Top Matras kopen? Begin direct met vergelijken zonder gedoe

Beste top matras vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van top matrassen vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een top matras? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Nog comfortabeler slapen en echt uitgerust zijn als je wakker bent? Dan is een topmatras een goede toevoeging voor in de slaapkamer. Het is de bedoeling dat je een topdekmatras bovenop je normale matras plaatst. Dit zorgt ervoor dat jouw huidige matras goed beschermd blijft en dat je daarbij ook nog eens lekkerder slaapt. Vaak vinden mensen dat ze op een te hard bed slapen, dit kan opgelost worden door de aanschaf van een zacht top matras.

Daarnaast worden topmatrassen vaak gebruikt om de gleuf bij een tweepersoonsbed weg te werken, zo wordt slapen weer echt fijn. Om het je gemakkelijk te maken hebben we hieronder een top 5 topdekmatras opgesteld met daarbij reviews en voor- en nadelen.

1. Topdekmatras Essenz 200×220

Een goede nachtrust hoeft niet altijd duur te zijn. Dat bewijst Essenz met het Topdekmatras Essenz, welke daarbij niets qua kwaliteit onderdoet van de duurdere varianten. Het merk heeft dit model ontwikkeld dat ervoor zorgt dat je met minder lichamelijke klachten op gaat staan.

Deze top matras is namelijk zo gemaakt dat er een drukverlaging plaatsvindt bij de verschillende drukpunten. Hierdoor heb je een veel betere nachtrust en kun je de dag erna zo jouw bed uit springen.

Voor- en nadelen Topdekmatras Essenz

De Topdekmatras Essenz is een top matras welke jou altijd alles kan bieden wat je nodig hebt. Het matras vormt zich namelijk helemaal tot jouw lichaam, waardoor altijd een comfortabele slaaphouding kan worden geboden.

Zo heb je nooit meer problemen tijdens het in slaap vallen en het wakker worden en voel je jezelf de dag erna als herboren. Dit kan goed van pas komen wanneer je al een tijd last hebt van gewrichtsklachten.

Je hebt een goede kwaliteit voor een lage prijs.
Het ontwerp zorgt ervoor dat je minder lichamelijke klachten hebt.
De goede ventilering brengt minder warmte met zich mee.
Het is een zware variant, waardoor je hulp nodig kunt hebben met draaien.

2. AIO Orthopedisch topmatras 180 x 200 cm

Het is niet altijd eenvoudig om een top matras te vinden die niet alleen lekker licht, maar ook bijdraagt aan het verminderen van lichamelijke klachten. Het AIO Orthopedisch topmatras past zich op ieder lichaam aan, waardoor geen enkele lengte, gewicht of slaaphouding meer een probleem is.

Zo corrigeert het topdekmatras direct op de plaatsen waar dit nodig is, zodat je beter ligt. Ook wordt jouw houding dankzij het Memory Foam onthouden door dit top matras, zodat je ook de nachten erna kunt profiteren van alle voordelen.

Voor- en nadelen AIO Orthopedisch topmatras

Door het AIO Orthopedisch topmatras ga je merken dat je steeds minder gaat draaien. Er is namelijk een goede drukverdeler, welke de bloedcirculatie bevorderd en voor volledige ontspanning zorgt.

Je gaat merken dat je uitgerust wakker wordt, zonder dat je hier een grote aankoop voor hoeft te doen. Deze types zijn namelijk allemaal relatief goedkoop ten opzicht ervan andere top matrassen. Daarnaast verdient het top matras zichzelf terug door alle pijnloze dagen die je gaat ervaren.

De uitwasbare overtrek zorgt ervoor dat jouw matras altijd fris ruikt.
Ook mensen met allergieën kunnen gebruik maken van dit model.
Er is een lange levensduur gegarandeerd.
Je hebt hulp nodig bij het draaien.

3. Tempur Original Comfort Topper

De Tempur Original Comfort Topper is ontwikkeld om meer comfort te bieden tijdens jouw slaap. Dit top matras leg je bovenop jouw bestaande matras, waardoor je direct verschil gaat merken. De hoes is voorzien van twee verschillende zijden, waardoor er altijd eentje is die bij jou past.

Deze is tevens te verwijderen en uit te wassen, waardoor jouw matras nooit vies gaat ruiken en eventuele vlekken er direct weer uit zijn. Hierdoor heb je niet alleen een matras die zich volledig naar jouw lichaam aan gaat passen, maar profiteer je ook altijd van het frisgewassen hoeslaken.

Voor- en nadelen Tempur Original Comfort Topper

De Tempur Original Comfort Topper is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor er altijd een top matras is die bij jouw bestaande bed past.

Houd er hierbij wel rekening mee dat het matras dat eronder ligt nog in goede staat moet verkeren om een optimale werking te hebben. Zo voorkom je dat er extra kuilen gevormd gaan worden, waardoor het topmatras zijn werk niet meer kan doen.

Je kunt de hoes van het top matras eraf halen om te wassen.
Er is twee jaar fabrieksgarantie, welke je kunt verleggen via de fabrikant.
Het matras vormt zich altijd naar jouw lichaam.
Werkt alleen bij een goede kwaliteit matras.

4. Emma Topper 180×200

Een goed matras behoeft soms een goed top matras. Hiervoor is de Emma Topper 180×200 geschikt. Dit topmatras heeft twee verschillende hardheden, waardoor je altijd comfortabel kunt liggen. Hiervoor hoef je het matras alleen maar om te draaien, waardoor de hardheid verandert.

De ventilerende tijk zorgt er daarbij voor dat je geen last hebt van de warmte en niet jouw bed uitdrijft in de warme zomermaanden. Als je het nog niet gelooft, kun je het matras 100 nachten uitproberen. Als deze dan niet doet wat hij hoort te doen, kun je hem terugsturen en krijg je jouw aankoopbedrag terug.

Voor- en nadelen Emma Topper 180×200

De Emma Topper 180×200 is aan twee kanten beslaapbaar, waardoor je voor jezelf altijd de juiste hardheid kunt zoeken. Het top matras vormt zich hierbij direct naar jouw lichaam, waardoor er altijd een comfortabele slaaphouding kan komen.

Je moet er wel voor zorgen dat het matras eronder ook van goede kwaliteit is. Dit matras zorgt er namelijk voor dat het top matras zijn werk kan gaan doen en je de ondersteuning krijgt die je verwacht.

Altijd de juiste ondersteuning door de combinatie met jouw oude matras.
Een vocht regulerende werking zorgt voor minder zweten.
De hoes is goed uitwasbaar, waardoor jouw bed altijd fris blijft ruiken.
Bij de verkeerde hardheid krijg je extra lichamelijke klachten.

5. Traagschuim topmatras Intense Luxe Firm

Als je bovenop het bestaande matras van extra comfort wilt genieten kun je voor de Traagschuim topmatras Intense Luxe Firm gaan. Dit top matras zorgt voor een zachte ligcomfort, waarbij jouw lichaam goed geventileerd wordt.

Daarbij past het matras zich goed aan jouw lichaam aan, waardoor de drukpunten verdeeld worden. Je kunt hierdoor minder lichamelijke klachten krijgen door slechts enkele nachten op dit top matras te slapen. Met het juiste onderhoud kun je tevens jarenlang door met deze aankoop.

Voor- en nadelen Traagschuim topmatras Intense Luxe Firm

Het Traagschuim topmatras Intense Luxe Firm is voorzien van ISM-Gel, welke ervoor zorgt dat er veel ventilatie is en verdamping snel afgevoerd wordt. Hierdoor ga je minder zweten, wat ook weer zorgt dat het niet snel gaat stinken.

Je kunt de hoes er wel afhalen om te wassen, zodat je direct weer een fris ruikend bed hebt. Mocht je nog meer comfort willen, dan is het top matras er ook in een soft variant.

Een goede ventilatie en afvoer van transparantie.
Het top matras vormt zich direct naar jouw lichaam voor extra ligcomfort.
Eenvoudig uit te wassen.

Meest gestelde vragen over top matrassen

Is er regelmatig een top matras aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een top matras aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding top matras te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen top matras te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste top matras geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen top matras beschikbaar is zetten we die direct in onze top matras review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 top matras aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met top matras vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste top matras van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag: welk top matras is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 5 kijken en direct bepalen welk top matras de beste is.

Als je op zoek bent naar de beste top matras dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop top matras direct te vinden in onze top 5. Op die manier wordt het heel makkelijk om de top matras beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de top matrassen die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 top matras te zien zodat je kunt beginnen met de beste top matras vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken