Stichting Keigoed

Stichting Keigoed is een Kringloopwinkel gelegen aan Keileweg 65A in Rotterdam.

Meer informatie over Stichting Keigoed in Rotterdam

Stichting Keigoed is een Kringloopwinkel gelegen in Rotterdam op Keileweg 65A.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Keigoed is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Keigoed neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Stichting Keigoed op de juiste plek. Bij Stichting Keigoed kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Keileweg 65A in Rotterdam. Je kan Stichting Keigoed telefonisch bereiken op: 31 10 727 1079 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kringloopwinkelkeigoed.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Keigoed hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Keigoed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Keigoed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Keigoed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Keigoed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Keigoed

Bezoekers bekeken ook