Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel

Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel is een Kringloopwinkel gelegen aan Alddyk 18 in Bitgum.

Meer informatie over Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel in Bitgum

Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel is een Kringloopwinkel gelegen in Bitgum op Alddyk 18.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van Bitgum? Dan ben je bij Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel op de juiste plek. Bij Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Alddyk 18 in Bitgum. Je kan Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel telefonisch bereiken op: 31 6 57057630 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.tejou.nl/

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting TeJou - Dagbesteding en Kringloopwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting TeJou – Dagbesteding en Kringloopwinkel

Bezoekers bekeken ook