1. Sage
  2. Sage The Kitchen Wizz Pro

Sage The Kitchen Wizz Pro

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Sage The Kitchen Wizz Pro verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Sage The Kitchen Wizz Pro.

Specificaties Sage The Kitchen Wizz Pro

Merk

Sage

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

2000 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Pureren, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,7 l

Materiaal

 

Kunststof

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

1

Afmetingen

Breedte: 22,6 cm

Hoogte: 44,5 cm

Diepte: 27,7 cm

Omschrijving van Sage The Kitchen Wizz Pro

Snijd, hak, rasp en kneed ingrediënten als een professional met de Sage The Kitchen Wizz Pro. Deze krachtige foodprocessor wordt geleverd met maar liefst 3 verschillende vultrechters en 8 precisietools, waardoor je eindeloos kunt variëren in de keuken. De accessoires zijn eenvoudig aan te passen aan de verschillende formaten groenten, zodat je moeiteloos ingrediënten kunt snijden in lange plakken met behulp van de extra brede vultrechter. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar maakt ook de verwerking van groenten een stuk gemakkelijker. Naast de brede vultrechter beschikt de Sage The Kitchen Wizz Pro ook over een mini vultrechter, die ervoor zorgt dat dunne ingrediënten zoals wortels niet omvallen tijdens het snijden. Met een krachtige motor van 2000 watt is deze foodprocessor in staat om de zwaarste klussen aan te kunnen. Het Quad-messensysteem, bestaande uit 4 messen op afzonderlijke plekken, zorgt ervoor dat de ingrediënten perfect worden gehakt zonder dat ze onderin het apparaat worden gepureerd. Met de handige multidirectionele timer, die zowel op als af kan tellen, hoef je niet langer naast jouw foodprocessor te wachten. Stel eenvoudig de gewenste tijd in en ga ondertussen door met andere taken in de keuken. De Sage The Kitchen Wizz Pro is niet alleen een krachtige en veelzijdige foodprocessor, maar ook een tijdbesparend hulpmiddel in de ke.

Pluspunten
  • Je hoeft niet zelf de tijd in de gaten te houden dankzij de timer. Met een vermogen van 2000 watt kun je ook harde en grove ingrediënten fijnhakken en snijden, zoals noten. De accessoires kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de bijgeleverde bak.

Minpunten
  • Je regelt de snelheid niet zo precies voor de bereiding omdat de foodprocessor slechts één stand heeft.

Veelgestelde vragen over Sage The Kitchen Wizz Pro

Sage The Kitchen Wizz Pro kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 44,5 cm
Breedte: 22,6 cm
Diepte: 27,7 cm
Inhoud: 3,7 l

Sage The Kitchen Wizz Pro is een Foodprocessor met een vermogen van 2000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Pureren, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 1 standen.

Sage The Kitchen Wizz Pro is gemaakt van Kunststof en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Sage The Kitchen Wizz Pro:

Wij hebben onderzocht waar Sage The Kitchen Wizz Pro voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines