1. SMEG
  2. SMEG SMF02BLEU Zwart

SMEG SMF02BLEU Zwart

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met SMEG SMF02BLEU Zwart verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over SMEG SMF02BLEU Zwart.

Specificaties SMEG SMF02BLEU Zwart

Merk

SMEG

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

800 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Zwart

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 40,5 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 22,1 cm

Omschrijving van SMEG SMF02BLEU Zwart

Met de SMEG SMF02BLEU Zwart in huis ben jij als gepassioneerde bakker helemaal klaar om aan de slag te gaan. Deze handige keukenmixer is perfect voor het maken van heerlijk pizzadeeg en taartbeslag. Dankzij het krachtige vermogen kan je moeiteloos meerdere bereidingen achter elkaar maken. Je hebt volledige controle over het eindresultaat dankzij de 10 ingebouwde standen. Of je nu deeg wilt kneden of slagroom wilt opkloppen, met deze mixer kan je elke klus aan. De SMEG SMF02BLEU Zwart is voorzien van een soft start functie, waardoor de machine rustig begint met mengen. Hierdoor wordt het beslag niet uit de roestvrijstalen mengkom van maar liefst 4,8 liter geslagen. Na het bakken kan je de mengkom en de accessoires eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Zo hoef je geen tijd te verspillen aan het schoonmaken en kan je meer tijd besteden aan het genieten van je creaties. Met deze keukenmixer haal je niet alleen een handig apparaat in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher voor in je keuken. De zwarte kleur geeft een elegante uitstraling en past perfect bij elke keukeninrichting. Laat je creativiteit de vrije loop en maak de meest heerlijke baksels met de SMEG SMF02BLEU Zwart.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig aanpassen aan je bereiding. Je kunt de accessoires na gebruik eenvoudig in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • Voor het afmeten van vloeistoffen heb je een extra maatbeker nodig, aangezien de mengkom geen maataanduiding heeft. Deze keukenmixer gebruik je niet vaak en kneedt er geen zwaar deeg mee.

Veelgestelde vragen over SMEG SMF02BLEU Zwart

SMEG SMF02BLEU Zwart kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37,8 cm
Breedte: 40,5 cm
Diepte: 22,1 cm
Inhoud: 4,8 l

SMEG SMF02BLEU Zwart is een Keukenmixer met een vermogen van 800 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

SMEG SMF02BLEU Zwart is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Zwart van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met SMEG SMF02BLEU Zwart:

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar SMEG SMF02BLEU Zwart voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines