Koudschuim matras kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste koudschuim matras vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van koudschuim matrassen vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een koudschuim matras? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Wil je graag wat meer ondersteuning en altijd genieten van een goede nachtrust? Dan is een koudschuim matras de beste keus voor jou. Vaak is dit het geval bij mensen die wat zwaarder zijn, ook als je een onrustige slaper bent en veel draait is een koudschuimmatras vaak de beste oplossing.

Het grote voordeel van een koudschuim matras is het feit dat deze beter ventileren, wat vaak niet het geval is bij andere types. Dit betekent dat je in de zomer niet meer wakker ligt van de warmte. Ideaal toch? Bekijk eens de top 5 koudschuim matrassen hieronder om direct te zien welk type het best bij jouw past.

1. Emma Matras 80×200

Als je een perfecte nachtrust wilt hebben kun je het beste een Emma Matras 80×200 aanschaffen. Dit model past zich namelijk direct aan jouw lichaam aan, waardoor altijd de goede houding aangenomen kan worden. Hierbij heb je ook altijd 100 nachten uitprobeertijd, waardoor je goed kunt bekijken of het Emma koudschuim matras doet wat het belooft.

Mocht dit niet het geval zijn, dan heb je altijd jouw geld weer terug. Het koudschuim matras heeft een samenstelling van koudschuim, traagschuim en Airgocell, waardoor je altijd de perfecte samenstelling hebt voor jouw lichaam.

Voor- en nadelen Emma Matras 80×200

Een Emma Matras 80×200 is een relatief zwaar matras, waarmee je geen lichamelijke klachten meer zult hebben bij het opstaan. Het voelt alsof je weer helemaal herboren bent, waardoor je gedurende de dag al jouw werkzaamheden uit kunt voeren.

Tevens is het koudschuim matras vochtregulerend, waardoor je ook geen last meer hebt van een zweterig gevoel. Als je toch een keer zweet, kun je het matras gewoon wassen. Je zou er dus in principe zelfs zonder hoeslaken op kunnen slapen.

De vochtregulerende werking zorgt voor voorkomen plakkerig gevoel.
Het koudschuim matras past zich volledig aan jouw lichaam aan.
Altijd een comfortabele ligging vanwege de samenstelling van het matras.
Vrij zwaar om in je eentje op te tillen.

2. Alpine Plus Lausanne

Het Alpine Plus Lausanne Koudschuim Matras kent een medium hardheid, waardoor je altijd verzekerd bent van een goede nachtrust. Hierbij is ook altijd een goede ventilatie geboden, waardoor je in de ochtend niet meer plakkerig aanvoelt.

Je kunt tot een gewicht van 130 kilogram erop liggen, waarbij het zich volledig aanpast aan jouw lichaam. Dit zorgt ervoor dat er een druk verlagende werking optreedt en je geen lichamelijke klachten overhoudt na jouw nacht. Je voelt je hierdoor iedere ochtend weer als herboren.

Voor- en nadelen Alpine Plus Lausanne Koudschuim Matras

Het Alpine Plus Lausanne Koudschuim Matras is speciaal ontworpen voor mensen met rug- en schouderklachten. Door de enorme veerkracht is het veel minder lastig om uit bed te komen in de ochtend en je gaat merken dat jouw gezondheid er goed op vooruitgaat. Tevens is dit type eenvoudig te onderhouden, waardoor deze een lange levensduur heeft.

Veel gewicht mogelijk, waarbij altijd dezelfde garanties worden geboden.
Het koudschuim matras past zich eenvoudig aan jouw.
De ventilatie zorgt ervoor dat je minder zweet tijdens de warme nachten.
 Dit type voelt vrij zwaar aan.

3. M Line Wave

Het liefst wil je een matras waarop je altijd comfortabel kunt liggen. Een specifiek model moet zich daarom aan jouw lichaam aanpassen, zodat je een goede nachtrust kunt krijgen. Het M Line Wave Koudschuim Matras zorgt ervoor dat de toplaag altijd de beste ondersteuning biedt. Deze kun je draaien, waardoor je kunt wisselen tussen een hardere en zachtere ligging.

Je hoeft hiervoor weinig moeite te doen, want het is vrij snel gewisseld. Het koudschuim zorgt er tevens voor dat er een goede vochtregulatie is, waardoor je geen plakkerige nachten meer zult beleven.

Voor- en nadelen M Line Wave Koudschuim Matras

Het M Line Wave Koudschuim Matrasis een van de beste matrassen die er te vinden zijn. Hiervoor is het matras uitgerust met drie schuimlagen, welke allemaal met een antisliplaag aan elkaar zitten.

De afritsbare tijk is te wassen, waardoor je altijd een frisruikend matras hebt. Mocht je nog niet helemaal zeker weten of dit koudschuim matras iets voor jou is, dan krijg je de gelegenheid om het matras 125 nachten uit te proberen.

Dit koudschuim matras heeft een lange levensduur.
De veerkracht zorgt dat je geen last meer hebt van lichamelijke klachten.
Je hebt altijd de beste ondersteuning bij iedere slaaphouding.
Het is niet eenvoudig in je eentje om de M Line Wave te verplaatsen.

4. Emma Basic Matras

Het Emma Basic Matras 80×200 zorgt ervoor dat je weer kunt genieten van een goede nachtrust. De lagen koudschuim en comfortschuim zorgen hierbij voor een goede ondersteuning van jouw lichaam, waardoor er veel comfort geboden kan worden.

Het maakt hierbij niet uit in welke houding je slaapt, het matras past zich hier eenvoudig op aan. Dit koudschuim matras is hierbij echt simpel gebleven. Je hebt dus geen onnodige poespas waar je uiteindelijk niets aan gaat hebben. Je krijgt waar je voor betaalt en dat zijn de basics.

Voor- en nadelen Emma Basic Matras 80×200

Je kunt het Emma Basic Matras 80×200 100 nachten uitproberen. Zo weet je precies of het matras voldoet aan de eisen voor jouw nachtrust. Mocht dit niet het geval zijn, dan krijg je jouw geld volledig terug.

Als het matras wel aan jouw wensen voldoet, kun je genieten van 10 jaar garantie. Als er dan een keer wat aan de hand is met het koudschuim matras, hoef je alleen maar naar de fabriek te bellen en er wordt gezorgd voor een oplossing.

Lichtgewicht koudschuim matras, waardoor veel mogelijk is. 
Past zich eenvoudig aan jouw lichaam aan voor een goede nachtrust.
Je kunt er op elke ondergrond op liggen.
Je kunt de toplaag niet uitwassen.

5. Ravensberger® Struktura-MED 60

Een goede lattenbodem kan al veel verschil maken om een goede nachtrust te krijgen. Echter krijg je deze pas echt als hier ook een hoogwaardig matras op ligt. Hiervoor kun je de Ravensberger® Struktura-MED 60 matras aanschaffen.

Dit matras bestaat uit verschillende lagen, waardoor de druk op jouw lichaam altijd voorkomen wordt. Je kunt bij dit koudschuim matras altijd 30 dagen proefslapen. Als het matras dan niet doet wat jij wenst, kun je jouw volledige bedrag terugkrijgen.

Voor- en nadelen Ravensberger® Struktura-MED 60

Het Ravensberger® Struktura-MED 60 matras kan op iedere ondergrond gelegd worden. Hierdoor maakt het niet uit wat voor bed je hebt, terwijl je wel van alle voordelen kunt genieten.

Zo heb je geen lichamelijke klachten meer en kun je ook moeiteloos opstaan aan het einde van jouw slaap. Het koudschuim matras zorgt er tevens voor dat er een goede ventilatie is, waardoor je het niet snel warm gaat krijgen tijdens het slapen.

De verschillende lagen hebben een druk verlagende werking.
Het matras past zich volledig aan jouw lichaam aan.
Je kunt hem op verschillende bedden gebruiken.

Meest gestelde vragen over koudschuim matrassen

Is er regelmatig een koudschuim matras aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een koudschuim matras aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding koudschuim matras te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen koudschuim matras te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste koudschuim matrassen geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbieding koudschuim matras beschikbaar is zetten we die direct in onze koudschuim matras review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 koudschuim matras aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met koudschuim matras vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste koudschuim matras van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welk koudschuim matras is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welk koudschuim matras de beste is.

Als je op zoek bent naar het beste koudschuim matras dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop koudschuim matras direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de koudschuim matras beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de koudschuim matrassen die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 koudschuim matras te zien zodat je kunt beginnen met de beste koudschuim matras vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken