1. SMEG
  2. SMEG SMF02RDEU Rood

SMEG SMF02RDEU Rood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met SMEG SMF02RDEU Rood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over SMEG SMF02RDEU Rood.

Specificaties SMEG SMF02RDEU Rood

Merk

SMEG

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

800 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 40,5 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 22,1 cm

Omschrijving van SMEG SMF02RDEU Rood

Met de SMEG SMF02RDEU Rood haal je als gepassioneerde bakker een handige keukenmixer in huis die perfect is voor het bereiden van pizzadeeg en taartbeslag. Dankzij het krachtige vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar maken, zonder enige moeite. Met de 10 ingebouwde standen heb je volledige controle over het eindresultaat, waardoor je altijd de perfecte consistentie bereikt. Of je nu deeg wilt kneden of slagroom wilt opkloppen, deze mixer biedt de perfecte snelheid voor elke klus. Wat deze mixer extra bijzonder maakt, is de soft start functie. Hierdoor begint de machine rustig met mengen, waardoor het beslag niet uit de roestvrijstalen mengkom van maar liefst 4,8 liter wordt geslagen. Zo blijft je keuken schoon en kun je zonder zorgen aan de slag. En het beste van alles? Na het bakken hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken. De mengkom en accessoires kunnen namelijk eenvoudig in de vaatwasser gereinigd worden. Met de SMEG SMF02RDEU Rood haal je niet alleen een praktische keukenmixer in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding. Na gebruik kun je de accessoires gemakkelijk in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • Om vloeistoffen af te meten, heb je een extra maatbeker nodig, omdat de mengkom geen maataanduiding heeft. Je gebruikt deze keukenmixer niet vaak en kneedt er geen zwaar deeg mee.

Veelgestelde vragen over SMEG SMF02RDEU Rood

SMEG SMF02RDEU Rood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37,8 cm
Breedte: 40,5 cm
Diepte: 22,1 cm
Inhoud: 4,8 l

SMEG SMF02RDEU Rood is een Keukenmixer met een vermogen van 800 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

SMEG SMF02RDEU Rood is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met SMEG SMF02RDEU Rood:

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar SMEG SMF02RDEU Rood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines