1. SMEG
  2. SMEG SMF03CREU Crème

SMEG SMF03CREU Crème

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met SMEG SMF03CREU Crème verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over SMEG SMF03CREU Crème.

Specificaties SMEG SMF03CREU Crème

Merk

SMEG

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

800 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Crème

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 40,5 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 22,1 cm

Omschrijving van SMEG SMF03CREU Crème

Met de SMEG SMF03CREU Crème haal je een prachtige vintage keukenmixer in huis die niet alleen functioneel is, maar ook een echte eyecatcher op je aanrecht. Deze mixer is perfect voor het maken van brooddeeg en taartbeslag. Met de meegeleverde opzetstukken en de 10 ingebouwde standen heb je volledige controle over het eindresultaat van je creaties. De lagere standen van de SMF03CREU gebruik je om de ingrediënten tot een perfect beslag te kneden. Of je nu bezig bent met het maken van een heerlijke cake of het kneden van deeg voor versgebakken brood, deze keukenmixer zorgt ervoor dat je altijd een glad en luchtig resultaat krijgt. Wil je liever een luchtige slagroom maken voor op je taart? Geen probleem! De hogere standen van de mixer zijn perfect voor het kloppen van slagroom en het maken van luchtige toetjes. Een handige functie van de SMF03CREU is de soft start, waardoor de mixer langzaam begint met mengen. Op deze manier voorkom je dat de mixer het beslag uit de 4,8 liter rvs mengkom laat spatten. Na gebruik kun je eenvoudig de losse onderdelen en de mengkom in de vaatwasser reinigen, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan het handmatig schoonmaken van de mixer. Kortom, met de SMEG SMF03CREU Crème haal je niet alleen een praktische keukenhulp in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keukeninter.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden zonder dat de motor oververhit raakt. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereiding. Na gebruik kun je de accessoires gemakkelijk in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • Voor het meten van vloeistoffen heb je een extra maatbeker nodig, omdat de mengkom geen maatstreepjes heeft. Deze keukenmixer wordt niet vaak gebruikt en is niet geschikt voor het kneden van zwaar deeg.

Veelgestelde vragen over SMEG SMF03CREU Crème

SMEG SMF03CREU Crème kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37,8 cm
Breedte: 40,5 cm
Diepte: 22,1 cm
Inhoud: 4,8 l

SMEG SMF03CREU Crème is een Keukenmixer met een vermogen van 800 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

SMEG SMF03CREU Crème is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Crème van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met SMEG SMF03CREU Crème:

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar SMEG SMF03CREU Crème voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines