De Snuffelhoek

De Snuffelhoek is een Verzamelaarswinkel gelegen aan Gedempte Pol 11 in Sneek.

Meer informatie over De Snuffelhoek in Sneek

De Snuffelhoek is een Verzamelaarswinkel gelegen in Sneek op Gedempte Pol 11.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Snuffelhoek is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Snuffelhoek neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Verzamelaarswinkel in de buurt van Sneek? Dan ben je bij De Snuffelhoek op de juiste plek. Bij De Snuffelhoek kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Verzamelaarswinkel is gelegen aan Gedempte Pol 11 in Sneek. Je kan De Snuffelhoek telefonisch bereiken op: 31 6 43264308 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://snuffelhoek-de-lytse-beurs.business.site/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Snuffelhoek hebben ze alles.

Wil je weten wat De Snuffelhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Snuffelhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Snuffelhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Snuffelhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Snuffelhoek

Bezoekers bekeken ook