Bosch zaagtafel kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste Bosch zaagtafel vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van Bosch zaagtafels vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een Bosch tafelzaag? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Met een Bosch zaagtafel kun je iedere zaagklus aan. Met een goede prijs/kwaliteit verhouding is de Bosch tafelzaag altijd al populair geweest. Met een goed oog op veiligheid en mobiliteit heeft Bosch door de jaren heen prachtige zaagtafels geproduceerd. Momenteel is het mogelijk om uit 3 verschillende Bosch zaagtafels te kiezen. Hieronder hebben we deze 3 modellen voorzien van een review zodat jij een weloverwogen en goede keuze kunt maken voor de beste Bosch zaagtafel. Lees snel verder!

1. Bosch Professional GTS

De Bosch Professional GTS 10 XC staat bekend om zijn zeer sterke motor met een vermogen van 2100 watt. De veiligheid van deze motor is natuurlijk erg belangrijk en daarom heb je de mogelijkheid om te remmen waardoor de zaag direct zal stoppen met draaien.

Dankzij deze krachtige motor zaag je hout met een dikte van 63 mm zonder problemen doormidden. Zelfs met deze diktes is het eenvoudig om zeer precies te werk te gaan voor het beste resultaat.

Mocht het eens voor komen dat je in een hoek moet zagen? Dat is met de Bosch Professional GTS 10 XC geen probleem, je zaagt namelijk in een maximale hoek van 47 graden.

Wanneer je aan het zagen bent komt er natuurlijk het nodige stof vrij. Om dat te voorkomen is het mogelijk om een stofzuiger op deze zaagtafel aan te sluiten. Zo zal er geen rondvliegend stof in je ogen terechtkomen.

Voor- en nadelen GTS 10 XC

Bij de Bosch Professional GTS 10 XC ontvang je natuurlijk alle bijbehorend gereedschappen om alle onderdelen te monteren. Om de stofzuiger aan te kunnen sluiten een afzuigadapter en een hoekaanslag voor het geval dat je een hoek moet zagen.

Voor de wat kleinere stukken hout een precisiegeleider zodat je erg nauwkeurig kunt zagen. Een opbergzak waarin je een extra zaag kunt bewaren zodat niemand zich kan verwonden als deze in de kast ligt.

Inzetbaar voor veel variërende zaag klussen
Veiligheid is te garanderen bij dit model
De zaag is een 24-tands hardmetalen zaag
Het is niet mogelijk om hele dikke stukken hout te zagen

2. Bosch Professional GTS 10

Met de Bosch Professional GTS 10 J zaag je planken van 79 mm dik zonder enige problemen. Dit komt onder andere door de sterke motor die een vermogen heeft van 1800 watt. Je hoeft niet bang te zijn dat dikke stukken hout niet mooi afgezaagd worden, hiervoor is er een zelf instelbare parallelgeleider op dit model gemonteerd.

Natuurlijk staat  veiligheid voorop bij dit soort machines. Daarom is de GTS 10 J voorzien van een beschermkap en een rem om de motor mee stil te zetten.

Heb je vaak last van rondvliegend stof tijdens het zagen? Dat zal dan vanaf nu verleden tijd zijn, want je kunt bij dit apparaat een stofzuiger aansluiten zodat je naderhand geen stof hoeft op te ruimen.

Wat ook erg handig is aan deze Bosch is dat deze makkelijk is te vervoeren. Dit komt namelijk doordat de Bosch Professional op wielen staat. Zo berg je dit prachtige apparaat eenvoudig op of verplaats je hem naar een andere locatie.

Voor- en nadelen GTS 10 J

Bij de Bosch Professional GTS 10 J ontvang je een hoekaanslag en een parallelgeleider waardoor je zeer precies te werk kunt gaan. Om het hout veilig doormidden te zagen een duwstok zodat je minder kans hebt op verwondingen. De afzuigadapter die het mogelijk maakt een stofzuiger aan te kunnen sluiten. Tot slot wordt er natuurlijk een handleiding meegeleverd met een uitgebreide uitleg om direct aan de slag te kunnen.

Makkelijk te vervoeren dankzij de transportwieltjes
Je zaagt zonder problemen stukken hout van 7,9 cm dik doormidden
Het is mogelijk om een stofzuiger aan te sluiten
Er wordt helaas geen extra zaagblad meegeleverd

3. Bosch AdvancedTableCut 52

De Bosch AdvancedTableCut 52 is een lichtgewicht in zijn klasse met maar 9 kilogram, zo neem je dit model overal mee naar toe. Als je vaak op verschillende locaties komt heb je natuurlijk ook veel verschillende zaagklussen. Daarom kun je bij deze uitvoering niet alleen in een verticale lijn zagen maar ook in verstek. Het zaagblad is namelijk naar één kant kantelbaar, zo kun je vrijwel in alle mogelijke hoeken zagen.

Voor de relatief grotere zaag klussen is het mogelijk om de tafel breder te maken om zo ook grote stukken hout makkelijk doormidden te kunnen zagen.

Deze tafelverbreding zorgt namelijk voor extra steun tijdens het zagen. Je hoeft niet bang te zijn dat je grote stukken hout niet precies door kunt zagen. Dankzij de parallelgeleider blijf je namelijk ten allen tijden zeer precies te werk gaan.

Voor- en nadelen AdvancedTableCut 52

Bij de Bosch AdvancedTableCut 52 ontvang je natuurlijk het zaagblad met een verlengblok voor de grotere objecten. Om te zorgen dat je handen altijd veilig zijn een duwstok, en voor het preciezere werk een universele geleider. Tot slot wordt er nog de bijbehorende handleiding meegeleverd waarin een uitgebreide uitleg staat over alle functies van dit apparaat. 

Het gewicht van de complete tafel bedraagt maar 9 kilogram
Dankzij het 3 meter lange snoer heb je genoeg bewegingsruimte
De tafelverlenging laat het toe om ook grote stukken hout te bewerken
De hoogte van de tafel is niet instelbaar

Meest gestelde vragen over de Bosch zaagtafel

Is er regelmatig een Bosch zaagtafel aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een Bosch zaagtafel aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding Bosch tafelzaag te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen Bosch zaagtafels te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 5 beste Bosch zaagtafel geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de types die veel aangeschaft worden.

Als er een aanbiedingen zaagtafel Bosch beschikbaar is zetten we die direct in onze Bosch zaagtafel review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 5 Bosch tafelzaag aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met Bosch zaagtafel vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Wat is de beste Bosch zaagtafel van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke Bosch zaagtafel is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 3 kijken en direct bepalen welke tafelzaag Bosch is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste Bosch zaagtafel dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop Bosch tafelzaag direct te vinden in onze top 5.

Op die manier wordt het heel makkelijk om de Bosch zaagtafel beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de Bosch zaagtafels die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 5 te zien zodat je kunt beginnen met de beste Bosch zaagtafel vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.