Sjaalom by KlaraLuna

Sjaalom by KlaraLuna is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen aan Kastanjelaan 12 in Helvoirt.

Meer informatie over Sjaalom by KlaraLuna in Helvoirt

Sjaalom by KlaraLuna is een Winkel voor tweedehands kleding gelegen in Helvoirt op Kastanjelaan 12.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Sjaalom by KlaraLuna is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Sjaalom by KlaraLuna neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Winkel voor tweedehands kleding in de buurt van Helvoirt? Dan ben je bij Sjaalom by KlaraLuna op de juiste plek. Bij Sjaalom by KlaraLuna kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Winkel voor tweedehands kleding is gelegen aan Kastanjelaan 12 in Helvoirt. Je kan Sjaalom by KlaraLuna telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Sjaalom by KlaraLuna hebben ze alles.

Wil je weten wat Sjaalom by KlaraLuna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sjaalom by KlaraLuna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sjaalom by KlaraLuna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sjaalom by KlaraLuna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Sjaalom by KlaraLuna

Bezoekers bekeken ook