1. SMEG
  2. SMEG SMF03BLEU Zwart

SMEG SMF03BLEU Zwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met SMEG SMF03BLEU Zwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over SMEG SMF03BLEU Zwart.

Specificaties SMEG SMF03BLEU Zwart

Merk

SMEG

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

800 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 40,5 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 22,1 cm

Omschrijving van SMEG SMF03BLEU Zwart

Met de SMEG SMF03BLEU Zwart heb je niet zomaar een keukenmixer op je aanrecht, maar een echte vintage eyecatcher. Deze prachtige zwarte mixer geeft een nostalgische touch aan jouw keuken en zorgt ervoor dat je met gemak brooddeeg en taartbeslag kunt maken. Dankzij de meegeleverde opzetstukken en maar liefst 10 ingebouwde standen heb je volledige controle over het eindresultaat van je creaties. Of je nu de ingrediënten wilt kneden tot een perfect beslag of dat je juist de slagroom voor op je taart wilt kloppen, met de SMEG SMF03BLEU Zwart kan het allemaal. De lagere standen zorgen ervoor dat je ingrediënten gelijkmatig worden gemengd en gekneed, terwijl de hogere standen perfect zijn voor het opkloppen van luchtige slagroom. En dankzij de soft start functie begint de mixer rustig met mengen, waardoor de kans dat het beslag uit de roestvrijstalen mengkom van maar liefst 4,8 liter spat, minimaal is. Na het gebruik van de keukenmixer hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken. Alle losse onderdelen en de mengkom kunnen namelijk eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar houd je ook je keuken netjes en opgeruimd. Kortom, de SMEG SMF03BLEU Zwart is niet alleen een functionele keukenhulp, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw vintage keuken.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de 10 standen stem je de snelheid nauwkeurig af op je bereiding. Na gebruik kun je de accessoires eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser.

Minpunten
  • Voor het afmeten van vloeistoffen heb je een extra maatbeker nodig, omdat de mengkom geen maataanduiding heeft. Met behulp van deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg.

Veelgestelde vragen over SMEG SMF03BLEU Zwart

SMEG SMF03BLEU Zwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37,8 cm
Breedte: 40,5 cm
Diepte: 22,1 cm
Inhoud: 4,8 l

SMEG SMF03BLEU Zwart is een Keukenmixer met een vermogen van 800 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

SMEG SMF03BLEU Zwart is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met SMEG SMF03BLEU Zwart:

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar SMEG SMF03BLEU Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines