ Accu’s ook geschikt voor andere Bosch apparatuur
⨯ De turbostand slurpt enorm veel accu, max. 7 minuten!
⨯ Hoog geluidsniveau van maximaal 82 dB

5. Dirt Devil Blade Total Home DD777-3

Met de Dirt Devil Blade steelstofzuiger ben je verzekerd van hoge prestaties in een lagere prijsklasse. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom de Dirt Devil Blade steelstofzuiger niet mag ontbreken in onze top 5!

Met een gemiddelde accuduur op de laagste stand van 50 minuten klaar je de klus in één keer. Je kunt vrij gemakkelijk switchen van zuigkracht door het drukken op de knop voor het activeren van de turbo stand. Erg handig voor tapijten en dierenharen.

Ook voor houten vloeren kun je met de Dirt Devil Blade steelstofzuiger goed uit de voeten. Je krijgt namelijk een speciale parketborstel meegeleverd welke je makkelijk op kunt klikken en afnemen.

Je kunt voor het hardnekkige vuil in je woning gebruikt maken van de speciale boost mode. Je zult merken en vooral horen dat de zuigkracht toeneemt. Naast een draadloze stofzuiger heb je tegelijkertijd ook een kruimeldief voor bijvoorbeeld de trap of de bank.

Voor- en nadelen van de Dirt Devil Blade steelstofzuiger

Bij dit model krijg je uiteraard een handleiding meegeleverd en heb je recht tot 2 jaar carry-in garantie. Je krijgt ook nog een aantal andere handige accessoires meegeleverd.

Natuurlijk krijg je de oplader en tal van verschillende opzetborstels voor het parket, dierenharen, zacht afstoffen en de kieren zuigmond. Opbergen gaat ook gemakkelijk met de meegeleverde wandhouder.

✓ Draadloze steelstofzuiger en kruimeldief tegelijk
✓ Goede prijs/kwaliteit verhouding
⨯ Relatief lange oplaadtijd van 4 uur voor de accu
⨯ De stof opvangbak legen lastig waardoor het een zooitje kan worden

Is er regelmatig een snoerloze stofzuiger aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een snoerloze stofzuiger aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding draadloze stofzuiger te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen snoerloze stofzuiger te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste snoerloze stofzuiger geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen snoerloze stofzuiger beschikbaar is zetten we die direct in onze draadloze stofzuiger review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 snoerloze stofzuiger aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met draadloze stofzuiger vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Voor- en nadelen van stofzuiger draadloos

Draadloos stofzuigen heeft vele voordelen en dat komt mede doordat de snoerloze stofzuigers zijn voorzien van een motor en vuil-opvangbak aan de steel. De beste draadloze stofzuiger is enorm wendbaar omdat je niet achter je aan hoeft te trekken. Een groot voordeel wat tot stand komt door de geïntegreerde accu.

Echter ontstaat hiermee ook weer een nadeel. Je kunt namelijk niet heel lang zuigen op de hoogste en optimale stand. Vaak maar met een maximum van een kwartier. Daarbij duurt het opladen bij sommige snoerloze stofzuiger enorm lang.

Hieronder hebben we de grootste voor- en nadelen voor je beschreven. Zo kun jij de keuze maken voor een steelstofzuiger die het beste bij jouw wensen past.

Stofzuiger snoerloos voordelen

 • Een draadloos stofzuiger is zoals de naam je al verteld zonder draad
 • De meest wendbare stofzuigersoort
 • Snoerloze stofzuigers zijn makkelijk op te bergen
 • De beste draadloze stofzuiger is enorm licht

Snoerloos stofzuiger nadelen

 • Maximale gebruiksduur is bij modellen in lage- en midden prijsklasse erg beperkt
 • Relatief lange oplaadtijd voor een volledige accucapaciteit
 • Relatief minder zuigkracht (met uitzondering van snoerloze stofzuigers in de hoge prijsklasse, denk hierbij aan het merk Dyson).
 • Vuil opvang bakken hebben geen grote inhoud

Hoe is de zuigkracht van een snoerloze stofzuiger?

Een stofzuiger draadloos moet natuurlijk wel van een degelijke zuigkracht zijn voorzien. Deze kracht is voornamelijk afhankelijk van het type ondergrond. Hieronder de verschillende vloer-types waarvoor de stofzuiger snoerloos erg geschikt en minder geschikt is.

Harde vloeren en dierenharen

Uit verschillende test snoerloze stofzuigers is sterk naar voren gekomen dat deze soorten minder krachtig zijn dan de traditionele varianten die je achter je aan trekt. Eigenlijk alleen de beste snoerloze stofzuiger van bijvoorbeeld het merk Dyson kunnen de strijd aangaan met de traditionele sledestofzuigers.

Voor de harde vloer kun je de stofzuiger draadloos goed gebruiken maar houd wel altijd rekening met grote verschillen tussen de aangeboden merken.

Voor sommige modellen zijn dierenharen ook geen enkel probleem. Wel moet de snoerloze stofzuiger over een ronddraaiende turboborstel zijn voorzien. Dit zorgt er namelijk voor dat ook haren die niet op de harde vloer liggen worden opgenomen. Laagpolige tapijten zijn dan ook vaak geen enkel probleem voor snoerloze stofzuigers.

Tapijten en kieren

Heb je een harde tegelvloer met relatief diepe kieren waarin zich veel vuil ophoopt? Wij raden het je niet aan om in dit geval voor een low-budget model te kiezen. Alleen een goede zuigkracht kan namelijk vuil uit kieren opnemen.

Tapijten schoonmaken is ook niet altijd even makkelijk en gaat beter met een sledestofzuiger. Veel mensen hebben om deze reden dan ook een stofzuiger draadloos voor de snelle schoonmaakklussen.

Afname van de zuigkracht

Afhankelijk van de luchtstroom technologie die is gebruikt in het model kan er afname van de zuigkracht plaatsvinden wanneer het stofreservoir te vol raak. Je zult dus relatief vaak de bak moeten legen. Echter is dit niet echt voor iedereen een grote drempel.

Wat is de beste draadloze stofzuiger van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke draadloze stofzuiger is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke snoerloze stofzuiger is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste snoerloze stofzuiger dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop snoerloze stofzuiger direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de draadloze stofzuiger beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de snoerloze stofzuigers die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste snoerloze stofzuiger vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen. RTL Z heeft laatst ook een test uitgevoerd.

Soorten snoerloze stofzuigers

Logischerwijs is een snoerloos stofzuiger niet voorzien van een draad maar met een geïntegreerde accu. Desalniettemin is het wel mogelijk om hetzelfde soort model met een snoer te krijgen.

In de meeste gevallen kan de draadloos stofzuiger ook dienen als een zeer handige en functionele kruimelzuiger. In de standaard situatie is het een rechtopstaande variant die niet is voorzien van een draad. Hieronder de verschillende varianten

Klassieke snoerloze stofzuiger

De klassieke en door veel mensen beoordeeld als de beste draadloze stofzuiger laat zich voornamelijk kenmerken door een laaggeplaatst stofreservoir en motor op de steel. Het grootste voordeel is de wendbaarheid en dat deze modellen zijn voorzien van een geïntegreerde kruimeldief.

Kleine schoonmaakklussen zijn dan ook makkelijk gedaan met de kruimelzuiger. Trappen, auto’s en meubilair reinigen zijn voortaan een fluitje van een cent.

Snoerloos stofzuiger met 2-in-1 buis

De nieuwere en best presterende snoerloze stofzuigers zijn voorzien van een motor en opvangbak welke bij het handvat is geplaatst. Het grootste voordeel van deze vormgeving is dat je ook makkelijk zonder teveel kracht boven je hoofd kunt zuigen. Erg makkelijk voor bijvoorbeeld spinnenwebben.

Het grote merk Dyson bouwt haar snoerloze modellen op deze manier met goede prestaties tot gevolg. Ook kun je deze modellen ombouwen naar een handige kruimelzuiger.

Dennis Stevens

Dennis Stevens

Product expert

Welkom, mijn naam is Dennis Stevens. Ik hoop dat de informatie op deze pagina je kan helpen in de keuze voor het best passende product bij jouw wensen. Naast handige weetjes maken we objectieve vergelijkingen, zo weet je zeker dat je er met de scherpste prijs vandoor gaat.

Meest bezochte producten

Koptelefoon

2.531 bezoekers

Wasmachine

2.203 bezoekers

Laptop

2.531 bezoekers

Fietsen

1.466 bezoekers

Grasmaaier

2.731 bezoekers

Wasmachine

2.203 bezoekers

Welke retailers vergelijken wij onder andere?

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken