Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk

Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk is een Kringloopwinkel gelegen aan Frieslandlaan 1 in Haarlem.

Meer informatie over Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk in Haarlem

Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk is een Kringloopwinkel gelegen in Haarlem op Frieslandlaan 1.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk op de juiste plek. Bij Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Frieslandlaan 1 in Haarlem. Je kan Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk telefonisch bereiken op: 31 6 24743644 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.facebook.com/WenDSchalkwijk/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk hebben ze alles.

Wil je weten wat Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Woord en Daad Kringloopwinkel Haarlem Schalkwijk

Bezoekers bekeken ook