Wanneer we spreken over poppers dan hebben we het niet over verschillende soorten vuurwerk, maar over een vluchtige vloeistof die gemaakt is van nitrietverbindingen. Deze vloeistof, die verkrijgbaar is in een klein potje van ongeveer 30 milliliter, heeft een paar interessante effecten: Het zorgt voor een mentale roes van drie tot vijf minuten, het ontspant ‘gladde’ spieren zoals die in de keel en de kringspier en het werkt lustopwekkend. Natuurlijk: waar een wil is, is een markt. Daarom zijn er vandaag de dag ongelooflijk veel verschillende soorten poppers beschikbaar, waarvan we er vandaag enkele onder de loep nemen. Vandaag hebben we het over het verschil tussen normale poppers en strong poppers!

Wat zijn normale poppers

Normale poppers zijn, zoals de naam alverklapt, de meest toegankelijke vorm van poppers. De effecten zijn milder dan de sterkere variant. De mentale roes zal eerder twee tot vier minuten duren, maar dit hangt doorgaans af van hoe vaak je poppers gebruikt. Hoe frequenter je poppers inhaleert, des te  groter de kans is dat je een natuurlijke resistentie opbouwt. Daarnaast zullen je ‘gladde spieren’ – dit zijn spieren die van nature niet ontspannen- ook korter ontspannen wanneer je vaker poppers gebruikt. Het voordeel wat poppers wel hebben: het maakt een orgasme sterker en intenser.

Wat zijn strong poppers

Strong poppers zijn simpelweg de sterkere variant van normale poppers. Dit maakt de gehele beleving sterker en potenter dan bij normale poppers. Zo worden de effecten, die hierboven genoemd worden, zeer versterkt. Strong poppers kenmerken zich door een speciaal effect op slechts één van drie nitrietverbindingen, waardoor er als het ware een ‘specialiteitspopper’ gecreëerd wordt. Doorgaans wordt gekozen tussen een focus op amylnitriet, butylnitriet en isobutylnitriet. De keuze voor nitrietverbinding zorgt voor een hevigere focus op de mentale roes, lustopwekking en spierontspanning. Daarnaast wordt er ook, net zoals bij normale poppers, een geurtje toegevoegd om de gehele beleving fijner te maken.

Ultra strong poppers

Ultra strong poppers zijn voor de ervaren genieters. Waar strong poppers al gezien worden als een specialiteit onder de poppers, zijn ultra strong poppers voor degene die precies weten wat ze willen. Degene die een leuke avond thuis gepland heeft, alleen of met bedpartner(s), zal gebruik willen maken van ultra strong poppers. Dit is enkel voor iemand die al eens poppers geprobeerd heeft en er bekend mee is. Een beginner zal deze poppers als te intens ervaren. Dus ben jij van plan om een wilde avond te beleven? Dan weet je wat je te doen staat!

Andere Retail producten vergelijken zonder gedoe? Dat kan hier bij onze Retail pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *