1. SMEG
  2. SMEG SMF03RDEU Rood

SMEG SMF03RDEU Rood

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met SMEG SMF03RDEU Rood verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over SMEG SMF03RDEU Rood.

Specificaties SMEG SMF03RDEU Rood

Merk

SMEG

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

800 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen, Pasta maken

Inhoud

 

4,8 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Rood

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 40,5 cm

Hoogte: 37,8 cm

Diepte: 22,1 cm

Omschrijving van SMEG SMF03RDEU Rood

Met de SMEG SMF03RDEU Rood voeg je een vleugje vintage toe aan je keuken. Deze prachtige keukenmixer is perfect voor het maken van heerlijk brooddeeg en taartbeslag. Met de meegeleverde opzetstukken en 10 ingebouwde standen heb je volledige controle over het eindresultaat van je creaties. De lagere standen van de mixer zijn ideaal voor het kneden van ingrediënten tot een perfect beslag. Wil je liever een luchtige slagroom voor op je taart? Gebruik dan de hogere standen om de slagroom mooi op te kloppen. Dankzij de soft start functie begint de mixer rustig met mengen, zodat het beslag niet uit de roestvrijstalen mengkom van 4,8 liter spat. Na het gebruik van de keukenmixer zijn de losse onderdelen en de mengkom eenvoudig te reinigen in de vaatwasser. Zo bespaar je kostbare tijd en kun je snel weer genieten van je heerlijke creaties. Met de SMEG SMF03RDEU Rood haal je niet alleen een krachtige keukenmixer in huis, maar ook een prachtig vintage pronkstuk voor op je aanrecht.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de 10 standen stem je de snelheid nauwkeurig af op je bereiding. Na gebruik kun je de accessoires gemakkelijk in de vaatwasser reinigen.

Minpunten
  • Met deze keukenmixer hoef je niet langdurig zwaar deeg te kneden, zoals brood- en pizzadeeg. Om vloeistoffen af te meten is een extra maatbeker nodig, omdat het een mengkom zonder maataanduiding is.

Veelgestelde vragen over SMEG SMF03RDEU Rood

SMEG SMF03RDEU Rood kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37,8 cm
Breedte: 40,5 cm
Diepte: 22,1 cm
Inhoud: 4,8 l

SMEG SMF03RDEU Rood is een Keukenmixer met een vermogen van 800 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen, Pasta maken. Het heeft bovendien standen.

SMEG SMF03RDEU Rood is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Rood van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met SMEG SMF03RDEU Rood:

Antispat deksel, Flexi-klopper, Garde, Kneedhaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar SMEG SMF03RDEU Rood voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines