Samsung wasmachine kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Samsung wasmachine vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Samsung wasmachines vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Samsung wasmachine? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Graag een Samsung wasmachine kopen? Dan ben je hier aan het goede adres. Misschien heb je al wel eens gehoord van een Samsung wasmachine Eco Bubble, tegenwoordig is ieder nieuw model met deze functie uitgerust. Met deze functie kan er op lagere temperaturen even goed gewassen worden zoals dat zou zijn op hogere temperaturen.

Daarnaast heb je bijvoorbeeld ook de Samsung Quickdrive wasmachine waar uit gekozen kan worden of een model met de AddWash functie. Al met al heb je dus veel om uit te kiezen. Om deze reden hebben we een top 5 Samsung wasmachine opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen. Lees snel verder om erachter te komen.

1. Samsung WW80J6400CW Eco Bubble

De Samsung WW80J6400CW Eco Bubble is een milieubewust apparaat met een A+++-40% label. Dit houdt in dat deze machine 40% zuiniger is dan een wasautomaat met een A+++ label. Dankzij de EcoBubble technologie wordt je kleding extra schoon omdat er schuimbellen door de trommel wordt gespoeld. Dit maakt het mogelijk om op lagere temperaturen te wassen waardoor je bespaart op je energierekening.

Een andere handige specificatie is de Diamond Drum trommel met een maximaal vul gewicht van ruim 8 kilo wasgoed. De Diamond Drum technologie zorgt er voor dat je kleding extra beschermt wordt en minder snel slijt.

Omdat dit apparaat een koolborstelloze motor heeft heb je veel minder last van trillingen en harde geluiden, ook onderhoud is nauwelijks nodig omdat er dus geen extra onderdelen nodig zijn voor de aandrijving van de motor.

Heb je toevallig een feestje en je hebt nog snel even een kledingstuk nodig? Gebruik dan de Super Speed knop zodat je wasgoed binnen één uur weer volledig schoon is. Een klein nadeel dat we hebben kunnen ontdekken is dat je geen wasgoed toe kunt voegen als het programma al van start is gegaan.

Voor- en nadelen WW80J6400CW Eco Bubble

Bij de Samsung WW80J6400CW Eco Bubble ontvang je natuurlijk een handleiding met een uitgebreide uitleg over alle functionaliteiten van dit prachtige model. Tot slot wordt er een aan- en afvoerslang meegeleverd zodat je de machine direct aan kunt sluiten op het water.

Uiterst zuinig apparaat met een A+++-40% label
Met het snel wasprogramma heb je binnen 59 minuten schone was
Door middel van schuim bellen wordt je wasgoed extra schoon
Niet mogelijk om tijdens een wasbeurt wasgoed toe te voegen

2. Samsung WW91K6404SW AddWash

De Samsung WW91K6404SW AddWash is geschikt voor grote huishoudens met 5 personen of meer. De trommel heeft een vulgewicht van 9 kilogram. Deze trommel is te reinigen door het trommelreinigingsprogramma te selecteren zodat er op hoge temperatuur water door de trommel wordt gespoeld. Hierdoor heb je niet langer last van nare geurtjes en resten van het wasmiddel.

Dit model heeft een A+++-40% energielabel wat inhoud dat deze 40% zuiniger is dan een apparaat met een A+++ label. Dankzij de EcoBubble technologie is het mogelijk om op zeer lage temperaturen te wassen. Dit komt doordat er zeepbellen door de trommel worden verspreid die je kleding extra diep reinigen.

Zo kun je een hoop besparen op je energierekening. Is het wasprogramma al van start gegaan maar moet er nog iets bij? Met AddWash voeg je zonder problemen extra was toe terwijl de machine bezig is met zijn programma.

Een andere groot voordeel is dat je met een app de wasmachine kunt bedienen via je smartphone of tablet. Hierop kun je wasprogramma’s selecteren en de resterende tijd hiervan bekijken.

Voor- en nadelen WW91K6404SW AddWash

Bij de Samsung WW91K6404SW AddWash ontvang je een aan- en afvoerslang zodat je direct dit model aan kunt sluiten op het water om direct te kunnen wassen. Als laatste natuurlijk niet te vergeten de handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over deze prachtige machine.

Bedien de wasautomaat via je smartphone of tablet
Door middel van zeepbellen wordt je was extra schoon
Dankzij AddWash voeg je gemakkelijk extra wasgoed toe
Beschikt niet over een programma om de wastijd te verkorten

3. Samsung WW70J5486MW Eco Bubble

De Samsung WW70J5486MW Eco Bubble is een uiterst geschikte machine voor een huishouden van 1-3 personen. De trommel heeft namelijk een maximaal vulgewicht van 7 kilo. Dit model beschikt over een A+++-40% energielabel. Hij is daarom erg energiezuinig en heeft een zeer stille motor. Met dank aan de Eco Bubble technologie was je jouw kleding extra schoon op lage temperaturen.

Een andere handige functie is het Eco Drum Clean programma wat er voor zorgt dat resten van wasmiddel en vuiligheid worden verwijderd uit de trommel.

De trommel loopt vol met heet water en gaat op hoge snelheid draaien zodat al het vuil grondig wordt verwijderd. Zo blijft je kleding altijd schoon en de machine zelf ook. Een ander opvallende specificatie is dat de wasmiddellade zichzelf reinigt na elke wasbeurt.

Voor- en nadelen WW70J5486MW Eco Bubble

Bij de Samsung WW70J5486MW Eco Bubble wordt er natuurlijk een handleiding meegeleverd met daarin een uitgebreide uitleg over alle programma’s en functies. Tot slot de aan- en afvoerslang om de machine aan te sluiten op het water.

Super zuinig model met een A+++-40% label
De duurzame motor maakt weinig geluid en trillingen
Met Eco Bubble technologie wordt wasgoed gereinigd met zeepbubbels
Het is niet mogelijk om was toe te voegen als er een programma bezig is

4. Samsung WW80K6604QW AddWash

De Samsung WW80J6400CW Eco Bubble is een kledingbeschermende machine met een maximaal vulgewicht van 8 kilo wasgoed. Met dank aan de Diamond Drum technologie blijft je kleding mooi na elke wasbeurt en het wasgoed heeft minder last van slijtage. Heb je een feest en moet er snel nog een kledingstuk gewassen worden? Druk dan op de Super Speed knop zodat je kledingstuk binnen 1 uur weer schoon is.

Het mooie van dit model is het zuinige energielabel A+++-40%. Dit houdt in dat hij 40% zuiniger is dan een apparaat met een A+++ label. Dit wordt onder andere mogelijk gemaakt door de EcoBubble technologie.

Deze technologie zorgt ervoor dat er schuimbellen door de trommel worden verspreid waardoor je kleding extra gereinigd wordt, ook op lage temperaturen.

Een andere handige specificatie is de koolborstelloze motor waardoor je minder last hebt van trillingen en veel geluid. Deze motor heeft namelijk geen extra onderdelen nodig voor de aandrijving hiervan.

Voor- en nadelen WW80J6400CW Eco Bubble

Bij bestelling van de Samsung WW80J6400CW Eco Bubble ontvang je een af- en aanvoerslang voor het aansluiten van het water. Tot slot natuurlijk niet te vergeten de bijbehorende handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over dit model.

Met een A+++-40% label is dit een erg zuinig apparaat
Was 5 kilo wasgoed binnen één uur schoon
De EcoBubble technologie verspreid schuim door de trommel
Dit type is niet te bedienen via je smartphone of tablet

5. Samsung WW1DN642RPA AddWash

Met deze Samsung WW1DN642RPA AddWash koppel je eenvoudig je smartphone of tablet en bedien je de machine vanaf de bank. Met de Samsung Control App ontvang je een melding als er een storing is en zal de virtuele assistent je verder helpen. Via deze app is ook te zien hoelang een wasprogramma nog bezig is.

De ruime trommel van dit model laat dit product echt opvallen. Het maximale vulgewicht van de trommel bedraagt namelijk maar liefst 10 kilogram. Dit maakt de WW1DN642RPA geschikt voor gezinnen van 5 personen of meer. Op het moment dat er een was aan het draaien is voeg je zonder problemen het vergeten wasgoed toe dankzij de AddWash deur.

Een andere handige functionaliteit is de EcoBubble technologie waardoor er zeepbellen door de trommel worden gesproeid zodat je was extra schoon wordt, ook op lage temperaturen. Mocht je een keer erge haast hebben? Selecteer dan het Super Speed programma zodat je was binnen 59 minuten helemaal schoon is.

Voor- en nadelen WW1DN642RPA AddWash

Bij de Samsung WW1DN642RPA AddWash ontvang je een aan- en afvoerslang waarmee je de machine aansluit op het water. Tot slot nog een handleiding met daarin een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit prachtige model.

Erg geschikt voor grote gezinnen danzkij de vul capaciteit van 10 kilo
De geluidsuitstoot is erg laag met maar 73 decibel
Heeft een A+++-40% label wat dit type erg zuinig maakt
Het wasmiddel wordt niet automatisch gedoseerd

Meest gestelde vragen over de Samsung wasmachine

Is er regelmatig een Samsung wasmachine aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Samsung wasmachine aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een Samsung wasmachine actie te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante Samsung wasmachine cashback te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Samsung wasmachine geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een Samsung wasmachine aanbieding beschikbaar is zetten we die direct in onze Samsung wasmachine review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Samsung wasmachine actie te zien zodat je kunt beginnen met Samsung wasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Samsung wasmachine van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welke Samsung wasmachine is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welke Samsung wasmachine het beste is.

Als je op zoek bent naar de Samsung wasmachine beste koop, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Samsung wasmachine direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de beste Samsung wasmachine uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Samsung wasmachines die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Samsung wasmachine vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.