Smart fietstrainer kopen? Begin met vergelijken zonder gedoe

Beste smart fietstrainer vinden en makkelijk tientallen euro’s besparen? Je bent op de goede plek. Je kunt hier onafhankelijk alle aanbieders van smart fietstrainers vergelijken op de belangrijkste factoren. Eerst meer weten over een smart fietstrainer? Lees dan onze handige gids en kom alles te weten.

Ben je op zoek naar de beste smart fietstrainer? Geen probleem, je bent hier op het goede adres. Tegenwoordig heb je veel keus uit verschillende soorten smart fietstrainers, maar welke moet je nou precies kiezen? Wij snappen dat deze keus soms nog wel eens overweldigend kan zijn.

Om deze reden hebben we hieronder een top 5 beste smart fietstrainer opgesteld. Hierbij zitten handige reviews met daarbij de voor- en nadelen van de desbetreffende smart fietstrainer. Bekijk het snel hieronder!

1. Tacx Flux S Smart T2900S

De Tacx Flux S Smart T2900S is geschikt voor degenen die sporadisch gebruik maken van een fietstrainer. Dit is namelijk een Direct Drive slim fietstrainer met een maximaal stijgingspercentage van 10% en een vermogen van 1500 watt. Hierdoor houdt je jouw conditie op peil op het moment dat je geen zin hebt om buiten te gaan trainen. En dankzij al deze specificaties heb je genoeg uitdaging.

Het vliegwiel zorgt voor een realistische fietservaring, ook de mogelijkheid om je smartphone via bluetooth te koppelen zorgt ervoor dat je interactief kunt trainen.

Dit houdt in dat je door middel van Google Maps allerlei routes kunt selecteren waarna de trainer automatisch de hellingshoek aanpast op de route die je fietst. Dankzij het hoge nauwkeurigheidspercentage van 3% is het trainen op wattage ook erg handig en eenvoudig.

Voor- en nadelen Flux S Smart T2900S

Bij de Tacx Flux S Smart T2900S ontvang je een snelspanner zodat je direct van start kunt gaan met trainen. Natuurlijk niet te vergeten de handleiding met een uitgebreide uitleg over alle functionaliteiten van dit prachtige apparaat.

Dankzij hoge nauwkeurigheidspercentage is trainen op wattage eenvoudig
Het is mogelijk om de trainer te verbinden met je smartphone op tablet
Dit apparaat is relatief stil en beschikt over meerdere weerstandsopties
Er wordt geen cassette meegeleverd om te monteren

2. Tacx Flux 2 Smart T2980

De Tacx Flux 2 Smart T2980 is een Direct Drive trainer geschikt voor de fietsers die graag tot het uiterste trainen of hun klimtechniek willen verbeteren. Het is een zeer uitgebreide fietstrainer met een vermogen van 2000 watt en een stijgingspercentage van maar liefst 16%. Deze specificaties maken het mogelijk om maximaal te kunnen trainen en je conditie flink te verbeteren.

Dankzij de Direct Drive techniek en de elektromagneetrem is de Flux 2 een vrij stil fitnessapparaat. Bovendien bedraagt het maximale nauwkeurigheidspercentage 2,5% waardoor je erg precies traint op wattage. Wil je graag nog efficiënter trainen? Koppel dan een bluetooth of ANT+ apparaat met de trainer.

Zo train je interactief aan de hand van voorgeprogrammeerde routes op Google Maps die ervoor zorgt dat de trainer automatisch de hellingshoek aanpast op de route. Een andere handige functionaliteit is de gegevensoverdracht die zeer accuraat is zodat je jouw progressie optimaal kunt volgen.

Voor- en nadelen Flux 2 Smart T2980

Bij de Tacx Flux 2 Smart T2980 ontvang je natuurlijk de bijbehorende handleiding met een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit apparaat. Als laatste wordt er nog een snelspanner meegeleverd zodat je direct kunt beginnen met trainen.

Dankzij het nauwkeurigheidspercentage van 2,5% train je erg precies
Het is mogelijk om verbinding te maken met een bluetooth apparaat
Deze trainer heeft een maximaal vermogen van 2000 watt
Geen cassette meegeleverd om op dit apparaat te monteren

3. Tacx Satori Smart T2400

Met de Tacx Satori Smart T2400 hoef je niet langer door het verkeer te fietsen of te stoppen voor stoplichten. Je traint namelijk aan een stuk door vanuit huis. Wat dit product uniek maakt is dat deze gewoon functioneert zonder aangesloten te zijn op netstroom. Dit komt omdat de Tacx Satori Smart T2400 zelfvoorzienend is wat inhoud dat hij zijn eigen energie opwekt.

De Satori is een vrij eenvoudig apparaat en geschikt voor de sporadische gebruiker. Het is namelijk niet mogelijk om een stijgingspercentage in te stellen.

Je kunt wel verbinding maken met de Tacx Cycling App op je smartphone of tablet waardoor je jouw progressie bij kunt houden en al je trainingsgeschiedenis kunt bekijken.

Voor- en nadelen Satori Smart T2400

Bij de Tacx Satori Smart T2400 ontvang je een voorwielsteun en een snelspanner zodat je direct gebruik kunt maken van je nieuwe aankoop en je meteen aan je conditie kunt werken. Tot slot wordt er natuurlijk een handleiding meegeleverd met een uitgebreide uitleg over alle specificaties van dit product.

De fiets staat altijd stabiel dankzij de voorwielsteun
Het is mogelijk om te trainen zonder gebruik te maken van netstroom
Maak verbinding met je smartphone, tablet of laptop
Er wordt geen trainerband meegeleverd om het geluid te reduceren

Meest gestelde vragen over smart fietstrainer

Is er regelmatig een smartfiets trainer aanbieding?

We krijgen nog regelmatig de vraag of er vaak een smart fietstrainer aanbieding beschikbaar is. Daar kunnen we snel antwoord op geven. Er is elke dag wel een aanbieding smart fietstrainer te vinden op het internet, bij ons ben je aan het juiste adres om altijd op de hoogte te zijn van deze prijsknallers. Bekijk regelmatig onze pagina om de meest interessante aanbiedingen smart fietstrainer te vinden.

Wij maken het direct makkelijk voor je, we hebben de 3 beste smart fietstrainer geselecteerd zodat je direct een overzicht hebt van de modellen die veel aangeschaft worden. Als er een aanbiedingen smart fietstrainer beschikbaar is zetten we die direct in onze smart fietstrainer review zodat je meteen een kijkje kan nemen bij de aanbieder die deze actie beschikbaar heeft gesteld.

Klik direct op een button om de top 3 smart fietstrainer aanbiedingen te zien zodat je kunt beginnen met smart fietstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Hoe kun je een goedkope smart fietstrainer vinden?

Het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar de goedkoopste smart fietstrainer, dat is niet zo gek want er zijn tegenwoordig behoorlijk wat types op de markt. Je wil dan natuurlijk zeker weten dat je een goedkope smart fietstrainer hebt gekocht, te veel betalen is namelijk helemaal niet nodig.

Om je op weg te helpen hebben wij een handige top 3 smart fietstrainer samengesteld, daar kun je niet alleen de beste smart fietstrainer vinden, maar ook de goedkoopste smart fietstrainer direct bekijken. Een goedkope smart fietstrainer vinden heb je binnen 5 minuten geregeld, en om het je helemaal makkelijk te maken hebben we een aantal handige verwijzingen gemaakt naar alle goedkoop smart fietstrainer.

Begin direct door op een button te drukken of klik bovenin direct een van de 3 goedkoopste smart fietstrainer van dit moment aan. We hopen dat we je geholpen hebben bij het vinden van de goedkoopste smart fietstrainer, daardoor kun je weer makkelijk kosten besparen. Bekijk ook al onze andere productgroepen om direct de beste en goedkoopste modellen te vinden.

Wat is de beste smart fietstrainer van dit moment?

We krijgen nog regelmatig de vraag welke smart fietstrainer is het beste? Dat antwoord is redelijk persoonlijk omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Op dit moment kun je in de top 3 kijken en direct bepalen welke smart fietstrainer is de beste.

Als je op zoek bent naar de beste smart fietstrainer dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is heel makkelijk om de beste koop smart fietstrainer direct te vinden in onze top 3. Op die manier wordt het heel makkelijk om de smart fietstrainer beste uit de test te vinden, daarnaast kun je ook nog allerlei informatie lezen over de smart fietstrainer die momenteel populair zijn.

Klik direct op een button om de top 3 te zien zodat je kunt beginnen met de beste smart fietstrainer vergelijken zonder gedoe. Wil je eerst meer weten? Lees dan onze mega gids om al je andere vragen beantwoord te krijgen.

Selecteer de velden welke je wil zien
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klik buiten het veld om de vergelijking te sluiten.
Vergelijken