De Doorsluizer

De Doorsluizer is een Kringloopwinkel gelegen aan Anne de Vriesstraat 6 in Maassluis.

Meer informatie over De Doorsluizer in Maassluis

De Doorsluizer is een Kringloopwinkel gelegen in Maassluis op Anne de Vriesstraat 6.

Op zoek naar een kringloopwinkel? De Doorsluizer is een kringloop voor al je tweedehands spullen. De Doorsluizer neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Maassluis? Dan ben je bij De Doorsluizer op de juiste plek. Bij De Doorsluizer kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Anne de Vriesstraat 6 in Maassluis. Je kan De Doorsluizer telefonisch bereiken op: 31 6 40150090 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dedoorsluizer.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij De Doorsluizer hebben ze alles.

Wil je weten wat De Doorsluizer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Doorsluizer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Doorsluizer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Doorsluizer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. De Doorsluizer

Bezoekers bekeken ook