Kringloop Baarle

Kringloop Baarle is een Kringloopwinkel gelegen aan Industrieweg 3 in Baarle-Nassau.

Meer informatie over Kringloop Baarle in Baarle-Nassau

Kringloop Baarle is een Kringloopwinkel gelegen in Baarle-Nassau op Industrieweg 3.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Kringloop Baarle is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Kringloop Baarle neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Baarle-Nassau? Dan ben je bij Kringloop Baarle op de juiste plek. Bij Kringloop Baarle kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Industrieweg 3 in Baarle-Nassau. Je kan Kringloop Baarle telefonisch bereiken op: 31 13 590 8386 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kringloopbaarle-nassau.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Kringloop Baarle hebben ze alles.

Wil je weten wat Kringloop Baarle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Baarle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Baarle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Baarle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Kringloop Baarle

Bezoekers bekeken ook