Stichting Zolder van Den Helder

Stichting Zolder van Den Helder is een Kringloopwinkel gelegen aan Burgemeester Ritmeesterweg 15 in Den Helder.

Meer informatie over Stichting Zolder van Den Helder in Den Helder

Stichting Zolder van Den Helder is een Kringloopwinkel gelegen in Den Helder op Burgemeester Ritmeesterweg 15.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Zolder van Den Helder is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Zolder van Den Helder neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Den Helder? Dan ben je bij Stichting Zolder van Den Helder op de juiste plek. Bij Stichting Zolder van Den Helder kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Burgemeester Ritmeesterweg 15 in Den Helder. Je kan Stichting Zolder van Den Helder telefonisch bereiken op: 31 223 769 020 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.zoldervandenhelder.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Zolder van Den Helder hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Zolder van Den Helder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Zolder van Den Helder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Zolder van Den Helder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Zolder van Den Helder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Zolder van Den Helder

Bezoekers bekeken ook