1. Sage
  2. Sage the Bakery Boss

Sage the Bakery Boss

5/5

Een keukenmachine  is een goede aankoop als je hulp wilt met kneden, hakken, kloppen of mixen. Het neemt jou het handmatige werk uit handen en doet het automatisch voor je. Met Sage the Bakery Boss verwerk je het voedsel naar jouw wensen. Ontdek hier meer over Sage the Bakery Boss.

Specificaties Sage the Bakery Boss

Merk

Sage

Type keukenmachine

 

Keukenmixer

Vermogen

 

1200 W

Bereidingsfuncties

 

Kloppen, Kneden, Mixen

Inhoud

 

4,7 l

Materiaal

 

Kunststof, Metaal

Kleur

 

Zilver

Meegeleverde keukenmixer accessoires

 

Antispat deksel, Extra mengkom, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Aantal standen

 

Afmetingen

Breedte: 29 cm

Hoogte: 37 cm

Diepte: 36,5 cm

Omschrijving van Sage the Bakery Boss

Met de Sage the Bakery Boss waan je jezelf een echte banketbakker. Deze keukenmixer is uitgerust met een krachtige motor van maar liefst 1200 watt en metalen tandwielen, waardoor hij moeiteloos verschillende soorten deeg kan mixen. Met 12 snelheden heb je volledige controle over de mixtijd en kun je zelfs de timer instellen, zodat de machine automatisch aan de slag gaat. Wat deze mixer echt uniek maakt, is de planetaire mengbeweging. Dit betekent dat de mengrichting rechtsom is, terwijl de brede opzetstukken linksom draaien. Hierdoor wordt de hele kom optimaal bestreken en verkrijg je altijd het beste mengresultaat. Of je nu grote hoeveelheden wilt mixen in de glazen mengkom van 4,7 liter of kleinere hoeveelheden in de tweede kom van 3,8 liter, deze keukenmixer is er helemaal klaar voor. Bovendien is de Sage the Bakery Boss voorzien van een handig lampje aan de binnenkant van de kom. Hierdoor kun je het mengsel nauwlettend in de gaten houden en de perfecte consistentie bereiken. Met deze keukenmixer ben je verzekerd van professionele resultaten, of je nu een ervaren bakker bent of gewoon graag experimenteert in de keuken. Maak indruk op je vrienden en familie met de overheerlijke creaties die je met de Sage the Bakery Boss kunt maken!

Pluspunten
  • Met behulp van de timer stopt hij automatisch met mengen wanneer de bereiding klaar is. Je kunt de snelheid nauwkeurig afstemmen op de bereiding met de traploos instelbare snelheid. Dankzij het krachtige vermogen kun je zware deegsoorten, zoals brood- of pizzadeeg, kneden.

Minpunten
  • Omdat de keukenmixer geen zachte start heeft, is de kans groot dat ingrediënten de lucht in vliegen.

Veelgestelde vragen over Sage the Bakery Boss

Sage the Bakery Boss kent de volgende afmetingen:

Hoogte: 37 cm
Breedte: 29 cm
Diepte: 36,5 cm
Inhoud: 4,7 l

Sage the Bakery Boss is een Keukenmixer met een vermogen van 1200 W waarmee je de volgende bereidingsfuncties kunt uitvoeren: Kloppen, Kneden, Mixen. Het heeft bovendien standen.

Sage the Bakery Boss is gemaakt van Kunststof, Metaal en is Zilver van kleur.

De volgende accessoires worden meegeleverd met Sage the Bakery Boss:

Antispat deksel, Extra mengkom, Garde, K-klopper, Kneedhaak, Menghaak, Mengkom

Wij hebben onderzocht waar Sage the Bakery Boss voor de beste prijs is aan te kopen. Ga hier direct naar de desbetreffende webshop.

Bekijk ook andere keukenmachines