Traagschuim matras kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste traagschuim matras vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van traagschuim matrassen vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een traagschuim matras? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Altijd perfect slapen? Het is mogelijk met een traagschuim matras die zich compleet naar jouw lichaam en lichaamshouding vormt tijdens het slapen. Dit alles zorgt ervoor dat je nog meer comfort ervaart en in de ochtend fris wakker wordt. Traagschuim matrassen zijn daarbij ook erg fijn voor ontspanning van je spieren, dit werkt namelijk drukverlagend. Een goede keus dus voor mensen die vaak problemen ervaren met hun spieren of gewrichten.

Echter is het wel zo dat je vaak wat sneller kan wegzakken door het traagschuim, ben er dus bewust van dat draaien in je slaap hierdoor toch wat lastiger gaat. We hebben hieronder een top 5 beste traagschuim matras opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen. Hierdoor kan jij in één oogopslag zien welke het best bij jou past.

1. TEMPUR® Original Elite 25

Lekker slapen begint bij een goed matras. Dit matras moet namelijk genoeg comfort bieden, waardoor jouw lichaam ondersteunt wordt. Hiervoor is de TEMPUR® Original Elite 25 Traagschuimmatras ontworpen. Door gebruik te maken van druk verlangende materialen past het matras zich direct aan jouw lichaam aan, waardoor het gewicht gelijkmatig verdeeld wordt.

Iedere keer wanneer jij in bed gaat liggen, begint het proces weer van voor af aan. Zo heb je iedere nacht voldoende ondersteuning en zullen jouw lichamelijke klachten langzaam verdwijnen.

Voor- en nadelen TEMPUR® Original Elite 25 Traagschuimmatras

Met de TEMPUR® Original Elite 25 Traagschuimmatras heb je zelfs in de warme zomermaanden geen last meer van de hitte. De hoes van het matras blijft namelijk altijd koel aanvoelen, waarbij de warmte direct wordt afgevoerd.

Zo zul je niet meer zweten en kan jouw lichaam volledig tot rust komen. Deze totale ontspanning zorgt ervoor dat je goed uitgerust wakker wordt de dag erna.

Altijd voldoende comfort voor jouw gehele lichaam.
De hoes kun je afnemen om te wassen, zodat jouw bed weer fris ruikt.
De goede ventilatie zorgt ervoor dat je het minder snel warm hebt.
Het matras bevat geen Memory Foam.

2. M LINE Slow Motion 8

De M LINE Traagschuim Matras Slow Motion 8 is een relatief harde basis, waardoor er een steviger comfort geboden wordt. Je moet daarom wel van een harde slaap houden, wil je uitkomen met dit model. Echter heeft dit type jou genoeg te bieden.

Zo vormt deze zich langzaam naar jouw lichaam, waardoor iedere slaaphouding aangenomen kan worden zonder dat je hierdoor lichamelijke klachten krijgt. Daarom is de Slow Motion 8 ook geschikt voor mensen met gewrichtsklachten. De combinatie met verschillende lagen kunnen jou namelijk helpen om goed uitgerust op te staan.

Voor- en nadelen M LINE Traagschuim Matras Slow Motion 8

Je kunt het M LINE Traagschuim Matras Slow Motion 8 100 dagen uitproberen. Mocht dit model niet bevallen dan kun je deze terugsturen en jouw geld terugkrijgen. Tevens is de Slow Motion 8 ook geschikt voor mensen met allergieën, waardoor iedereen gebruik kan maken van het slaapcomfort van M LINE.

Het traagschuim matras vormt zich direct naar jouw lichaam.
De druk verlagende werking zorgt ervoor dat jouw gewicht is verdeeld.
Ventilerende laag voert de warmte direct af, waardoor je niet gaat zweten.
Niet geschikt voor twee personen.

3. M LINE Slow Motion 6

Als je vaak last hebt van jouw lichaam moet je ervoor zorgen dat je een goed matras hebt. Met het Traagschuim matras Slow Motion 6 kan jouw lichaam gedurende de nacht weer volledig opladen, waardoor je minder pijn ervaart tijdens het opstaan.

De schuimballen zorgen ervoor dat je een goede ondersteuning hebt van jouw lichaam, waardoor je direct een goede houding aan gaat nemen. Hierdoor ga je meer ontspannen, wat er ook toe leidt dat je uitgerust wakker wordt en fris aan jouw werkzaamheden kunt beginnen.

Voor- en nadelen Traagschuim matras Slow Motion 6

Het Traagschuim matras Slow Motion 6 heeft een goede ventilerende werking. Hierdoor voelt het matras altijd koel aan en wordt extra warmte direct afgevoerd.

Je wordt daarom nooit plakkerig wakker en zult minder gaan woelen en draaien in je slaap. Tevens is dit model goed te onderhouden en kun je hem gemakkelijk omdraaien voor een nog beter slaapcomfort.

Je wordt altijd goed uitgerust wakker met de Slow Motion 6.
Vormt zich naar jouw lichaam, waarbij gewicht verdeeld wordt.
De warmte wordt direct afgevoerd dankzij de ventilerende werking.
Je kunt de hoes niet wassen.

4. Drukverlagend Matras Essenz 1

Het Drukverlagend Matras Essenz 1 zorgt ervoor dat de drukpunten in jouw lichaam minder belast worden. Niet alleen heb je hierdoor minder lichamelijke klachten, ook gaat dit model zich beter naar jouw lichaam vormen. Hierdoor heb je altijd een ontspannen houding en zul je merken dat je uitgerust wakker wordt.

Een goede nachtrust begint immers bij een goed matras, waarbij je niet de hele nacht ligt te draaien en te woelen. De bloeddoorstroming in jouw lichaam wordt hierdoor ook verbeterd, zodat alle spieren en zenuwen minder worden belast.

Voor- en nadelen Drukverlagend Matras Essenz 1

De Drukverlagend Matras Essenz 1 is een traagschuimmatras dat voorzien is van een lucht- en vochtlabyrint, waardoor jouw lichaam altijd op de juiste temperatuur gehouden wordt. Vochtverlies wordt regelrecht afgevoerd, waardoor zowel jij als de Essenz 1 niet klam aanvoelen de dag erna.

De tijk is daarbij eenvoudig uit te wassen, waardoor eventuele geurtjes direct geneutraliseerd worden en jouw matras weer fris aanvoelt. Je zult daarom iedere dag het gevoel krijgen dat je in een nieuw bed slaapt.

Altijd goede vorming van lichaamshouding.
De comfortabele houding zorgt voor een uitgerust gevoel in de ochtend.
Je voelt nooit meer klam aan met de Essenz 1.
Relatief zwaar.

5. Tempur Original Comfort Topper

Als je jouw oude matras nog niet wilt vervangen, maar wel merkt dat de kwaliteit achteruitgaat, kun je kiezen voor Tempur Original Comfort Topper. Dit traagschuimmatras is ervoor gemaakt dat je altijd de beste houding aan kunt nemen, zelfs als jouw oude matras kuilen begint te vertonen.

Hierdoor creëer je weer meer comfort voor jezelf en kun je uitgerust wakker worden. Je hebt hiervoor twee verschillende zijden tot je beschikking, waardoor er altijd een goede ligging voor jou bij zit. Je kiest zo zelf waar jij voor gaat en op welke manier je jouw lichaam wilt verwennen.

Voor- en nadelen Tempur Original Comfort Topper

De Tempur Original Comfort Topper is een traagschuimmatras wat extra zacht aanvoelt. Hierdoor worden ook de drukpunten niet te veel aangetast en kun je zonder te woelen en te draaien de nacht doorkomen.

Tevens komt deze topper in verschillende maten, waardoor hij op alle soorten matrassen gelegd kan worden.

De hoes van de topper is eenvoudig te verwijderen.
Goede houding doordat de topper zich direct naar jouw lichaam vormt.
De zachte laag zorgt ervoor dat er genoeg ligcomfort geboden wordt.
De topper werkt minder goed op een oud matras.

Meest gestelde vragen over traagschuim matrassen

Is er regelmatig een traagschuim matras aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een traagschuim matras aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding traagschuim matras te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen traagschuim matras te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste traagschuim matrassen geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbieding traagschuim matras beschikbaar is zetten we die direct in onze traagschuim matras review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 traagschuim matras aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met traagschuim matras vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste traagschuim matras van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welk traagschuim matras is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welk traagschuim matras de beste is.

Als je op zoek bent naar het beste traagschuim matras dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop traagschuim matras direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de traagschuim matras beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de traagschuim matrassen die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 traagschuim matras te zien zodat je kunt beginnen met de beste traagschuim matras vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken