1. SMEG
  2. SMEG SMF02CREU Crème

SMEG SMF02CREU Crème

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met SMEG SMF02CREU Crème verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over SMEG SMF02CREU Crème.

Specificaties SMEG SMF02CREU Crème

Merk

SMEG

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

800 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Crème

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 40,5 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 22,1 cm

Omschrijving van SMEG SMF02CREU Crème

Met de SMEG SMF02CREU Crème heb je als gepassioneerde bakliefhebber een handige keukenmixer in huis die je helpt bij het maken van perfect pizzadeeg en heerlijk taartbeslag. De krachtige motor zorgt ervoor dat je moeiteloos meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken. Dankzij de 10 ingebouwde standen heb je volledige controle over het eindresultaat. Deze keukenmixer is niet alleen handig, maar ook veelzijdig. Met de lage stand kun je deeg kneden en met de hogere stand kun je bijvoorbeeld slagroom opkloppen. Bovendien zorgt de soft start functie ervoor dat de machine rustig begint met mengen, waardoor het beslag niet uit de roestvrijstalen mengkom van maar liefst 4,8 liter wordt geslagen. Na het bakken is het schoonmaken een fluitje van een cent. Je kunt de mengkom en accessoires namelijk eenvoudig in de vaatwasser plaatsen. Zo bespaar je kostbare tijd en kun je nog meer genieten van het bakken van de lekkerste creaties. Kortom, met de SMEG SMF02CREU Crème haal je niet alleen een stijlvolle keukenmixer in huis, maar ook een betrouwbare en gebruiksvriendelijke hulp in de keuken.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de 10 standen kun je de snelheid nauwkeurig afstemmen op je bereidingen. Je kunt de accessoires gemakkelijk na gebruik in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • Je hebt een extra maatbeker nodig om vloeistoffen af te meten, aangezien de mengkom geen maataanduiding heeft. Deze keukenmixer wordt niet regelmatig gebruikt en is niet geschikt voor het kneden van zwaar deeg.

Veelgestelde vragen over SMEG SMF02CREU Crème

SMEG SMF02CREU Crème kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37,8 cm
Breedte: 40,5 cm
Diepte: 22,1 cm
Inhoud: 4,8 l

SMEG SMF02CREU Crème is een Keukenmixer met een vermogen van 800 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

SMEG SMF02CREU Crème is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Crème van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met SMEG SMF02CREU Crème:

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar SMEG SMF02CREU Crème voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines