Kledingbank Houten

Kledingbank Houten is een Kringloopwinkel gelegen aan Peppelkade 9A in Houten.

Meer informatie over Kledingbank Houten in Houten

Kledingbank Houten is een Kringloopwinkel gelegen in Houten op Peppelkade 9A.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Kledingbank Houten is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Kledingbank Houten neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Houten? Dan ben je bij Kledingbank Houten op de juiste plek. Bij Kledingbank Houten kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Peppelkade 9A in Houten. Je kan Kledingbank Houten telefonisch bereiken op: 31 30 634 3844 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.de-ecokring.nl/pages/198086/Kledingbank_Houten.html

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Kledingbank Houten hebben ze alles.

Wil je weten wat Kledingbank Houten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kledingbank Houten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kledingbank Houten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kledingbank Houten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Kledingbank Houten

Bezoekers bekeken ook