Stichting Emmaus De Bilt

Stichting Emmaus De Bilt is een Kringloopwinkel gelegen aan Burgemeester de Withstraat 18 in De Bilt.

Meer informatie over Stichting Emmaus De Bilt in De Bilt

Stichting Emmaus De Bilt is een Kringloopwinkel gelegen in De Bilt op Burgemeester de Withstraat 18.

Op zoek naar een kringloopwinkel? Stichting Emmaus De Bilt is een kringloop voor al je tweedehands spullen. Stichting Emmaus De Bilt neemt ook graag spullen aan waar je vanaf wilt om ze een tweede leven te geven.

Ben jij opzoek naar een Kringloopwinkel in de buurt van De Bilt? Dan ben je bij Stichting Emmaus De Bilt op de juiste plek. Bij Stichting Emmaus De Bilt kun je terecht voor alle soorten tweedehands spullen en kleding.  

Deze Kringloopwinkel is gelegen aan Burgemeester de Withstraat 18 in De Bilt. Je kan Stichting Emmaus De Bilt telefonisch bereiken op: 31 30 221 0513 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://emmaus-debilt-bilthoven.nl/debilt

Kom kijken naar alle mooie kleding, cd’s, kasten, vazen en noem het allemaal maar op. Bij Stichting Emmaus De Bilt hebben ze alles.

Wil je weten wat Stichting Emmaus De Bilt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Emmaus De Bilt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Emmaus De Bilt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Emmaus De Bilt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kringloopwinkel
  2. Stichting Emmaus De Bilt

Bezoekers bekeken ook