Vergelijk gratis

Gemakkelijk Internet
online vergelijken zonder gedoe

Begin nu met het vergelijken van internet, tv en bellen of de combinatie hiervan op één centrale plek met alle informatie die je nodig hebt over internet

Alles op 1 centrale website bij elkaar

 

Gemakkelijk alle grote aanbieders vergelijken

 

Het ideale startpunt voor online vergelijkingen

 

Alle informatie over Internet

Internet volledig onafhankelijk vergelijken

Wij hebben ervoor gezorgd dat de beste aanbieders samengebracht zijn in een handige vergelijker. Hierdoor krijg jij het overzicht van de goedkoopste aanbieders. Sowieso raden wij iedere consument om internetaanbieders met elkaar te vergelijken.

Het vergelijken kost weinig tijd en je bespaart ook nog is veel geld. Daarnaast is onze vergelijker ook nog is volledig onafhankelijk en heb je de functie om met je postcode direct te kunnen zien welke internetaansluitingen er mogelijk zijn in jouw woonplaats.

Het gebruik van jouw postcode

Zoals al eerder gezegd is onze vergelijker volledig onafhankelijk en kun je met jouw postcode meteen zien welke internetaansluitingen er mogelijk zijn in jouw woonplaats. Nou vraag jij je natuurlijk af, wat gebeurt er met mijn gegevens? Deze data wordt aan de aanbieders verstrekt om te kijken waar de goedkoopste deal mogelijk is. Er blijft geen data opgeslagen op onze servers.

Waar moet ik op letten wanneer ik online internet ga vergelijken?

Het vergt weinig ervaring om te kunnen vergelijken, er zijn maar een paar belangrijke punten waar je rekening mee moet houden. Door op deze belangrijke punten te letten ben je gegarandeerd van het beste internetpakket.

Een paar van deze belangrijke punten die wij gebruiken in onze vergelijker zijn eenmalige kosten, abonnementskosten, internetsnelheid en de installatiemethode.

Uit welk internet kan ik nou precies kiezen?

Je kunt in Nederland kiezen uit drie soorten internet, hieronder volgt een lijst van die drie soorten internet met uitleg.

Het kabel internet

Als je kiest voor het kabel internet dan wordt je internet geleverd via de welbekende coaxkabel. Dat is hetzelfde netwerk als die van de kabeltelevisie. De verbinding van dit kabelinternet is over het algemeen erg stabiel, het kan zelfs internetsnelheden van 300MB/s aantikken en dit ook nog is over lange afstanden.

Het ADSL-internet

Wat is nou precies ADSL-internet? Dit internet wordt net zoals de telefoon geleverd via een kopernetwerk. Doordat het ADSL-internet gebruik maakt van het kopernetwerk is het beschikbaar in heel Nederland. Een minpunt van dit internet is dat de snelheid afneemt bij grotere afstanden.

Het glasvezel internet

Glasvezel is de toekomst van het internet, het zorgt namelijk voor de best mogelijke verbinding. Wanneer je kiest voor glasvezel internet bereik je maar liefst internetsnelheden van 500MB/s.

Het enige nadeel van glasvezel is dat het niet in heel Nederland beschikbaar is. Ongeveer 50% van Nederland heeft de mogelijkheid om voor glasvezel te kiezen.

Wat voor type internet heb ik thuis nodig?

Je kunt in Nederland dus kiezen tussen 3 type internet. De speciale verbinding zoals glasvezel is in sommige delen van Nederland beschikbaar. Zoek in onze vergelijker met jouw postcode of je in aanmerking komt voor een glasvezelverbinding.

Waar moet mijn woning aan voldoen voor een internetaansluiting?

Je zult natuurlijk begrijpen dat je niet zomaar internet kunt ontvangen hier zitten een aantal voorwaarden aan. Je moet namelijk in het bezit zijn van een computer met daarop het besturingssysteem Windows 98. Als je een besturingssysteem op je computer hebt staan die wat recenter is zoals Windows 10 dan is dit geen probleem.

Verder moet je computer een netwerkkaart bevatten en een aansluitmogelijkheid hebben voor de internet stekker. Tot slot moet je beschikken over een goedwerkende telefoonlijn. Heb je deze telefoonlijn nog niet? Dan zorgt de internetaanbieder voor een telefoonlijn.

Kan ik mijn internet zelf aansluiten?

Als je zelf erg handig bent dan geven de meeste aanbieders je de optie om zelf het installatiepakket aan te sluiten. De aanbieder stuurt je dan een doe-het-zelf pakket waarmee je makkelijk en snel jouw internet aansluit.

Toch niet zo handig of geen zin om alles zelf aan te sluiten? Dan kun je uiteraard kiezen voor een monteur. Deze monteur komt dan langs om de volledige internetverbinding aan te komen sluiten. Lekker makkelijk toch? Misschien is alles-in-1 echt iets voor jou? Direct bekijken, klik dan hier.

Wellicht vindt u dit ook interessant

Hieronder vindt u enkele artikelen die speciaal gericht zijn op alles over Internet, Televisie, Bellen, Aanbieders en nog veel meer, kortom alles wat moet u weten over Internet!

Begin nu met het vergelijken van alle internet aanbieders

Beoordeel deze pagina