Dorcas Barneveld

Dorcas Barneveld is een Kringloopwinkel gelegen aan Gelreweg 22 in Barneveld.

Meer informatie over Dorcas Barneveld in Barneveld

Dorcas Barneveld is een Kringloopwinkel gelegen in Barneveld op Gelreweg 22.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Dorcas Barneveld is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Dorcas Barneveld neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Barneveld? Dan ben je bij Dorcas Barneveld op de juiste plek. Bij Dorcas Barneveld kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Gelreweg 22 in Barneveld. Je kan Dorcas Barneveld telefonisch bereiken op: 31 342 745 080 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dorcaswinkelbarneveld.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Dorcas Barneveld hebben ze alles.

Wil je weten wat Dorcas Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorcas Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorcas Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorcas Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Dorcas Barneveld

Bezoekers bekeken ook