1. Sage
  2. Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes

Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes.

Specificaties Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes

Merk

Sage

Type keukenmachine

 

Foodprocessor

Vermogen

 

2000 W

Bereidingsfuncties

 

Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Pureren, Raspen, Snijden

Inhoud

 

3,7 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Aantal standen

 

1

Afmetingen

Breedte: 22,6 cm

Hoogte: 44,5 cm

Diepte: 27,7 cm

Omschrijving van Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes

De Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes is een revolutionaire keukenmachine die zorgt voor gelijkmatig gesneden en geschilde ingrediënten. Met zijn schil- en snijschijven is dit apparaat een absolute must-have voor elke kookliefhebber. Met de schilschijf van de Kitchen Wizz Peel & Cubes kunt u in één keer tot wel 7 aardappelen schillen. Vervolgens kunt u met het opzetstuk voor blokjes de aardappelen in schijven of blokjes snijden. Met de variabele snijschijf kunt u kiezen uit maar liefst 24 instellingen om de dikte van de plakjes te bepalen. Of u nu dunne plakjes wilt voor een salade of dikkere plakjes voor een gratin, deze keukenmachine maakt het mogelijk. De krachtige motor van 2000 watt zorgt ervoor dat zelfs de zwaarste klussen moeiteloos worden geklaard. De ingrediënten worden gesneden in de grote kom, waarbij het S-vormige gekartelde mes zorgt voor snelle en consistente resultaten. Met de vultrechter voor iedere vorm bent u verzekerd van nauwkeurige en perfect gesneden ingrediënten. Met de Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes kunt u in een mum van tijd een gezonde en heerlijke maaltijd op tafel zetten.

Pluspunten
  • Dankzij de bijgevoegde schilschijf kun je moeiteloos aardappelen schillen. Met een vermogen van 2000 watt kun je ook harde en grove ingrediënten, zoals noten, fijnhakken en snijden. De accessoires kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de bijgevoegde bak.

Minpunten
  • Je past de snelheid niet zo nauwkeurig aan op de bereiding, omdat de foodprocessor slechts één stand heeft.

Veelgestelde vragen over Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes

Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 44,5 cm
Breedte: 22,6 cm
Diepte: 27,7 cm
Inhoud: 3,7 l

Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes is een Foodprocessor met een vermogen van 2000 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Pureren, Raspen, Snijden. Het heeft bovendien 1 standen.

Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes:

Wij hebben onderzocht waar Sage The Kitchen Wizz Peel & Cubes voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines