Boxspring lease, het wordt ieder jaar populairder. Niet gek, een goede nachtrust is ontzettend belangrijk en essentieel voor een energieke dag. De aanschaf van een nieuw en hoog gerenommeerd matras of boxspring is dan ook geen overbodige luxe. Geest en lichaam moeten nu eenmaal optimaal tot rust kunnen komen.

De prijs voor een goede boxspring kan hoog oplopen en is voor velen een grote investering. Daarbij komt deze investering niet altijd even ideaal uit. Met een boxspring leasen zijn dit soort zorgen verleden tijd. In één keer betalen is dan ook niet meer nodig. Lees snel verder om alles te weten te komen over boxspring leasen, bed leasen en matras leasen.

Wellicht wil je een bed leasen maar vraag je je nog wel af hoe zo’n bed op afbetaling dan precies werkt. Je bent op de goede plek aangekomen. We zullen op deze pagina alle ins- en outs over boxspring, bed en matras leasen met je delen. We begrijpen dat dat wanneer je een lease bed voor de eerste keer besteld spannend kan zijn. Zijn er bijvoorbeeld ook nadelen verbonden aan een bed op afbetaling?

Hieronder hebben we een top 5 lease boxspring modellen voor je op een rijtje gezet. Ideaal voor degene die direct een bed op afbetalingen kopen. Met de bijbehorende reviews kun je een weloverwogen en vooral goede keuze maken. Voor degene die liever iets meer informatie ontvangen over boxspring lease kunnen terecht onder deze top 5. Lees snel verder en ga ervan door met de beste bed lease deal!

Boxspring leasen TOP 5

 1. Vittoria Elettrico
 2. Fabula Elettrico
 3. Velluto Elettrico
 4. Inizio Piatto
 5. Sole Materasso

Bekijk andere types

1. Vittoria Elettrico

De VITTORIA ELETTRICO is een prachtige elektrische boxspring waarbij je de houding precies naar eigen wens kunt instellen. Dat wil zeggen dat je voortaan niet meer iedere keer hoeft te draaien wanneer je comfortabel televisie wilt kijken. Dit model kan versteld worden totdat je de positie hebt gevonden waarin je gemakkelijk en comfortabel ligt.

De VITTORIA ELETTRICO is geschikt voor een lichaamsgewicht van ongeveer 125 kg per persoon. Wil je partner anders liggen dan jij? Dat is geen probleem want de boxspring bestaat uit twee delen die los van elkaar te verstellen zijn. Dit geldt zowel voor het hoofd- als voor het voeteneinde. Bovendien is dit type voorzien van de pullback techniek en draadloze bediening.

Voor- en nadelen Vittoria ELETTRICO

Je ontvangt bij de VITTORIA ELETTRICO een handleiding die je precies uitlegt hoe je dit model versteld. Verder wordt er niets meegeleverd omdat alles wat je nodig hebt al in de boxspring is gemonteerd.

 7 zones matras pocket
 Voorzien van pullback technologie
 Maar liefst 10 jaar garantie op je aankoop
 Levertijd bedraagt ongeveer 10 dagen

2. Fabula Elettrico

Slapen is nog nooit zo lekker geweest als met de FABULA ELETTRICO. Bepaal zelf de houding waarvan jij denkt dat je het meeste tot rust komt. Hierdoor is dat vervelende gedraai in bed verleden tijd, vooral wanneer je televisie aan het kijken bent. Dit model kan versteld worden totdat je de ideale houding hebt gevonden.

De FABULA ELETTRICO is daarnaast geschikt voor een lichaamsgewicht van 100 kg per persoon. De boxspring bestaat bovendien uit twee afzonderlijke delen. Hierdoor kunnen jij en je partner allebei los van elkaar bepalen welke houding het fijnste is.

Dit doe je voor zowel het voeteneinde als voor het hoofdeinde. Verder is de FABULA ELETTRICO voorzien van een bedrade bediening waarmee je de boxspring versteld.

Voor- en nadelen ELETTRICO

Naast de FABULA ELETTRICO boxspring wordt er een handleiding meegeleverd. Deze handleiding zal je precies vertellen hoe je dit model bediend en hoe je de ideale houding vindt. Voor de rest ontvang je geen extra’s omdat de boxspring al is voorzien van alle functies die je nodig hebt.

 Elektrisch verstelbaar zodat je de ideale houding vindt
 De boxspring is voorzien van Topper HR koudschuim
 Maar liefst 7 jaar garantie op je aankoop
 Voor extra opties wordt een levertijd van 6 weken gehanteerd

3. Velluto Elettrico

De VELLUTO ELETTRICO is een boxspring met een high end design en is voorzien van prachtige fluwelen stof. Daarbij komt ook nog het hoofdbord met oversized sierkussen bij kijken. Deze zijn namelijk ook gemaakt van dezelfde fluwelen stof als de rest van de boxspring.

Daarnaast is de achterzijde van het hoofdbord ook gemaakt van de fluwelen stof waardoor de VELLUTO ELETTRICO gemakkelijk los te plaatsen is. Dit model wordt tevens standaard geleverd in de maat 180 x 210 centimeter.

De VELLUTO ELETTRICO kan je later nog veranderen of upgraden. Zo is het mogelijk om een luxe topper van latex bij te bestellen voor extra ligcomfort. Maak zelf de keuze welke van de 6 kleuren je het mooist vindt en welke het beste past bij jou slaapkamer.

Je bepaalt daarnaast ook zelf de houding waarin je het meeste tot rust komt dankzij de elektrische bediening. Zo wordt bijvoorbeeld tv kijken in bed een stuk comfortabeler doordat je niet iedere keer hoeft te draaien.

Voor- en nadelen ELETTRICO

Niet alleen ontvang je de VELLUTO ELETTRICO maar ook een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je dit type bediend en hoe je de beste houding vindt. Er wordt verder niks meer meegeleverd omdat alle functies al in de boxspring zitten verwerkt.

 Bedien de boxspring eenvoudig vanaf je smartphone
 Keuze uit maar liefst 6 verschillende kleuren
 De topper is voorzien van Memory foam voor comfort
 Niet geleverd met een latex topper

4. Inizio Piatto

De INIZIO PIATTO is voorzien van een modern design en is daarentegen zelfs het instapmodel. Dat wil zeker niet zeggen dat dit het minste model is. Dit type is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren waarvan het hoofdbord dezelfde kleur heeft.

Daarnaast wordt deze boxspring geleverd in de maten 210 x 180 centimeter. Verder is dit type ook voorzien van vele handige functies voor meer slaapcomfort.

Ondanks dat de INIZIO PIATTO een instapmodel is beschikt het over handige specificaties. Doordat de boxspring bestaat uit een lattenbodem kies je zelf altijd de perfecte houding.

Ook wanneer je even rustig televisie aan het kijken bent. De boxspring bestaat daarnaast ook uit twee losse delen die ieder geschikt zijn voor personen met een lichaamsgewicht van 100 kg per persoon.

Voor- en nadelen INIZIO PIATTO

Er worden bij de INIZIO PIATTO een paar spullen meegeleverd. Zo ontvang je een handleiding waarin verteld wordt hoe dit model moet worden opgezet. Er wordt daarnaast nog een sierkussen meegeleverd in dezelfde kleur als het bed zelf.

 Voorzien van een degelijk metalen frame
 Maar liefst 5 jaar garantie op de boxspring
 Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren
 Voor de topper en de plaatsing wordt een hogere prijs gevraagd

5. Quadri Elettrico

De QUADRI ELETTRICO is een prachtig model met een high end design die verkrijgbaar is in 6 verschillende kleuren. De gehele boxspring is voorzien van kwalitatief fluwelen stof, zelfs het hoofdbord.

Het hoofdbord is bovendien ook aan de achterkant bedekt met fluweel waardoor je de boxspring ook gemakkelijk los in de kamer kunt zetten. De QUADRI ELETTRICO wordt altijd geleverd in de maat 180 x 210 centimeter.

De QUADRI ELETTRICO is daarnaast altijd nog te veranderen of te upgraden. Hierbij kun je denken aan een elektrische uitvoering of een model met bedverlichting. De topper van deze boxspring kan je ook nog upgraden naar een luxere topper van latex of memory foam.

Dit zorgt namelijk voor meer ligcomfort waardoor je de nacht beter zult doorbrengen. De QUADRI ELETTRICO is een vlakke boxspring, hierdoor bepaal je zelf de ideale houding waarbij je het meeste tot rust komt.

Voor- en nadelen QUADRI ELETTRICO

Er worden naast de QUADRI ELETTRICO ook nog een aantal items standaard bijgeleverd. Zo ontvang je een prachtig sierkussen in de kleuren van de boxspring. Verder wordt alleen nog de handleiding meegeleverd, deze zal je namelijk vertellen hoe dit model in elkaar zit.

 Topper is gemaakt van HR koudschuim
 Geschikt voor een lichaamsgewicht van 135 kg per persoon
 Maar liefst 25 jaar garantie op dit model
 Dit type is tegen een meerprijs ook elektrisch leverbaar

Meest gestelde vragen over boxspring lease

Boxspring leasen of een boxspring bed op afbetaling kopen?

De meeste mensen prefereren vandaag de dag een boxspring boven een traditioneel en simpel bed. Dit is ook niet moeilijk te verklaren. Dit type bedden zien er namelijk strakker en vooral mooier uit. Daarnaast ben je verzekerd van een hogere lighoogte waardoor een hoger slaapcomfort gegarandeerd wordt.

Helaas is een boxspring een grote investering welke kan oplopen tot in de duizenden euro’s. Desalniettemin zijn zulke hoge bedragen het zeker waard, we nemen namelijk veel tijd door in onze slaapkamers.

Niet iedereen wil of kan in één keer dit hele bedrag afbetalen. In de praktijk moet er vaak worden uitgeweken naar een goedkopere variant waarbij sterk wordt ingeleverd op het comfort. Zeurende rugpijn en een slechte nachtrust ligt op de loer. Gelukkig is er voortaan boxspring lease.

Boxspring lease kunnen we onderscheiden in twee verschillende varianten:

Hieronder zullen we de verschillende varianten uitvoerig met je bespreken. We raden het je aan om jezelf in te lezen om erachter te komen welke optie het beste bij jouw persoonlijke situatie past. De voor- en nadelen. Zo kom je alles te weten over boxspring leasen.

Voordelen boxspring leasen

Boxspring leasen heeft een aantal voordelen in vergelijking met de keuze voor een bed op afbetaling. We hebben de belangrijkste voordelen over een lease boxspring met je bespreken:

Voor- en nadelen van een bed op afbetaling kopen

Ondanks het feit dat het leasen van een boxspring, bed of matras flink wat voordelen met zich meebrengt bestaat er ook nog een andere optie. Zo kun je de keuze maken voor bed op afbetaling kopen. Hieronder de voor- en nadelen van een bed op afbetaling kopen:

Is er regelmatig een boxspring lease aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een boxspring lease aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding boxspring lease te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen boxspring lease te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste boxspring lease geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbieding boxspring lease beschikbaar is zetten we die direct in onze boxspring lease review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 boxspring lease aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met boxspring lease vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Hoe werkt boxspring lease?

Een bed leasen is vandaag de dag een fluitje van een cent. Echter kan de eerste keer een beetje spannend zijn. Je eigen lease bed inlijven heb je dan ook zo gedaan. Om het nog wat makkelijker en duidelijker te maken hebben we een simpel stappenplan opgesteld:

 1. Stel je ultieme boxspring, matras of bed samen
 2. Doe je bestelling d.m.v. een aanvraagformulier
 3. De voorwaarden zullen duidelijk met je gecommuniceerd worden, vaak via de mail
 4. Het uitgekozen matras, bed of boxspring wordt in de meeste gevallen gratis thuisbezorgd
 5. Je betaalt maandelijks een laag en vast bedrag zonder rente
 6. Geniet van ultiem slaapcomfort met een vooraf vastgestelde garantie

Verschil boxspring leasen & boxspring bed kopen op afbetaling

Wil je een bed bestellen op afbetaling dan is het goed om te weten dat dit niet hetzelfde is als een lease boxspring. Deze manier van betalen verschilt per aanbieder en kan in de praktijk voor sommigen niet mogelijk zijn.

Wil je namelijk een bed op afbetaling kopen dan is de aanbieder verplicht om een melding te maken bij het Bureau Krediet Registratie. Een dergelijke afbetaling wordt namelijk gezien als een lening.

Sommigen zijn dan ook op zoek naar een bed op afbetaling zonder BKR toetsing. Op deze pagina hebben we ook alles uitgebreid besproken over een bed leasen zonder BKR toetsing.

Bed kopen op afbetaling zonder rente

Bovenop het feit dat je aankoop wordt gemeld bij het BKR heb je met een bed bestellen op afbetaling te maken met een rente. Dit is niet bij iedere aanbieder het geval.

Wil je een bed kopen op afbetaling zonder rente dan is dit in sommige gevallen dus zeker mogelijk. Als dit niet het geval is zul je een rente bedrag over het openstaande bedrag moeten betalen gedurende de vastgestelde termijn.

Boxspring lease is dan toch ook een lening?

Velen stellen ons de vraag na het lezen van bovenstaande informatie: is een lease boxspring dan niet hetzelfde als een boxspring bed kopen op afbetaling? Nee dit is niet het geval. Een boxspring leasen wordt namelijk gezien als een service die je afneemt van de aanbieder.

Voor de service betaal je een laag en vast bedrag per maand zonder rente en wordt er geen melding gedaan bij het BKR. Geen rare financiële constructies maar simpelweg genieten van een slaapcomfort als nooit tevoren.

Je kunt dan ook bij iedere aanbieder een boxspring leasen zonder BKR toetsing. Een bed op afbetaling zonder BKR wordt daarentegen wel geregistreerd.

Bed op afbetaling zonder BKR mogelijk of niet?

Hierboven hadden we al het een ander verteld over een bed leasen zonder BKR toetsing. Zoals je ook hebt gelezen zit er een groot verschillen tussen een bed leasen en een bed op afbetaling kopen.

Kies je voor afbetalen dan ga je voor een lening, kies je voor de lease dan betaal je voor een service. Bij een lening komt het BKR om de hoek kijken. Is er de mogelijkheid om bed leasen zonder BKR toetsing? En een boxspring leasen zonder BKR, is dat mogelijk?

Bed leasen zonder BKR toetsing

Kies je voor een lease boxspring dan is het zeker mogelijk om een bed te leasen zonder BKR toetsing. Leasen wordt namelijk niet gezien als een lening maar als service. Hierdoor zal er geen melding naar het BKR worden verstuurd. Ook zal er geen rente in rekening gebracht worden.

Bed op afbetaling zonder BKR

Een bed op afbetaling zonder BKR is in de algemene situatie niet mogelijk. Wanneer je kiest voor een afbetaling wordt dit namelijk gezien als een lening.

Logischerwijs zul je ook een rente moeten betalen gedurende de termijn over het openstaande bedrag. Leningen worden altijd doorgegeven aan het BKR en hierdoor is dan ook vaak niet mogelijk om te kiezen voor een bed kopen op afbetaling zonder BKR.