Vergelijk de 10 beste kluizen van 2023

Laatst bijgewerkt:

Ben jij op zoek naar een nieuwe kluis, maar weet je niet welke je moet kiezen? Daar helpen wij van Vergelijk-Gratis.nl  je graag een handje bij. Tussen het ruime aanbod dat er is, is namelijk niet zo eenvoudig om de beste kluis te vinden. 

Onze experts hebben een hoop ervaring in het vergelijken van producten. Wat is de beste kluis voor jou?

Op deze pagina lees je onze top 10 beste kluizen reviews. 

Top 10 beste kluizen vergelijking

Ik had mezelf ook een tijd geleden dezelfde vraag gesteld. Daarom heb ik samen met de experts van Vergelijk-Gratis.nl gezocht naar de beste kluizen die er verkrijgbaar zijn. Met deze top 10 heb jij binnen no-time een kluis gevonden die aan al je wensen voldoet. Benieuwd naar de uitkomst? Lees dan snel verder en ontdek welke kluis het beste bij jou past.

Ben jij benieuwd naar de beste kluizen? Neem snel een kijkje hieronder en vind de kluis die het beste bij jou past. 

We beginnen met onze top 3 beste kluis die volgens ons de beste Prijs/Kwaliteitsverhouding hebben.

1. Earkings Kluis 20x32x20 cm met Cijferslot Kluis Elektronisch Geldkist Inclusief Bevestigingsmateriaal, Twee.

Lees hier onze review over Earkings Kluis 20x32x20 cm met Cijferslot Kluis Elektronisch Geldkist Inclusief Bevestigingsmateriaal, Twee.

Met de Earkings kluis heb je direct de perfecte opbergplek voor al je waardevolle spullen. Met de afmetingen van 20x32x20 cm, is deze kluis groot genoeg om al je kostbaarheden op te bergen. Daarnaast is de kluis voorzien van een cijferslot, zodat je deze gemakkelijk en snel open kunt maken. Hierdoor heb je altijd een handige manier bij de hand om je spullen te beveiligen. De Earkings kluis is ook voorzien van een elektronisch geldkistje, die je gebruiken kunt voor het veilig bewaren van kleine items, zoals geld, sieraden en documenten. Ook wordt er bij de kluis bevestigingsmateriaal geleverd, zodat je de kluis op een veilige en overtuigende manier aan de muur kunt bevestigen. Met de Earkings kluis heb je altijd een betrouwbare en veilige manier om je waardevolle spullen op te bergen.

2. Stamony Meubelkluis 36x35x52 cm.

Lees hier onze review over Stamony Meubelkluis 36x35x52 cm.

Met de Meubelkluis ST-ES-500 van Stamony heeft u een veilige oplossing om waardevolle voorwerpen, documenten, sleutels of zelfs gegevensdragers op te bergen. De kluis heeft een afmeting van 36x35x52 cm en is daarmee perfect geschikt voor kleinere ruimtes. De stevige constructie biedt een hoge stabiliteit en het slot met twee sleutels zorgt voor veiligheid, ook bij hevige trillingen. De meubelkluis wordt geleverd met twee voorgeboorde gaten in de achterwand waarmee u de kluis met optionele bevestigingsmateriaal aan de muur kunt bevestigen. Dankzij het uitneembare interieur met twee legborden is het gemakkelijk om de inhoud te organiseren. De kluis is bovendien licht in gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Met deze kluis bent u verzekerd dat uw waardevolle bezittingen of gegevens veilig opgeborgen zijn.

3. iBright Elektronische Kluis Met Cijferslot Incl 2 Noodsleutels en Bevestigingsmateriaal- Kluisje - 230x170x170.

Lees hier onze review over iBright Elektronische Kluis Met Cijferslot Incl 2 Noodsleutels en Bevestigingsmateriaal- Kluisje - 230x170x170.

iBright Elektronische Kluis is een stevige, betrouwbare en veilige manier om al je kostbare spullen op te bergen. Het kluisje is gemaakt van stevig staal en is voorzien van een cijferslot met twee noodsleutels. Het slot is voorzien van een viercijferige code, dat alleen door jou gewijzigd kan worden. Je kunt deze kluis zelfs bevestigen aan de muur of aan de vloer met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. De iBright elektronische kluis is 230mm hoog, 170mm breed en 170mm diep. Bovendien wordt het kluisje geleverd met twee sleutels, zodat je er altijd bij kunt als het cijferslot niet werkt. Met de iBright elektronische kluis kun je alle waardevolle spullen die je maar kunt bedenken veilig opbergen. Of het nu gaat om sieraden, geld, documenten, of wat dan ook, deze kluis zal je voorzien van de juiste beveiliging. De kluis is ook nog eens licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen, waardoor je je waardevolle spullen altijd bij je kunt houden.

TOP 4-10 beste kluizen reviews

Ook als je keuze op een andere kluis valt dan onze nummer 1 heb je nog steeds een goed product. Onze experts hebben namelijk veel meer dan 10 kluizen getest. Elk(e) kluis uit onze top 10 is een goed product en kun je met een gerust hart bestellen.

Vergelijk ook eens deze producten:

4. BLANCC Elektronische Kluis met Cijferslot | Incl. 2 Noodsleutels, Bevestigingsmateriaal en Batterijen | Medium

Lees hier onze review over BLANCC Elektronische Kluis met Cijferslot | Incl. 2 Noodsleutels, Bevestigingsmateriaal en Batterijen | Medium

NO DESCRIPTION

5. Qumax Geheime Kluis Boekenkluis Kluis Met Cijferslot Geldkist Boekkluis Verborgen Kluis Met Cijferslot Veilig Geld En.

Lees hier onze review over Qumax Geheime Kluis Boekenkluis Kluis Met Cijferslot Geldkist Boekkluis Verborgen Kluis Met Cijferslot Veilig Geld En.

Met de Qumax Geheime Kluis Boekenkluis kunt u op een veilige en stijlvolle manier al uw waardevolle spullen opslaan. Het cijferslot zorgt ervoor dat alleen u toegang heeft tot de kluis. U kunt een 3 cijferige code instellen zodat alleen uw de kluis kunt openen. De Qumax geheime kluis boekenkluis is zo ontworpen dat het eruit ziet als een echt boek, zoals een Engelse woordenboek. Dit maakt de kluis onzichtbaar voor inbrekers die op zoek zijn naar waardevolle spullen. U kunt de kluis makkelijk neerzetten in een kast of op een tafel zodat deze altijd bij u in de buurt is.

6. Fichero Elektronische Kluis Kluisje met Cijferslot.

Lees hier onze reviews over Fichero Elektronische Kluis Kluisje met Cijferslot.

De Fichero Elektronische Kluis is gemaakt van hoogwaardig staal en is voorzien van een cijferslot dat uw kostbaarheden veilig bewaart. Het cijferslot kan in een handomdraai worden ingesteld, waardoor het makkelijk te bedienen is. Bovendien is de kluis uitgerust met een dubbele slotvergrendeling, die ervoor zorgt dat de kluis extra veilig afgesloten wordt. De Fichero Elektronische Kluis is klein van formaat, maar heeft toch ruimte voor alle belangrijke documenten, sieraden, contant geld en andere waardevolle spullen die je maar kunt bedenken. Ook is de kluis uitgerust met een LED-interieurverlichting, waardoor je altijd gemakkelijk al je bezittingen kunt zien. De Fichero Elektronische Kluis is een uitstekende keuze voor thuis of op kantoor. Het is een robuust en veilig kluissysteem waarmee je al je waardevolle spullen eenvoudig en zonder zorgen kunt opbergen.

7. LifeGoods Elektronische Kluis Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 4,3cm Deur 130dB Alarm 28L 30x38x30cm 10KG Staal.

Lees hier onze review over LifeGoods Elektronische Kluis Cijferslot Sleutel Muurbevestiging 4,3cm Deur 130dB Alarm 28L 30x38x30cm 10KG Staal.

Met de LifeGoods Elektrische Kluis heb je de perfecte oplossing om je waardevolle spullen veilig op te bergen. Deze kluis is gemaakt van 1,5 mm dik staal en heeft een massieve deur van 4,3 cm dik. Met de cijferslot sleutel kun je jouw eigen code maken met een minimum van 3 cijfers en een maximum van 8 cijfers. Mocht je de code vergeten of de batterijen leeg zijn, dan zijn er twee masterkeys en een externe batterijdoos bijgeleverd om het probleem op te lossen. De kluis heeft een inhoud van 28L en is 30x38x30 cm groot. Bevestig de kluis aan een muur met de meegeleverde bevestigingsmaterialen voor extra veiligheid. Gaat er 3 keer een verkeerde code ingevoerd worden, dan gaat het harde alarm van 130dB af. Met de LifeGoods Elektrische kluis heb je een veilige plek om al je waardevolle items op te bergen en beveiligen!

8. MasterLock sleutelkluis 5401EURD Centraal opbergen van sleutels 118x83x34mm.

Lees hier onze review over MasterLock sleutelkluis 5401EURD Centraal opbergen van sleutels 118x83x34mm.

De MasterLock 5401EURD sleutelkluis is een ideale oplossing om uw sleutels veilig en op een centraal punt te bewaren. Deze kluis is 118x83x34mm groot en is gemaakt van stevig staal. De kluis heeft een klep met een slot waardoor alleen toegang tot de binnenkant mogelijk is. Ook is de kluis afsluitbaar met een cilinderslot waarmee de kluis extra beveiligd wordt. De kluis is gemakkelijk te monteren. De MasterLock 5401EURD sleutelkluis brengt niet alleen veiligheid en gemak in uw dagelijkse leven, maar ziet er ook nog eens mooi uit. Dit is een stijlvolle manier om een centraal punt te creëren om al uw sleutels veilig op te bergen. De klep, het slot en het cilinderslot zullen ervoor zorgen dat uw sleutels altijd veilig blijven.

9. De veiligste en meest verkochte sleutelkluis in de zorg, beveiliging en nieuwbouw model 2021.

Lees hier onze review over De veiligste en meest verkochte sleutelkluis in de zorg, beveiliging en nieuwbouw model 2021.

De veiligste en meest verkochte sleutelkluis is ontworpen om sleutels veilig en beveiligd op te slaan. Deze is speciaal ontworpen voor zorg, beveiliging en nieuwbouw. Deze stevige en robuuste sleutelkluis is gemaakt van staal en heeft een 4-cijferige code die alleen jij en de bevoegde persoon kennen. Deze code moet ingevoerd worden om de sleutelkluis te openen. De kluis is voorzien van een extra dikke deur met bijkomende vergrendelingen, zodat deze niet makkelijk te openen is. Daarnaast is de kluis ook voorzien van een LED-indicatielampje, waardoor je weet wanneer de sleutelkluis open of gesloten is. De sleutelkluis is gemakkelijk te monteren, zodat je hem direct in gebruik kunt nemen. Om de sleutelkluis te beschermen tegen het weer en stof, wordt deze geleverd met een kunststof buitenkap. Deze is voorzien van een slot en heeft een speciale anti-diefstal constructie. Met deze kluis ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare opslag van jouw sleutels.

10. EarKings Sleutelkluis Sleutelkastje Inclusief Wandmontage Sleutelkluisje met Code voor Buiten Kluisje met cijferslot.

Lees hier onze review over EarKings Sleutelkluis Sleutelkastje Inclusief Wandmontage Sleutelkluisje met Code voor Buiten Kluisje met cijferslot.

Met de EarKings Sleutelkluis ben je verzekerd van een veilige opslag van je sleutels. De kluis is gemaakt van kwalitatief staal en voorzien van een stevig 4-cijferig slot. Hiermee kun je alleen toegang krijgen met de juiste code. Daarnaast is het kluisje geschikt voor 5-7 sleutels en is het bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien is het sleutelkastje inclusief wandmontage, waardoor je het kluisje makkelijk op kunt hangen. Verlaat je huis met de zekerheid dat de sleutels veilig opgeborgen zijn. De EarKings Sleutelkluis biedt je de mogelijkheid om je sleutels buiten te bewaren zonder dat anderen erbij kunnen. Kies daarom voor deze innovatieve sleutelkluis en voorkom hoge kosten als je je sleutels kwijt raakt!

Een goede kluis kopen

Heb jij de juiste kluizen kunnen vinden? Dat zou natuurlijk fantastisch zijn. Nu kan het zijn dat er voor jou toch niet de perfecte kluis tussen zat. Dat kan altijd gebeuren. Daarom moedigen we iedereen altijd aan om naast onze top 10 beste kluizen vergelijking altijd zelf ook kluizen te vergelijken. De keuze voor de beste kluis maak je uiteindelijk zelf. 

Lees alle reviews rustig door en vergelijk de kluizen onderling. We hebben gekozen voor producten in verschillende prijsklassen, zodat er voor elk budget een goede kluis te vinden is.

Tot slot over de top 10 beste kluizen vergelijking

Het lijkt erop dat we je een stap dichter bij je ideale kluis hebben gebracht. Wat er ook gebeurt, er is altijd een kluis die perfect bij je past. Onze tip is om je vooral te focussen op degenen die binnen je budget passen én een betrouwbare beveiliging bieden. Veel mensen vergeten om de mogelijkheden en kenmerken van de kluis goed te vergelijken, maar hier heb je gelukkig geen last van. Nu je weet wat de top 10 producten zijn, kun je met een gerust hart de beslissing maken. Als je een kluis koopt, heb je een betrouwbare plek om jouw kostbaarheden op te slaan. Wij hopen dat je door onze lijst van de beste kluizen op de markt bent geholpen en dat je precies weet wat je zoekt. Neem rustig de tijd om te beslissen, maar als je problemen of vragen hebt dan helpen wij je er graag bij. Dankzij de lijst heb je nu een goed beeld van de beste keuzes en kun je met een gerust hart het juiste product uitkiezen.

  1. kluis

Inhoudsopgave

John Doe
John Doe

Hallo allemaal, ik ben Anita, ik ben al jaren als freelancer verbonden aan verschillende tijdschriften die zich bezighouden met het schijven van reviews over technische producten. Ik wou mijn kennis graag ook delen met jullie en jou op weg helpen met het kiezen van het juiste product voor jezelf. Ik ben moeder van 3 meisjes en heb ook 2 hondjes, in mijn vrije tijd breng ik al mijn tijd door met mijn gezin en honden.

Gepubliceerd op:

Vaker gestelde vragen

Vergelijk-Gratis.nl staat erom bekend de productreviews zo informatief en objectief mogelijk te houden! Voor elke dienst of product wordt een checklist afgegaan. Alle kluizen beoordelingen worden dus op dezelfde manieren benaderd en geschreven.

Op de checklist staan factoren zoals kwaliteit van het geteste kluis product, de voor- en nadelen en de prijs. Ook wordt er gekeken naar meningen van gebruikers van het product of dienst.

Heb je vragen n.a.v van deze reviews? Laat het ons weten!

Het is niet mogelijk om bij ons de best geteste producten te kopen. Wij zijn een vergelijkingswebsite, geen webshop!

Wél hebben wij voor je uitgezocht bij welke webshops je de geteste producten kunt kopen. Klik op de groene knop onder de kluizen uit de top 10 om te worden doorgestuurd naar de webshop!

Om een zo eerlijk mogelijke top 10 kluizen samen te stellen, worden de producten zo objectief mogelijk getest door voor alle producten dezelfde checklist af te gaan. 

De punten op deze checklist zijn o.a:

  • Effectiviteit
  • Gebruiksgemak
  • Uiterlijk
  • Levensduur
  • Prijs
  • Gebruikersbeoordelingen

Door deze factoren mee te nemen kunnen de Unknown goed met elkaar vergeleken worden door onze lezers.

De top 3 beste kluis scoren in 2023 in onze ogen gemiddeld het hoogste voor deze factoren en hebben volgens ons daarmee de beste prijs-/kwaliteitverhouding.

Disclaimer: Op Vergelijk-Gratis.nl proberen we zo goed mogelijk de verschillende geteste kluizen te beschrijven, maar smaken en budget kunnen verschillen. Wij krijgen geen financiele vergoeding om bepaalde producten hoger of juist lager te zetten in de top 10. Wanneer je op deze pagina op een link naar Bol.com klikt en een product koopt, ontvangen wij daarvoor een kleine commissie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verkoop of verzending van dat product. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de webshop.