Hippe Kringloop

Hippe Kringloop is een Kringloopwinkel gelegen aan ingang, Brunelstraat, Pinksterbloemstraat 77 in Assen.

Meer informatie over Hippe Kringloop in Assen

Hippe Kringloop is een Kringloopwinkel gelegen in Assen op ingang, Brunelstraat, Pinksterbloemstraat 77.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Hippe Kringloop is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Hippe Kringloop neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Assen? Dan ben je bij Hippe Kringloop op de juiste plek. Bij Hippe Kringloop kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan ingang, Brunelstraat, Pinksterbloemstraat 77 in Assen. Je kan Hippe Kringloop telefonisch bereiken op: 31 6 14244783 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hippekringloop.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Hippe Kringloop hebben ze alles.

Wil je weten wat Hippe Kringloop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hippe Kringloop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hippe Kringloop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hippe Kringloop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Hippe Kringloop

Bezoekers bekeken ook